Topbedrijf, hartelijke ontvangst na lange rit vanuit Oost NL. Eerlijk advies, je merkt dat dit primair een BOVAG onderhoudsbedrijf is met een selectief aantal auto\'s voor de verkoop, geen platte handel dus! Visitekaartje voor de automotive sector!
Bij Auto Swaanen een 125i cabrio gekocht. Komt heel Eerlijk en correct over als bedrijf. De eigenaar neemt de tijd voor je en er is zeer uitgebreide kennis van BMW aanwezig. Het contact is heel prettig en er wordt snel gereageerd op vragen. De aankoop van de auto was hierdoor een prettige ervaring. Als ik bij dit bedrijf in de buurt zou wonen, zou ik zeer zeker bij hen het onderhoud aan de auto laten doen!
Geweldig bedrijf. Super service en kennis.
Flexibel, deskundig, betrouwbaar, gespecialiseerd in BMW. Een geweldig bedrijf en de moeite van het omrijden waard!
Veel Deskundigheid aanwezig, Duidelijk en eerlijk bedrijf. Zeer servicegericht.
Zeer goede ervaring. Erg klantgericht. Gevraagd rekening te houden met krappe agenda, geen enkel probleem, auto was ruim op tijd weer klaar.
Betrouwbaar en goed, goede service en vriendelijke mensen.
Oplossingsgericht Snel actie genomen na een auto inbraak op dinsdag gebeld en diezelfde vrijdag toch nog met de auto op wintersport gekund. Chapeau!!
uitstekende service ,ze denken met U mee ,afspraken worden nagekomen,
Erg goed.
nuchter, professioneel&adequaat gecombineerd met uitstekende service
Fantastische service, zeer goede prijs. Ik ben blij dat ik ze gevonden heb en dat ik hier het onderhoud van mijn BMW Youngtimer kan onderbrengen.
goede ervaring met dit bedrijf
Snel en god
Vriendelijk, snel, vakkundig en niet duur. Een welkome garage in ons dorp
Prima ervaring. Deskundig en vriendelijk.
Bosscheweg 76
5735 GW Aarle-rixtel