Super ervaring met aandacht voor de klant en servicegericht.

Bij de zoektocht naar een bedrijfsbus vond ik een nette VW caddy maxi bij Jan van Veen auto's BV. Ruime keuze en een goede service. Alle afgesproken punten werden netjes afgewerkt en uitgevoerd. Zelfs een defecte radio werd vervangen door een nieuwe. Kortom een fijne ervaring bij de aankoop die ik iedereen kan aanbevelen.

Top!

Hans heeft mij heel goed geholpen. Na een nare ervaring bij een ander bedrijf heeft Hans de tijd genomen om ons te helpen aan een nieuwe auto die goed bij ons past. Bijna niets was te gek bij de zoektocht en ik had nogal wat wensen. De voorraad werd doorgelopen en ook de bestanden van auto's die nog binnen moesten komen. Hans is vanaf het begin open en eerlijk geweest over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Er werd door Hans ook goed meegedacht aan opties en oplossingen. Uiteindelijk heb ik een mooie VW Passat kunnen aanschaffen. Top bedrijf waar de klant nog op de eerste plaats staat! Hans bedankt voor jou goede zorgen..

Super geholpen ook na vertrek

Vriendelijk personeel die je op je gemak zelf laten kijken en waar het mogelijk is een proef ritje te maken. Zijn ook na verkoop en ophalen van de auto behulpzaam en vriendelijk. Ook toen ik nog een keer gebeld heb over een functie van de auto die ik niet begreep. Staat altijd iemand klaar om je te woord te staan en te helpen.

Super goede service.

Erg goed en vriendelijk geholpen door Hans. Duidelijke informatie en uitleg gekregen over de auto. Huidige auto voor een goede prijs kunnen inruilen. Nog steeds erg blij met onze nieuwe auto.

Jan van Veen Auto's is een fantastisch bedrijf.

Voor de 2e maal een auto gekocht bij Jan van Veen Auto's en wederom fantastisch geholpen door Bert Kreling. Ik ben een zeer tevreden klant en kan iedereen aanbevelen om bij Jan van Veen Auto's eens langs te gaan indien je interesse hebt in een andere auto.

Geweldig, echte aanrader

Mijn ervaring met Jan van Veen was eigenlijk Klaas. Klaas was zeer hartelijk, ook nadat ie de auto verkocht had. Dit was eigenlijk niet zo moeilijk want de beslissing om de Golf 8 te kopen was eigenlijk al gemaakt. Natuurlijk.... als je niet hartelijk wordt ontvangen en de verkoper is niet aardig kijk je snel verder. Ik kon mijn Up gelijk inruilen wat natuurlijk behoorlijk scheelde. Binnen het uur bel ik Klaas alweer want al die nieuwe technieken ook he hahaha. Klaas hielp me ook per direct en nam alle tijd, echt een top vent meer kan ik niet zeggen. Na een paar weken begon het probleem al, software van VW, fout hier, fout daar, werd echt helemaal gek van het ding. Inmiddels zeurde dat ding nog meer dan mijn ex. Hopeloos om van te worden gewoon. Gelijk maar even gebeld met de dealer Jan en binnen een week kon ik alweer terecht zonder dat ik mijn knip hoefde te trekken. Echt een geweldige service jongens!!! Vlak voor ik er was stopte ik nog even langs de weg en merkte wat krassen op. Deze zijn hier in de straat waarschijnlijk, bewijs heb ik niet maar snap waar ze waarschijnlijk vandaan kwamen. Ik legde dit verhaal uit bij Jan aan de werkplaats en wat denk je? Ze werden gewoon weggehaald voor me waar mijn b.. echt van openviel. Inmiddels bouwde ze gelijk de module in waardoor alle fouten verholpen zijn. Echt heel dankbaar! Nu zeikt dat ding nog wel hoor maar nu... poot van het gas, schakelen graag, ramen sluiten in verband met maarja dat ligt aan VW. Jongens en meiden daar.... Echt een dankjewel uit het hart, toppers! Ga zo door.... Groetjes Bart inRegio Hele fijne dagen en een fantastisch nieuwjaar!

Weer tevreden met mijn aankoop

Vriendelijke medewerkers, auto heel netjes verzorgd, konden mij van het station afhalen op de dag van aankoop, goede prijs voor auto. Niets te klagen.

Jan van Veen daar rij je graag voor om...

Ik heb er door de jaren heen inmiddels 5 auto's vandaan gehaald en allemaal prima bevallen. Wat ik het grootste voordeel van jullie vindt is de zeer ongedwongen sfeer. En daarbij is de prijs kwaliteit verhouding helemaal prima. Zeer mooi bedrijf!

Super Top ervaring !

Wij hebben inmiddels 2 auto's via Jan van Veen auto's BV gekocht. Vanaf de eerste bezoek t/m het vervolgproces en de uiteindelijke levering van de auto's liep qua proces professioneel. Hun service kwaliteit een voor ons een waardering 9 ! En mocht er iets zijn dan lost Jan van Veen auto's bv direct het probleem.

Ik heb een caddy gekocht, de afspraken zijn netjes nagekomen, kopen zonder gezeur achteraf , snelle afwikkeling zoals het hoort!

Prettig contact, alles volgens afspraak.

Leuke Vw Up gezien en gekocht voor onze dochter. Afgeleverd als afgesproken. Fijn bedrijf.

Zeer vriendelijk en nette prijzen en goede service

Zeer vriendelijke behandeld en een goede service gekregen

Prettige communicatie en komen afspraken na!

Ontvangst goed, open communicatie. Meedenkend en totaal niet opdringerig. Duidelijke afspraken en komen afspraken na!

Netjes en betrouwbaar

Een half jaar geleden een golf variant gekocht. Bert heeft ons met geduld en zeer deskundig geholpen. Inmiddels 17000 km verder en de auto rijdt nog steeds als een zonnetje. Graag tot de volgende keer!

Ontzettend netjes geholpen aan een hele fijne auto!

Was op zoek naar een Skoda Octavia. Via Jan van Veen gekocht en heel erg tevreden over! Netjes geholpen en ik mocht er zelfs mee naar mijn eigen garage rijden. Dat was 45km enkel. Top service!

Warm ontvangst, prettig geholpen

Mijn partner en ik kwamen bij Jan van Veen Auto's vanwege een advertentie voor een occasion. Al in het telefonische voortraject heeft medewerker Hans ons heel vriendelijk geholpen. We moesten er een stukje voor rijden, maar eenmaal aangekomen werden we in alle rust (en met humor!) door het aankoopproces geleidt. Er volgde - wat ons betreft - eerlijke uitspraken en adviezen en uiteindelijk hebben we de auto aangeschaft met de volle overtuiging dat we bij Jan van Veen Auto's als klanten in goede handen zijn.

Goede service, mooie autos, en zien er verzorgd uit!

VW Polo aangeschaft. Prima auto. Goede service, en meerdere goede autos gezien.

uitermate tevreden

Vriendelijk geholpen. De auto had wat kleine schade en deze is netjes verholpen. Ik moest wel een keer extra terugkomen maar dat kan gebeuren. (Ik heb nu overigens wel een probleem met mijn ruitensproeier. Kan ik hier nog een keer voor aankloppen ?) verder erg tevreden

Fijne ervaring

In augustus 2024 heb ik een vw polo gekocht bij Jan van Veen. Ik kom zelf uit het Oosten en het was een goed 1,5 uur rijden om de auto te bekijken. Auto was zoals op de foto`s en beviel goed. Het tegenbod voor de inruil vond ik zelf aan de lage kant maar omdat Jan van Veen de spuitkosten op zich nam voor 2 panelen waar schade op zat, kon de deal snel gesloten worden. Bij het ophalen van de auto leek het alsof het een nieuwe auto was. Ik ben zeer tevreden over de algehele gang van zaken. De auto is netjes afgeleverd zoals afgesproken.

Prettige ervaring om daar een auto te kopen

Fijne auto gekocht, goed geadviseerd Auto keurig bij aflevering Fijne vriendelijke mensen

Top!

Super netjes geholpen, ondanks dat we last minut langs wilde komen. Auto gekocht en van A tot Z keurig gelopen, goed geinformeerd, auto keurig afgeleverd. En niet te vergeten een prima prijs. Nog niet eerder een autobedrijf gezien met zulke goede service, zou ze iedereen aanraden en een volgende auto wordt daar zeker weer gekocht door ons.

Mooie Audi aangeschaft en alles is netjes geregeld Zonder problemen Zou zeker iedereen adviseren om hier te gaan kijken voor een auto Veel aanbod van mooie auto’s en ze doen wat ze ook zeggen zonder probleem Top Je rijd er graag voor om echt top

Het zijn toppers van verkopers

Ik ben heel vriendelijk geholpen. En wat ik belangrijk vindt is de goede uitleg van de auto’s kwa opties. Enzovoort en veel geduld voor klanten. Niets is over haast. De ging bij kant verkeerd kwa betalen kwa bank limiet had ik moeten verhogen voor de aan koopsom. Was ik vergeten dus dat ging mis zonder dat ik de voor ledigen bedraag heeft betaald kreeg ik toch de mooie auto mee naar huis. Dat is pas vertrouwen en gedurfd echt heel tof van Klaas alles net geregeld thuis kwa financiën zeker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ groetjes nelis

Goed geholpen en een fijne service.

Gaan kijken voor een nieuwe auto bij Jan van Veen. Een uurtje rijden maar het was het zeker waard. Wat een bekwame mensen die daar werken. Van a tot z geholpen en meteen een auto gekocht. Een week later konden wij hem halen en stond deze klaar met strik en al. Van Veen, bedankt!

Uitstekende service!

Super geholpen! Auto’s zijn goed geprijsd. Ook de aflevering verliep vlekkeloos. Alle afspraken gemaakt bij de aankoop zijn na gekomen

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om