In een woord, super!!!
Zeer snelle afspraak kunnen maken voor reparatie en supervriendelijk geholpen. Zeer deskundige medewerkers.
Top service
Snel en vakkundig geholpen bij de aankoop van een net gebruikte motorscooter.
Vriendelijke en deskundige eigenaars die goede service verlenen en dito informatie over hun producten.
Topzaak! als enige in rijnmond nog mijn piaggio leveren zonder wachttijd! snelle levering goede uitleg en alle afspraken waar gemaakt, het is voor mij 28km rijden maar nu een vaste klant erbij!
Mijn Vespa gts heeft weer een nieuw windscherm. Omgevallen met de storm, gelijk doorgereden naar Naaldwijk scooters. Even wachten met een bakje koffie en voordat ik het wist was het weer geregeld. Top jongens ga zo door !
Top service, Leuke winkel en zeer klantvriendelijk Beste zaak van Westland
Goede service, scherp geprijsde nieuw piaggio Beverly is mij thuis in Amsterdam afgeleverd. Top!
Alhier een motorscooter gekocht die ze niet hadden staan. Paar dagen later demomodel kunnen rijden en gelijk een nieuwe besteld. Duidelijk veel kennis en ervaring aanwezig. Erg vriendelijk zonder dat het overdreven is. Erg snel in hun handelen en afspraken nakomen.
Prima inruilprijs voor mijn oude scooter. Onderbouwd advies m.b.t. de nieuwe scooter. Accurate haal- en brengservice.
Ik heb een Kymco Agility FR EURO 4 45km besteld via Naaldwijk Scooters. Daarbij ben ik niet in de winkel geweest, maar uitsluitend online besteld. De bestelling en e-mails werden snel afgehandeld. De levering was snel. De prijs is scherp. De scooter werd keurig afgeleverd op een dag welke voor mij goed uitkwam. Mijn oude scooter werd ingenomen, wat ik heel fijn vind. De chauffeur, Dolf, is een vriendelijke man en weet mij veel te vertellen over wat ik moet weten over de nieuwe scooter. Al met al ben ik heel erg tevreden over Naaldwijk Scooters.
Dit is echt een top bedrijf! ik raad dit bedrijf aan omdat ik er zelf 2 keer bent geweest met mijn brommer omdat er een paar onderedelen kapot waren of er moest iets schoongemaakt worden. Dat werd snel geregeld en de brommer is weer helemaal top!
Prettig.
Super service! Goed geholpen!
Perfecte, vriendelijke en vakkundige ontvangst en uitleg. Dat is de reden waarom hier wij 2 nieuwe electrische scooters hebben gekocht.
een hele fijne zaak waar je altijd goed en vriendelijk geholpen word. De breng en haalservice mocht je die nodig hebben is ook erg prettig.
Gebruikte vespa gekocht. Afstand was voor mij een probleem dus gebeld. Volgens Naaldwijk was hij in perfecte staat, dus gekocht. Het is inderdaad een plaatje. Mooi op tijd afgeleverd en een super uitleg van een aardige en gedreven chauffeur
Goede service zo als altijd
Na zijn jaarlijkse beurt , rijd hij weer als van ouds. Tot volgend jaar ! Gr Robert
Amperestraat 1
2671BX Naaldwijk