perfect, zeker aan te bevelen

Klant vriendelijk, super service en zeer goede en nette prijzen .. al met al een top bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Goede contacten, snel geholpen, deskundig

Prima net bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig, eerlijk en klantvriendelijk!

perfect, zeker aan te bevelen

Goede snelle en deskundige service

goede service, goed behandeld

Een prima bedrijf! Komen afspraken na, staan meteen voor je klaar, werken netjes, kennen de klanten. Top!

goede service, goed behandeld

Zeer vakbekwaam en alles wordt gedaan zoals vooraf besproken is.

perfect, zeker aan te bevelen

fijn bedrijf eerlijk en snel klaar

goede service, goed behandeld

Fijne garage en goede verkoop. M\'n BMW 1.18i ca 3/4 jaar geleden gekocht, tot op heden nooit geen problemen mee gehad. Nu cruise control laten inbouwen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast goed geholpen, vriendelijk en conform afspraak. Ik rij er graag een stukje voor. Zeer betrouwbaar garagebedrijf!

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Zojuist mijn 523i opgehaald. Motor liep zeer onregelmatig. Auto Swaanen heeft zeer integer het probleem trachten te vinden en op te lossen zonder (overbodige) nieuwe onderdelen te monteren. Voorlopig loopt de motor weer prima en hebben ze duidelijk aangegeven wat het probleem is. Top service dus, eerlijk en integer. Factuur viel ook nog eens lager uit dan verwacht. Zolang ik BMW blijf rijden hebben ze er een vaste klant bij.

goede service, goed behandeld

Garage met kennis van zaken en snelle service. Geen extreme kosten en een eerlijk advies.

perfect, zeker aan te bevelen

Zojuist mijn BMW X1 opgehaald, deze auto had ik ruim1 jaar geleden gekocht bij Autobedrijf Swaanen. Deze had een probleem met de ruitenvloeistof, 1 dag later opgehaald volgens afspraak. Tot mijn verbazing hoefde Ik niks af te rekenen en was de leenauto die 2 dagen ook gratis! Dat is nog eens service en tot de volgende Keer!👍

Gemoedelijk en behulpzaam

• Reden bezoek Andere reden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Onze ervaring is niet goed helaas. Na aankoop bleek er defecten die binnen een week naar voren kwamen. Toen we dit melden ( we hadden 3 maanden garantie) werd er niets aangedaan. Binnen drie maanden kwam er ook een reparatie van 1500 euro ook was niet bespreekbaar. Wij voelen ons zeker benadeeld . Er was ook geen redelijk gesprek mogelijk helaas

goede service, goed behandeld

Ik heb een januari van dit jaar een auto gebruikte BMW gekocht bij dit bedrijf. Ik had gekozen voor 6 maanden BOVAG garantie Vorige week merkte ik dat ruitenwisser motor defect was . Contact opgenomen met Auto Swaanen , kon meteen langs komen . Probleem werd direct kosteloos opgelost .

perfect, zeker aan te bevelen

Ik had auto te koop op marktplaats . Auto Swaanen belde mij . Nam de auto over . Contant geld en duidelijkheid . Was heel prettig zaken doen

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn auto een hele week bij de bmw dealer in Eindhoven gestaan, daarop nog bijna 2450 euro afgerekend . 5 km gereden probleem weer terug . Moest nieuwe afspraak maken , ze hadden over 4 weken tijd. Kreeg van een vriend het telefoon nummer van auto Swaanen Hij had daar een auto gekocht en was heel tevreden over alles. Auto gebracht kreeg gratis leenauto . Volgende dag was auto klaar moest €90 afrekenen . Rijd nu al weer enkele maanden probleemloos.

Super!

goede service, goed behandeld

We hebben een gebruikte BMW 330D gekocht bij Auto Swaanen met 6 maanden bovg garantie . Na 7 maanden maakte de auto plotseling een vreemd schurend geluid bij het linker voorwiel; ook de automatische versnellingsbak maakte meer geluid dan normaal. We konden de auto al snel brengen voor reparatie en na enkele dagen ophalen. Het geluid was verholpen. Autobedrijf vond echter nog steeds dat de bak wat lawaaiig was en wilde dit ook verhelpen, maar dat kostte meer tijd. Wat blijkt: onder garantie hadden zij een nieuwe automatische bak gemonteerd.

Bosscheweg 76

5735 GW Aarle-rixtel