Zeer klantvriendelijk, nemen de tijd voor je en mocht er een probleem zijn dan wordt deze zeer goed opgelost. Zal zeker bij dit bedrijf terugkomen
Onlangs een prachtige Seat Leon gekocht. Goede service en kundig personeel.
Mooie bedrijfsauto gekocht. Goede service. Top personeel.
Klantvriendelijk en goede service!
Wij hebben nu 2 auto\'s bij autobedrijf Jan Bakker gekocht en zijn zeer tevreden! Onze 1e was een Renault Scenic en nu rijden we alweer heel wat jaartjes rond in onze Opel Zafira! Keuringen, reparaties, onderhoudsbeurten...alles gebeurd hier!!
Heb onlangs mijn tweede auto bij Jan Bakker gekocht. Kan alleen maar zeggen dat het een super fijn en betrouwbaar bedrijf is. Hele plezierige goed gemotiveerde verkoper(s). Het contact is open en vooral eerlijk! Alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen. Service is top!! Voor mij zeker een bedrijf om te blijven en een aanrader voor velen die elders teleurgesteld zijn. Bij Bakker is de klant nog koning! Toppie!!
Prima (verkoop en service) : Opel Ampera
Eind november een Ford C-max van 2011 gekocht bij dit bedrijf. Fantastische auto met dito rij-eigenschappen. Auto bleek een hardnekkig mankementje te hebben. Ard Bakker dacht mee aan oplossingen en leverde prima service door bijvoorbeeld mijn auto op te laten halen uit mijn woonplaats (in Friesland) en om te ruilen tegen een leenauto. Na de reparatie werden de auto\'s weer omgeruild . Top gedaan, mijn complimenten!
Mijn eerste auto heb ik verkocht bij Autobedrijf Jan Bakker en heb een nieuwe daarvoor in de plaats gekocht bij hen. Mijn vriend heeft goede ervaringen met het bedrijf en vandaar dat ik hier ook terecht kwam. Ik heb het bezoek, verkoop, koop en afhandeling als prettig ervaren en vond het fijn dat ik altijd per mail of telefonisch contact kon (nog steeds kan) opnemen.
Wij hebben onze wensen bekend gemaakt en Henri van Erven adviseerde ons de juiste auto voor een uitstekende prijs. Van het eerste gesprek tot aan levering van de auto is alles meer dan tevreden verlopen. Auto\'s kopen is niet bepaald mijn hobby, maar ik kan iedereen aanraden je door dit bedrijf te laten adviseren in de aanschaf van een auto.
In februari 2014 had ik een Ford Focus gekocht. Ik had beloofd dat ik een review zou schrijven als ik de auto na een half jaar nog had èn nog steeds tevreden was. Ik heb nu (november 2014) de auto verkocht, met ruim 40.000 tevreden kilometers. Mede dankzij Ard Bakker. Tijdens de eerste kijk open en eerlijk, voldoende ruimte voor een proefrit. En bij de aflevering was het alsof ik een nieuwe auto meekreeg; we hebben samen de hele auto nagelopen en Ard zorgde voor een grote beurt, 4 nieuwe banden, nieuwe ruitenwissers, nieuwe remmen, vloeistoffencheck en een goeie poetsbeurt. Top! Een eerlijke verkoper, vriendelijk in omgang, verstand van auto\'s en liefde voor het vak. Zeker een aanrader!
Goede service. Geen problemen gehad met de aanschaf van mijn auto. Een paar kleine dingen aan de auto zijn na aanschaf verholpen.
In juni 2014 een auto gekocht bij Autobedrijf Jan Bakker. De auto viel in een lagere prijsklasse, maar de service die dit autobedrijf geeft is geweldig. De auto zou afgeleverd worden zonder een diepe kras en deze werd ter plaatse nog even weggespoten. Vervolgens begaf mijn dynamo het nadat ik ongeveer 1 maand had rondgereden en Autobedrijf Jan Bakker lost dit kosteloos op. Door het vervangen van de dynamo begaf de autoradio het, maar ze hebben deze ook gewoon vervangen voor een nieuwe. Ik ben echt super tevreden en zal in de toekomst, wanneer ik een nieuwe auto zou moeten aanschaffen, zeker bij Jan Bakker beginnen met kijken.
Heb mijn auto ingeruild, maar kon reservesleutel niet meer vinden. Daar werd geen probleem van gemaakt. Auto keurig voorzien van afleverbeurt en hele proces van in- en verkoop plezierig verlopen. Goede dealer en onderhoudsbedrijf. Jammer dat Elburg niet naast de deur is. Zou er mijn auto zo in onderhoud willen doen.
Topbedrijf die altijd voor je klaar staat. Een bedrijf waar je geen nummer bent!!
Ik vond de verkoper de heer Van Erven zeer vriendelijk met kennis van zaken. Later met een kleine schade ben ik ook geweldig geholpen. Zal deze garage zeker aanbevelen in mijn kennissenkring. Ik kom zeker terug!!!
Art you rock, ik ben heel blij met mijn \"nieuwe\" Suzuki!!
Heb laatst mijn nieuwe auto gekocht bij Jan Bakker. De auto werd keurig afgeleverd en alles werd goed uitgelegd. Ook heb de laatste jaren altijd mijn auto\'s in onderhoud gehad bij dit bedrijf en ik kan niet anders dan vol lof over het team van Jan Bakker schrijven. Ze zijn altijd vriendelijk en komen altijd met een passende oplossing. Ze rekenen nooit teveel en repareren of vervangen alleen als het noodzakelijk is. Kortom als je een betrouwbaar garage bedrijf zoekt met een groot aantal jonge auto\'s en daarbij ook nog eens een vriendelijk team mensen dan moet u bij Jan Bakker zijn.
Leuke auto gekocht , prima verkoper en goede service , een aanrader.
Ford Focus gekocht, bij klaarmaken voor aflevering bleek er een diepe kras op achterspatbord te zitten. Spatbord werd, zonder kosten, meteen overgespoten!! TOP SERVICE!!