Heel erg goed

Ik wil wel Jim is heelerg goed Goed alles uit gelegt Het is een vakman as ik weer Een scooter koop gaat weer naar Naalwijk scooter En als mensen weet voor een stuur ook Naar julie toe

Prima.

Prima service en uitleg van de brommer. We werden alleen slecht op de hoogte gehouden over de levering van de brommer.

Betere service is er niet

Fijn geholpen in de showroom, grote voorraad, duidelijke informatie en ze nemen alle tijd. Als je belt geven ze altijd advies en beantwoorden je vragen naar alle tevredenheid. Prima zaak, goede service, makkelijk te vinden en te parkeren. De moeite waard om naar Naaldwijk te rijden.

Prima geholpen met een nieuwe Vespa scooter

Ruime keuze, vriendelijk personeel, goede prijs en scooter na tevredenheid afgeleverd.

Super service

Was opzoek naar een scooter en door deze super service heb ik hier een mooie scooter gekocht. Hartelijk dank! Gr. P

Super!

Ik heb hele goede hulp en service gehad hier!

Betrouwbare zaak

Ik heb mijn scooter bij naaldwijkscooters gekocht. Prima aflevering en service.

Goed advies, en snelle service

Goed advies in de winkel gehad, en de scooter stond binnen een paar dagen voor mijn zoon klaar

Toppers

Zeer goed geholpen. Zeker aan te raden, andere plekken moet je minimaal 3/4 weken dat je scooter rijklaar is bij mij was het 3 dagen mede dankzij de medewerker.

Zo als t hoort

Goed vakkundig en vriendelijk geholpen

Goed geholpen, duidelijk verhaal, super scooter gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding van de scooters en superfijn geholpen.

Goed geholpen

Uitstekende dienstverlening

goede begeleiding en uitleg

We werden kundig en rustig te woord gestaan en voorzien van goede adviezen. Werd meegedacht in wensen van de klant en kwam met besparende oplossingen.

Top zaak!

Staan altijd klaar om je te helpen en super snelle service

Vriendelijk en oprecht goed personeel!

Bij binnenkomst meteen vriendelijk geholpen en goede adviezen gekregen. Uiteindelijk een mooie Sym gekocht en perfect geholpen. Voor vragen kan je hier zeker langs, zou hier zeker weten terug komen!

SUPER

Mijn ervaring: Super enthousiast en alles weten over hun producten...... Eindresultaat: adembenemende super stoere perfect afgewerkte scooter......zoals afgesproken en beloofd....EN....ook nog helemaal thuisbezorgd.... In EEN woord superfantastisch

goed en vriendelijk geholpen voor mijn mobiliteit.

na 7 jaar en 40000 km was mijn Piaggio fly toe aan vervanging. Ik ben goed geholpen door de verkoper en mijn keus is gevallen op een nieuwe Aprillia SXR50. hopelijk weer veel veilige km's voor de boeg. ik ben heel tevreden geweest met de kwaliteit van Piaggio en daardoor weer een scooter van zelfde bouwkwaliteit gekozen.

Vriendelijke verkoper én niet opdringerig

Dit is mijn tweede sym scooter De eerste een snoor scooter Nu een 45 km scooter gezien ik hem ook in het voorjaar en naarjaar wil gaan gebruiken En een helm toch wel lekker is. Gezien de surfers én de afspraken goed zijn heb ik ook deze scooter bij Naaldwijk Scooters gekocht

Topzaak!

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je. Mijn scooter was niet op voorraad leverbaar, dus werd hij bij een andere zaak besteld en opgehaald. Ben helemaal tevreden over de service!

Hele goede service!!!

Vorige week ging ik even langs, dacht dat mijn band zacht was. Achterband werd direct opgepompt maar bleek een spijker in te zitten. Zonder afspraak werd de achterband gelijk gerepareerd en hoefde ik zelfs niets af te rekenen. Als dat geen Mega goeie service is weet ik het ook niet meer! Nogmaals super bedankt mannen, ben er erg blij mee!!!

Kan niet beter!!!

Nu voor de tweede keer een scooter gekocht bij Naaldwijk scooters en wederom een top ervaring. Na de koop werd ik binnen 2 dagen al opgebeld dat de scooter klaar stond om op te halen. Ongekend snel! Vriendelijke mensen en verkoper Jim is top! Altijd vriendelijk en behulpzaam. Je kan er met elke vraag terecht! Bij uitstek de zaak om een scooter te kopen!

Geweldig!

Door mijn lengte was ik niet zeker of er voor mij ook een scooter zou zijn. Binnen enkele minuten was ik gerust gesteld en werden er zelfs meerdere opties aangeboden. Er word goed geluisterd en meegedacht om tot een goede keuze te komen. Ik kon meerdere keren terugkomen en zelfs proefrit maken.

Snelle service

Mooie zaak!

Dik tevreden!

Prettig en deskundig geholpen en alles volgens afspraak tijdig geleverd.

Amperestraat 1

2671BX Naaldwijk