Aardige mensen. Goede service. Inmiddels mijn 3 e scooter daar aangeschaft. Voelt er persoonlijk.
Heb een scooter bij naaldwijkscooters gekocht, top bedrijf. Geven overal snel antwoord op als je ze een email stuurt en wat ik ook fijn vond dat ik een proefrit kon maken op de scooter die ik wou. En ook belangrijk super vriendelijk personeel!
Ik kom er al een aantal jaar. En eigenlijk alleen maar positieve ervaringen gehad! Altijd goede service en goed advies. Van de week mijn 2de scooter bij Naaldwijk Scooters gekocht. En het bevalt mij nog altijd prima! Kortom, erg goede winkel!
Ik heb echt een klik met dit bedrijf en het personeel. Ze staan er altijd voor me, echt zo tof dat ik altijd op ze kan terugvallen. Mijn scooter is al 2 keer opgehaald waarbij ik steeds een leenscooter kreeg. Kleine dingen worden direct gefixt, bij andere problemen geven ze echt een goed advies wat me best veel geld scheelt. In 1 woord,... Geweldig
Vriendelijke en bekwame medewerkers
prima ervaring .Vriendelijk personeel
Ge-wel-dig. Betrouwbaar en snel!
super hoe je geholpen wordt,mijn zoon en ikzelf zijn nu klant en kan ieder dit bedrijf aanbevelen.
Geweldig team. Goed advies, eerlijk en klantgericht. Denken met je mee.
Geweldige aardige jongens werken hier. Ze vertrouwen je en zijn altijd vriendelijk. Lekker zo doorgaan jongens
Zeer goede service, zelfs toen ze klaar waren met werken op Goede vrijdag werd mijn scooter op gehaald in Wateringen. Gewoon klasse. Daarbij mocht ik gebruik maken van leenscooter.
Top.
Keurige service, denken goed mee met de klant.
Uitstekend geholpen! Duidelijk advies, scherpe prijs en prima service zowel in de winkel als tijdens de levering. Heel tevreden mee!
Top service, zeer vriendelijk personeel
Top service en kwaliteit!
Zeer goed geholpen! Binnen een paar dagen kon ik mijn nieuwe scooter ophalen. In de winkel ben ik goed geholpen en is alles naar tevredenheid afgehandeld. Ik kan Naaldwijk Scooters zeker aanraden!
Uitstekende service en zeer vriendelijk personeel
Via marktplaats zag ik bij naaldwijk scooters een occasion staan waar ik naar op zoek was voor een zeer gunstige prijs. Via de telefoon keurig te woord gestaan en de scooter via de duidelijke site besteld. Paar dagen later stond hij klaar om opgehaald te worden.
Prima service en snelle afhandeling van reparaties. Afspraak is afspraak. Ben al jaren klant omdat ik zeer tevreden ben.
Toppie, super snel!
Ze zijn zeer snel met goede service en leggen goed en rustig uit hoe de brommer werkt.top service zeer tevreden
Via Naaldwijk Scooters inmiddels mijn tweede nieuwe scooter aangeschaft. Altijd professionele top service! Mijn Vespa is snel door Naaldwijk Scooters thuisbezorgd en op naam gezet. Hier hoefde ik niets voor te doen, erg handig. Ook konden ze mijn scooter al binnen 2 dagen leveren.
Amperestraat 1
2671BX Naaldwijk