goede service, goed behandeld

de auto die we zouden ophalen was een dag later klaar, de reden was goed, bij het poetsen een kras ontdekt,. De auto is bij de spuiter, om de beschadiging weg te werken.! Goede service .

perfect, zeker aan te bevelen

Ben zeer tevreden over Jan bakker auto,s zijn zeer netjes geholpen,kreeg goede instucties Nam ook alle tijd voor ons

perfect, zeker aan te bevelen

Anderhalve maand geleden hier een 2e hands Ford Focus gekocht en deze garage zou ik iedereen aanraden. Service is goed, mensen zijn vriendelijk en denken met je mee, en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!

goede service, goed behandeld

Aanschaf opel corsa. We zijn netje geholpen. Service is goed. Deze garage is echt aan te bevelen

perfect, zeker aan te bevelen

snelle en deskundige service, ook als je met een accuut probleem zit. super!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens onze zoektocht naar een Ford Fiësta zijn we terecht gekomen bij Jan Bakker Auto\'s, 1e gesprek was gelijk zeer vriendelijk, volgens afspraak stond de auto klaar voor een proefrit, het gesprek over de inruil en eindbedrag ging weinig zakelijk, maar heerlijk in de privé sfeer, de auto was sneller klaar dan gedacht, en werd zeer netjes en compleet afgeleverd. Kortom: dikke 10 verdiend Hier blijkt dat je nog zaken kunt doen op een ontspannen en vriendelijke manier!!

goede service, goed behandeld

Prima garage, Geen dure pakken maar mensen die zelf aanpakken, dus ook auto\'s poetsen.Ik heb m\'n oude Focus diesel wagon ingeruild voor een focus wagon 2.0 benzine. Prima prijs voor de oude automobiel, en ook een prima prijs voor de nieuwe. Zoals iemand die daar werkt zei, ach, je moet elkaar wat gunnen. En zo is het.

goede service, goed behandeld

Zeer vriendlijke verkoper. Auto afgeleverd volgens afspraak en zag er strak uit. Ook staan de nieuwe auto\'s meteen op de website.

voldoende, een redelijke ervaring

Mooie auto\'s, toegankelijk, netjes te woord gestaan. Mijn \"nieuwe\" Seat Leon rijdt als een speer, ik ben er erg blij mee. Geen dealermentaliteit.

goede service, goed behandeld

aanschaf gebruikte mini. zeer goed te spreken over de aflevering van onze nieuwe mini.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Op 17-5-2013 heb ik een Ford ka gekocht bij dit bedrijf, deze werd dezelfde dag apk gekeurd en is goed gekeurd door dit bedrijf. Het leek een leuke auto tot ik er nog dezelfde dag achter kwam dat er iets mis was, ik ben naar een garage gegaan en kreeg te horen dat de aandrijfas vervangen moest worden en na een kijkje onder de auto bleek de hele rechterkant verroest! Ik heb meteen contact opgenomen met Jan Bakker garage maar kreeg te horen dat het enige wat hij kon doen was een 2de hands aandrijfas monteren voor 150.00 euro en de roest was heel gewoon. Hij wist nu al dat hij de auto volgend jaar zo weer zou goed keuren. Daar ik geen vertrouwen meer had in die garage heb ik de as gisteren laten maken bij van der Feer in Lelystad en hier werd mij verteld dat de auto nooit goed gekeurd had mogen worden, omdat de ophanging aan de voorkant metaal op metaal is, ook vertelde zei mij dat de auto volgend jaar niet door de keuring komt vanwege de roest! En dat terwijl ze bij Jan Bakker letterlijk zeiden kom volgend jaar maar hier naar toe, ik keur hem goed!!!!!!!!!!!!!!! Nee ik koop nooit geen auto meer bij garage Jan Bakker!!!!!!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Modern bedrijf met ouderwets goede service. Mooi aanbod van gebruikte en vrij nieuwe auto´s. Vriendelijk en deskundig personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

Al meer dan 30 jaar alleen maar goede ervaringen met Autobedrijf Jan Bakker.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Al enkele jaren kom ik hier voor aanschaf auto\'s en onderhoud. Vorig jaar hebben wij een Ford Ka gekocht bij een andere garage. Vervolgens het onderhoud laten uitvoeren bij Bakker en er bleek van alles mis te zijn met die auto. Vervolgens deze auto kunnen inruilen bij Bakker en andere (lees: goede!) Ford Ka bij Bakker kunnen terugkopen. Wij kregen hetzelfde bedrag voor de slechte auto terug als wij bij de garage hebben betaald. Topservice!!

goede service, goed behandeld

Eind 2012 een tweedehands auto gekocht bij dit bedrijf, service was erg goed en zij hebben de auto netjes afgeleverd. Ook komen wij terug voor het onderhoud, omdat de medewerkers zeer deskundig zijn en het voor een goede prijs kan gemaakt worden. Aanrader dus!

goede service, goed behandeld

Vorige week heb ik een Seat Ibiza uit 2002 bij Jan Bakker auto\'s opgehaald. Eerste indruk een keurig autobedrijf die uitstekend te werk gaan. Later bleek dit ook wel waar te zijn aangezien de auto is afgeleverd zoals is afgesproken. Ik raad een ieder dit autobedrijf aan.

goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk en deskundig personeel

goede service, goed behandeld

Vanuit Wijhe rij ik zelfs helemaal naar Elburg voor het onderhoud aan mijn auto.( 30 km)Van belang vind ik dat men aangesloten is aan de BOVAG (toch een soort garantie dat het goed zit).Verder speelt de klantvriendelijkheid,kleinschaligheid een belangrijke rol.Ik ben erg happy met deze garage.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Ik heb een mooie mini gekocht bij dit bedrijf. Ik ben hier op aanraden naar toe gegaan. Ze hebben mij heel netjes geholpen en de auto volgens afspraak geleverd. Super blij mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Aanschaf van alweer onze 3e auto bij janbakker!!!!!!!! Super bedrijf die ik iedereen aan durf te raden. vandaar van ons een dikke 10.

Kruisweg 18

8081LW Elburg