Prettig ontvangst, gelijk geholpen. Weet waar ze over praten, kon gelijk oorzaak aangeven. Reparatie gelijk de volgende dag uitgevoerd. Vriendelijke mensen
100 km gereden voor een goed inruil voorstel van Jan Bakker auto\'s. Dik waard! Ze komen de afspraken na en goede service!
Ik heb goede ervaringen met autobedrijf Jan Bakker. Duidelijke communicatie en je weet direct waar je aan toe bent.
Al bijna 2 jaar geleden kocht ik een Audi TT bij Jan Bakker. Omdat de garage de auto al kende heb ik ervoor gekozen om de auto daar in onderhoud te laten. Ook al kom ik zelf uit Wezep. De garage geeft altijd goede service. Heeft tot nu toe altijd de problemen opgelost die ik met de auto had. Bij de laatste apk keuring / onderhoudsbeurt was er wel iets mis gegaan in de communicatie. Daardoor had de garage iets niet gedaan, wat wel moest gebeuren. Maar gelukkig werd dit de zelfde dag nog opgelost en verholpen. Dus daar was ik achteraf heel blij mee!
Bij de balie altijd erg vriendelijk. Monteur onlangs bij een vraag van mij waarom mijn banden na 1 jaar alweer vervangen moesten worden, niet echt klantvriendelijk. Maar verder top.
Zeer klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar/ Kwam afspraken na en een goede nazorg (service m.b.t. vragen na aankoop auto).
zeer positief, snel, behulpzaam, flexibel, dienstverlenend
Het is een bedrijf waar je goed mee kunt overlegd.
leuk klein bedrijf met genoeg keuze voor allerlei budgetten. Vriendelijk personeel.
Top bedrijf
Ik woon nu 30 jaar in elburg en ben ook al 30 jaar een zeer tevreden klant bij Jan Bakker
Een autobedrijf waar je graag terugkomt! Een 1 jaar oude auto gekocht. Een goede inruil voor mijn oude auto gehad. Goede service die ze verlenen. Zeer prettige mensen. Ze denken met je mee. Kortom: koop hier je auto!!
Prima, laagdrempelig en snelle service
Het beste garage in de regio-serious . Wij zijn super tevreden - zij staan altijd open voor klient, vriendelijk,service,deskundigheid-TOP!!!! Twee keer hebben we hier auto gekocht en wij gaan nergens anders . Echte compliment voor Dhr. Ard Bakker. Hartelijke bedankt!!!!
Goede service. Snelle opvolging/afhandeling. Betrouwbaar.
Onze vorige en huidige auto gekocht bij Jan Bakker, alle APK\'s, al het onderhoud en reparaties hier laten uitvoeren. En ook huren we af en toe een busje bij ze. Wij zijn super tevreden!!
Toppers
Zeer betrouwbaar bedrijf die niet weg loopt als er een probleem ontstaat met de auto die je gekocht heb. Zeer vakkundig en leuke mensen.
Bij dit bedrijf uitgekomen voor een andere auto met inruil van eigen voertuig. Mooie (scherpe) prijs voor auto en tevens goede prijs voor inruil. dus per saldo zeer schappelijke prijs. Medewerkers aardig, deskundig en behulpzaam. Op afgesproken dag stond wagen klaar, schoongemaakt. Er werd ook nog een nieuw onderdeel nagezonden (was niet beschikbaar op dag van levering voertuig) voor kosten autobedrijf. Tevens contact gehad via whatsapp (heel snel antwoord op vragen, erg prettig).
Zeer goed en betrouwbaar komen hun afspraken na. En niet moeilijk doen over reparatie.
Het meedenken met de klant, snelle en professionele hulp wanneer nodig. Super service!
Super geholpen. Denken altijd mee.... leen auto gaat zo bij de service in en prijs kwaliteit is top. Ook over garantie dingen wordt absoluut niet moeilijk gedaan zelfs niet buiten de termijn. Mooi bedrijf.