Heel blij met mijn nieuwe auto. Zeer goede service!!!

Onbetrouwbaar

Bmw 3 serie uit 2016 gekocht op 30 januari 2023 met alleen de garantie op de inwendige delen van de motor en de versnellingsbak. Al snel blijkt dat er een storing is in de aandrijving. Mijn auto heb ik gebracht bij BMW. Motor kabelboom is kapot volgens hen. Dit aangegeven bij Dema of dit al bekend was “natuurlijk niet zeggen geven ze aan”. Ze hebben aangeboden om de auto uit te lezen, dit terwijl deze bij de BMW dealer staat. BMW vervangt de motor kabel a 600€ maar de melding blijft. Bij nadere controle blijkt de turbo kapot te zijn omdat deze storing al van langere tijd is. Totale kosten 4000€. Nu komt het mooie, als je dan probeert te zoeken naar een oplossing wordt er aangegeven dat ik met hen contact op had moeten nemen. Maar wat had DEMA anders kunnen doen dan BMW? Er wordt geschuild achter voorwaarden van garantie. BMW dealer wilde voor DEMA de diagnose op papier zetten zodat zij ook kunnen zien wat er aan de auto mankeert. Er kan iets kapot zijn wat over het hoofd is gezien als je de auto koopt maar dan los je dat als bedrijf op.

Ik lees zojuist de review van Daan, dd 7-2, en daar sluit ik me graag bij aan. In mijn geval betreft het een Mini Countryman (Dema heeft echt zeer ruim aanbod!). Ik heb ook gebruik moeten maken van de geboden garantie en ook dat was top geregeld. Dus dank en hartelijke groet uit het zuiden.

Top dealer met een geweldig aanbod en goeie service

Afgelopen weekend na lang zoeken een mooie BMW gevonden die bij Dema stond. Na kort whatsapp contact langs gegaan om de auto te bekijken. Werd snel en vakkundig geholpen en kon direct een proefrit maken. Geweldige auto die de advertentie zelfs overtrof. Daarna onder genot van een goeie kop koffie duidelijke uitleg gekregen en een mooie deal kunnen sluiten. Direct werd alles in orde gemaakt zodat ik de auto gelijk kon meenemen. Echt een hele prettige ervaring waar veel autodealers nog wat van kunnen leren. Mannen van Dema, BEDANKT!

Zeer vriendelijk en correct.

Goed geholpen bij aankoop van onze Mini Clubman en inruil. Eerlijke prijs. Geen gedoe. Top koffie.

Super! Goede service.

Goed en vriendelijk geholpen. Ik rij met veel plezier in mijn Mini One. Ik heb een goed en betrouwbaar gevoel over gehouden en kan zeker DEMA Auto's aanbevelen.

Een prima auto voor een eerlijke prijs

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie cabriolet. Deze heb ik gevonden bij Dema Auto's. Vergelijkbare auto's bij andere autozaken lag best wel een stukje hoger. Ik ben prima geholpen en kreeg goede uitleg. Na een proefrit bleek dat de navigatie niet in orde was. Dit hebben ze mooi opgelost. Ik mag nu al een paar maanden in een mooie Golf Cabriolet rijden. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nette auto voor een eerlijke prijs.

Super!

Erg aardige mensen en de auto is mooi compleet afgeleverd en heel netjes schoongemaakt. Alles keurig volgens afspraak! Een aanrader dus!

Goed, klantvriendelijk en duidelijk bij het kopen van onze auto

Toen wij net bij Dema Auto’s kwamen, viel ons op dat de auto’s die er staan er allemaal super goed uitzien. Er werd duidelijke informatie gegeven, ook bij vragen. Wij zijn erg vriendelijk en goed geholpen. Uiteindelijk hebben wij hier onze auto gekocht. Nu 3 maanden later, kunnen we zeggen dat wij absoluut geen spijt hebben van onze koop bij Dema Auto’s. Het is een fantastische auto! Onze auto was goed onderhouden en zelfs onderhoudshistorie was aanwezig. Ook na het praten, werd ons duidelijk dat er hier geen verkooppraatjes worden gemaakt en het vooral om het leveren van kwaliteit gaat. Super bedankt voor jullie service en wij zouden zeker weer terug komen in de toekomst als wij weer een tweedehands auto willen kopen!

SUPER!!! Absolute aanrader

Wat een vakmannen. Je mag rustig rondkijken, en geen vraag is teveel. Mooie auto’s, tegen een goede prijs. Proefrijden geen probleem. Dus gewoon op je gemak gaan kijken, je slaagt gegarandeerd. Ik ben in ieder geval super geslaagd.

Betrouwbaar en goede service !

Deze week mijn Opel Adam gekocht. Ik ben tevreden over de manier van omgang met ons als klant. Niet teveel praatjes, geen opsmuk en glad gedoe…gewoon doortastend en gelijk doorpakken. Auto bekeken, proefritje gemaakt na de rit en besloten om de auto te kopen. Auto kon dezelfde dag gelijk worden meegenomen. Goede uitleg over de auto en bij vragen kunnen we altijd bellen ! Klant wordt goed geholpen. Wij ( moeder en dochter ) hebben een goed gevoel over dit bedrijf.

Heel blij met de aankoop van mijn mini clubman! Alles werd netjes uitgelegd , mensen van hun woord. Henk bedankt voor het geduld en het vertrouwen. 100% aanrader

Ja, ze bestaan nog; eerlijke dealers zonder gladde praatjes

Ik was op zoek naar een mooie cabrio. Nou, die heb ik gevonden bij Dema. Een zeer reële prijs voor een superette perfect onderhouden 308cc. Zonder al te veel onderhandelen een prima deal voor het inruilen van mijn auto gemaakt. De showroom is zeer indrukwekkend wat het aantal prachtige occasions betreft. Supervriendelijke mensen. Henk schenkt ook heerlijke koffie trouwens. Bij het verlaten werd nog vermeld, dat wij altijd welkom zijn. Twijfelen is niet aan de orde bij deze dealer! Chapeau mannen!

Mooie en zeer nette dealer!

Zeer nette behandeling en zeer vriendelijk personeel! Erg veel zeer mooie auto's. De prijs van mijn Skoda Citigo was ook heel erg scherp.

Klant- en servicegericht!

Onlangs mijn auto gekocht bij deze zaak en ik erg tevreden over de gang van zaken! Er werd snel gereageerd via de email, ze gaven een realistische prijs voor mijn oude auto en de koop van mijn nieuwe auto werd snel afgehandeld. Helemaal top deze zaak! Zeker een aanrader!

Betrouwbaar

Heel goed geholpen bij de aankoop van de nieuwe auto. Zeer Betrouwbaar, meedenkend en professioneel. Voor iedereen aan te raden! Thanks Groetjes Jaap en Jochem

Henk je hebt mij een geweldige auto verkocht.

Goedemiddag Henk, Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de geweldige witte Peugeot 207CC die ik voor mijn vrouw voor Valentijnsdag gekocht hebt. Als wat je vertelde over de auto klopte en de auto rijd erg lekker Mijn vrouw is dan ook super trots op haar nieuwe auto. Henk en collega bedankt. Mvg John Azier

Ik voelde mij welkom en het bedrijf straalde vertrouwen uit

Na een afspraak te hebben gemaakt, stond de auto klaar voor een proefrit. Geen gedoe en een no-nonsens mentaliteit. Een zeer groot aanbod van clubmans om te vergelijken. Wat ik als prettig ervaar is dat je met rust wordt gelaten om zelf een goed oordeel te vellen in de showroom en later door Henk prima te woord wordt gestaan. Wat wel jammer was dat de info over de navigatie op de auto van onze keuze niet juist was.

Uitgebreid aanbod, realistische prijzen & uitstekende service

Ben je op zoek naar een blinkende showroom inclusief 'pratend pak' ?Dan moet je hier vooral niet langs gaan. Ben je echter op zoek naar een 'aparte' Clubman en veel ander moois voor een realistische prijs dan is een bezoek aan DEMA zeker aan te raden. De mannen weten nog wat 'ouderwetse' service is; geen gladde praatjes en allerlei andere toeters en bellen maar gewoon waar voor je geld en een uitstekende service op de koop toe. Het was prettig en snel zaken doen met Henk dus als we aan de volgende Mini toe zijn gaan we hier zeker weer kijken!

Nette zaak, komt afspaken na

Mijn eerste mini gekocht bij dema auto’s. Nette zaak, komen afspraken na en levert de auto netjes af. Pluspunten.

Professioneel, vriendelijk, veel keuze, goede prijs en kwaliteit

Vriendelijke verkoper. Hij neemt de tijd voor je en staat open voor het verlenen van een proefrit. Veel keuze uit auto’s voor een betaalbare prijs! Ik beveel Dema Auto’s zeker aan!

top service

Afgelopen zaterdag onze mini opgehaald en ik kan niet anders zeggen wat een top service. Goede uitleg van de auto en ook daarna met vragen is de service uitmuntend te noemen. Henk weet precies waar hij over praat en kent het merk mini door en door.

Echt blij mee mini one

Voor mijn dochter mini gekocht goed advies gehad en uitleg hoe het allemaal werkte ze is er nog altijd heel blij mee en rij er elke dag mee na de werk in Breda

Een voortreffelijk goed auto bedrijf,

Wij werden perfect geholpen ,goede service,echt een aanrader om hier een auto te kopen, vriendelijk personeel, erg behulpzaam ,kortom een fantastisch bedrijf ,

Omdat ik nooit een 10 geef een 9.5

Een zeer mooie mini clubman gekocht bij Dema Auto's. Onderhandelingen open en eerlijk, er wordt gedaan wat afgesproken is en dus heel fijn, na 2 weken nog helemaal blij met mijn aankoop, rijdt heerlijk. Dus prima bedrijf welke ik zeker aan zou raden aan iedereen.

Mijlweg 14

3295KH 's-gravendeel