Nooit een betere ervaring gehad.

Wat een feestje om zaken te doen met Autobedrijf Jan Bakker. Alles van bezichtiging tot aankoop en nazorg/service is een dikke 10. Prima zaken doen met een fantastisch resultaat aan het eind. Zeker met Ard zelf is het prima afspraken maken en de service gaat verder dan wat is afgesproken. Ondanks de grote afstand van ons woonadres zullen we bij een volgende zoektocht naar een auto, beginnen bij Autobedrijf Jan Bakker in Elburg. 100 % tevreden en volledig vertrouwen dat als er iets mis is met de auto dat het uitstekend wordt afgehandeld.

Eerlijke verkoper met top service.

Occasion gekocht in december 2018. Auto keurig volgens afspraak afgeleverd. Na de garantieperiode was er een probleem dat keurig is verholpen en nog onder de garantie werd gerekend. Wat een mooie service!

perfect, zeker aan te bevelen

Alles goed geregeld en houd zich aan de afspraken.

goede service, goed behandeld

bmw 2 serie aangeschaft goede service ik beveel dit bedrijf zeker aan toppie ard 👍🏻

goede service, goed behandeld

Nette, klantvriendelijke garage met hulpvaardige mensen. Hier een occassion gekocht die zeer goed bevalt. Moest nog een keer terug, kort na de aankoop, maar toen ook netjes en snel geholpen. Een aanrader en zal bij een toekomstige aankoop weer aan hen denken.

goede service, goed behandeld

Al 40 jaar bij Jan Bakker. Tig auto’s van hem afgenomen. Altijd naar volle tevredenheid. Door gegeven aan mijn kinderen die vervolgens daar ook de auto’s kopen. Leuk team, gericht op klantvriendelijlheid en niet op de hoogste prijs. Ook lekker, het is in de buurt.

perfect, zeker aan te bevelen

Top bedrijf waar je goed geholpen wordt No nonsens en eerlijke prijzen qua inruil. Bij het ophalen van de nieuwe auto nam Ard alle tijd voor mij om alles goed uit te leggen Zeker een aanrader !

voldoende, een redelijke ervaring

Prima Bedrijf, zo goed als nieuwe auto aan kunnen schaffen en mijn oude auto gelijk in kunnen ruilen

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

Erg goed, prima ontvangst en afhandeling. De auto werd zelfs thuis afgeleverd

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en deskundig En de Focus ST is elke keer weer een genot om in te rijden

Uitstekend goed

goede service, goed behandeld

Prima en net autobedrijf. Op een duidelijk geadverteerde Lexus 2014 (met boekjes) gereageerd, redelijke inruilprijs gekregen ,maar wel 6mnd. Bovag/2 jr. apk/Gr. beurt en de wagen mooi gepoetst afgeleverd. Na 7 weken/1100km glanst m\'n zwarte wagen nog steeds als geen ander. Een hybride check bij Lexus laten doen en alles bleek top. Kortom ik kan Ard aanraden. leuk team daar en interessante occassions en proefrijden geen probleem. Mvg,

goede service, goed behandeld

Fijn gastvrij bedrijf. Die goed meedenkt en klantvriendelijk is.

goede service, goed behandeld

Goede inruilprijs gekregen voor mijn vorige auto. Ik ben steeds vriendelijk te woord gestaan en geholpen door de verkoper en door de eigenaar van dit bedrijf. Ook na de aankoop van de auto zijn door Jan Bakker nog een aantal reparaties netjes onder garantie uitgevoerd. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken.

goede service, goed behandeld

fijn bedrijf met goeie service!!

Goed, betrouwbaar en klantvriendelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen over dit bedrijf zijn positief! Ik huur hier altijd een 9 persoons busje voor mijn werk. De service, contact en vriendelijkheid is altijd top! Afspraken staan altijd netjes genoteerd en er wordt altijd contact opgenomen als er iets veranderd.

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Mooie occasion voor een mooie prijs.

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en je word snel geholpen. Echt een aanrader als je een andere auto wilt kopen of inruilen. Ik zeg ga zo door !!!

goede service, goed behandeld

goede klantgerichtheid, afspraken worden nagekomen en deal is a deal

perfect, zeker aan te bevelen

Goede ontvangst, ongedwongen sfeer, eerlijke auto\'s die er netjes bij staan. Eigenaar doet er alles aan om de puntjes op de i te zetten en zo de aan te schaffen occasion perfect af te leveren. Goede inruilprijs gekregen voor mijn oude auto. Wat ook in hun voordeel spreekt is dat de geadverteerde prijs een all-in prijs is, dus MET Bovag garantie. En niet dat rare gedoe met afleverpaketten wat je bij veel andere bedrijven ziet... Dit bedrijf is absoluut een aanrader!

goede service, goed behandeld

Op advies van anderen hier een auto gehuurd. Kregen toch een heel grappig klein autootje mee, Fiat 500. Hebben hier drie dagen met veel plezier in rond gereden. Bij terugkomst zagen we een hele mooie Ford Focus diesel automaat staan en hebben deze gekocht. We werden zeer klantvriendelijk geholpen. Aanrader om hier een auto te kopen.

Kruisweg 18

8081LW Elburg