Wij zijn bijzonder goed geholpen. Erg tevreden over de afhandeling van de aanschaf van onze scooter.
Komt woorden na.
Netjes geholpen bij het aanschaffen van mijn scooter met duidelijke uitleg over de scooter.
Zeer goed erg vriendelijk enthousiast personeel, mooie zaak veel aanbod, goede kwaliteit scooters
Een uiterst correct en betrouwbaar bedrijf. Heldere communicatie en garantie betekent ook echt garantie, ik ben erg tevreden en zou zo weer zaken met ze doen.
ik vind het een heel goed bedrijf met mooie scooters, normale prijzen en je kunt er altijd snel terecht.
Tonen belangstelling voor de klant. Goed advies en aandacht bij aankoop en aflevering.
Supervriendelijke gasten, ruime keuze, kwaliteit, snelle levering!
Goed en professioneel geholpen. Duidelijk uitleg van de mogelijkheden en goede service.
Top service en goede kwaliteit! Tijdens het aanschaffen heb ik goed hulp gekregen, waardoor ik uiteindelijk de beste keuze kon maken bij mijn scooter.
De medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben veel verstand van scooters. Ze hebben mij goed geholpen en daardoor heb ik nu een hele mooie Vespa.
Perfecte bedrijf goed geregeld zaken
Netjes geholpen,nette prijs,en netjes afgeleverd.
behulpzaam en top kwaliteit
Zeer goede service met vriendelijke medewerkers die altijd voor je klaar staan en de tijd nemen voor een deskundig advies
Een scooter gekocht en met goede service.
Aardige mensen. Goede service. Inmiddels mijn 3 e scooter daar aangeschaft. Voelt er persoonlijk.
Amperestraat 1
2671BX Naaldwijk