Van alle gemakken voorzien.

Oude ingeruild en binnen 2 weken de nieuwe netjes gereed. Met volle tank, uitleg en een cola heerlijk onderweg.

Aangenaam contact en snel geregeld.

De besteld scooter was er snel. De aflevering was prima.

ik ben heel tevreden.

Mijn ervaring met Naaldwijk Scooters is heel goed, ze staan je netjes te woord aan de telefoon, ze helpen je goed, diegene die de scooter kwam langs brengen gaf goed uitleg en was heel netjes, onze complimenten.

Keurige zaak en netjes geholpen!

Goed, deskundig en eerlijk geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe scooter. We zijn erg tevreden! Bedankt :-)

Geweldig zeer klantgericht

In 1 woord Geweldig. Alles super geregeld en zeer klantgericht

Topservice en erg klantvriendelijk

Mijn tweede (motor)scooter gehaald bij Naaldwijk Scooters. Ik ben erg tevreden met de service en klantvriendelijkheid. Staan altijd voor je klaar en geven je goed advies op maat.

Fijne zaak

Ze nemen de tijd voor je .

Binnenkomen met een gastvrij ontvangst!.

Goed geholpen door een jonge enthousiaste club van mensen. Nemen de tijd voor je ondanks de drukte en hebben mij goed geadviseerd. Fantastisch meegeholpen om de scooter op tijd als verjaardagscadeau aan mijn dochter te geven.

Top zaak, goede service en uitleg!

Wilde graag snel op de elektrische Knaap bike rijden en dat hebben ze mogelijk gemaakt, vrijdag einde middag gebeld en zaterdag ochtend 10 uur hadden ze hem al rijklaar. Al met al een fijne ervaring!

Tevreden over de mate van kennis.

Ik werd vriendelijk geholpen en kreeg goede informatie. Ik ben ook blij met mijn aankoop. Scooter rijd heerlijk.

Fantastisch

Kundig, eerlijk,meedenkend, goed bereikbaar en klantvriendelijk . Ondanks dat ik ben verhuisd zal mijn scooter alleen nog daar naartoe gaan. Voor mijn part 10 sterren

Vriendelijk en uitleg gekregen van de scooter voordat ik de weg op ging.

Zeer klant vriendelijk.

Fijne ervaring, er werd duidelijk antwoord gegeven op de vragen.

Fantastisch. Aanrader!

Erg tevreden over de kennis en service van Naaldwijk Scooters. Jim en collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam. Service gaat verder dan regulier service en als iets niet lukt, wordt er direct een oplossing gezocht. Heel blij met Naaldwijk Scooters!

goede service

Goede service en snelle afhandeling bij aankoop brommer occasion.

Meer dan perfect!

Dikke 10 voor de jongens van Naaldwijk motoren! Mijn schakelbrommer kon nergens echt goed afgesteld worden. Naaldwijk motoren heeft mijn brommer onder handen genomen en werkelijk perfect naar wens afgesteld. Super blij met de service en het eindresultaat.

Topservice van topmensen!

De aanschaf van vier nieuwe scooters liep als een kogel! Snel geleverd met de service die we gewend zijn. TOP!

Uitzonderlijk goede service

Na een minder goede ervaring bij een ander bedrijf, nu bij Naaldwijk Scooters terecht gekomen. Wat een verschil! Zowel de verkoper, Jim, als de medewerkers van de werkplaats, denken goed mee, geven eerlijke adviezen en zijn technisch goed onderlegd. Je krijgt een concreet en eerlijk antwoord op al je vragen. Wat service betreft gaat dit bedrijf tot het uiterste om je te helpen!

werd goed en snel geholpen

prima serves en keuzen zat van motoren

Maken waar,wat ze zeggen

Jim,heeft geregeld wat ik wilde.Dit in wederzijds vertrouwen.

Zeer prettig en snel geholpen

Vandaag 30-4 een schroef in mijn voorband, helaas kon er geen prop in. Gelukkig was mijn band op voorraad en hebben deze binnen een uur gemonteerd. Gelijk de remmen gecontroleerd en olie. Dat noem ik SUPER SERVICE. Heren bedankt voor deze snelle actie.

Vrienelijk, klantgericht

Prima service en vriendelijke mensen

Een Topper onder de Scooterbedrijven

Zeer kundig geholpen zonder irritante verkooppraatjes. Wij hebben verschillende scooterbedrijven bezocht, waarbij vaak de verkoper continu zijn mening probeert te pushen om zo snel mogelijk de verkoop rond te krijgen. Bij naaldwijk scooters is dit wezenlijk anders hier kan je rustig kijken en vragen stellen zonder dat ze met verkooppraatjes komen. Bij ophalen van de nieuwe scooter werden we opnieuw goed geholpen en namen ze ruim de tijd voor ons. Mocht ik ooit weer een nieuwe scooter kopen dan kom ik zeker weer hier terug!

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk