Top garage

Klant vriendelijk en kennis van zaken

Netjes geholpen door Hans ze doen wat ze zeggen

uitstekend

Eerste gesprekje verliep vriendelijk. Twee dagen later 2. gesprek en direct Skoda Octavia aangeschaft. Redelijke inruilprijs voor Saab Cabrio gekregen. Oplevering enkele dagen later meer dan uitstekend. De auto, 4 jaar oud, leek als nieuw en de afgesproken puntjes waren verzorgd.

super geholpen

Bij aankomst onze wensen kenbaar gemaakt. We zijn naar de auto.s gelopen maar kwamen terug op onze wens ook was het advies kijk binnen naar hoge instap wij zijn op leeftijd. Binnen zagen we direct de auto proefrit gemaakt prijs afgesproken . Dit was in ons gezin de 10 de aankoop bij Jan van Veen dit omdat altijd de service goed was zowel verkoop als de onderhoudskosten beurten. Fijn ook de persoonlijke band met personeel. Bedankt namen ons beide Albert en Astrid vd Elst.

Fijn bedrijf met meedenkende verkopers

Zeer prettige ervaring toen ik mijn auto hier kocht. De verkoper was erg vriendelijk en totaal niet opdringerig. Hij nam de tijd voor ons. Uiteindelijk ook erg tevreden met de auto, rijdt nog steeds als een zonnetje.

Prettige aanschaf

Wij hebben 5 maanden geleden een auto gekocht bij Jan van Veen. Van tevoren contact over een proefrit, auto stond netjes klaar bij aankomst. Na uitgebreide proefrit de koop geregeld, prima inruilwaarde gekregen. Contact was prettig.

Bijzonder goede ervaring

Ruim aanbod. Verkopers heel plezierig, geven alle tijd om te beslissen en komen afspraken na.

Goed en snel geholpen!

Ik ben super goed en fijn geholpen door Bert, duidelijke uitleg en komt zijn afspraken netjes na. Fijne auto!

prima zaken doen, super klant vriendelijk

Binnen een week in het bezit van een super fijne auto. Bedankt!

Attente medewerkers, recht door zee, no nonsense

Voelde bij eerste bezichtiging goed, geen afspraak, maar voor proefrit werd gelijk ruimte gemaakt. Auto wordt netje voorgereden. Hou niet van strakke verkopers in pak, dus dit past me direct. Duidelijke visie van het bedrijf, assortiment van de merken die ze voeren in overvloed.

Super fijne verkopers!

Een fijne auto hier gekocht! Wij zijn erg goed geholpen, mooie auto gekocht! Ook met ophalen konden we nog even mee wachten aangezien er wat voorgevallen was. Toen mijn vader de auto ging ophalen vroegen ze nog naar mij en dan merk je dat je als mensen wordt behandeld en niet als nummertje!

Vertrouwen

Met veel zorg en tijd eerst door de website+telefoon+whatsapp geholpen en bij de aankoop door Klaas(!!!!) begeleidt bij de aanschaf van de Skoda Fabia. Zowel aan de voor als aak de achterkant heeft Jan van Veen het tip top in orde. Service, advies,duidelijke afspraken, persoonlijke contact en aanbod: daar rij je graag voor om! Ik zal dan ook iedereeen Jan van Veen aanraden als je op zoek bent naar een Skoda, Audi of Volkswagen

Mijn ervaring was top!

Enige verbeterpunt is ‘in één keer goed’. Heb toch tweemaal opnieuw moeten bellen voor zowel de factuur als een fout afgeleverde APK-rapport. Verder meer dan tevreden.

Snelle Professionele service

Goed geholpen door goed onderlegd personeel. Mooie nieuwe wagen kunnen kopen en de snelheid en service waren uitstekend!

Heel godd

Ik zocht een bedrijf dat als ik wat koop ik geen problemen krijg. Gewoon een auto voor mijn geld. Hele vriendelijke mensen en een eerlijk bedrijf

Top bedrijf

Top bedrijf , goed service . Raad iedereen aan

Tevreden klanten overduidelijk het doel

Het verkooptraject verliep mensgericht. Geduldig werden mijn (vele) vragen naar tevredenheid beantwoord. De overeengekomen prijs was uiterst redelijk voor een strakke auto. Enige tijd nadat ik de auto heb opgehaald (met strik erop!), bleken de vochtvlekken in de achterbank niet vanzelf te verdwijnen. Zonder dralen kreeg ik een andere. Ook bleek de auto op winterbanden te staan (had ik niet gezien) en ik wilde liever zomerbanden. Ik kreeg gratis velgen, de zomerbanden werden tegen inkoopprijs gemonteerd en de winterbanden werden keurig verpakt achterin gelegd. De banden bleken niet te zijn wat ik ervan hoopte en de banden werden kosteloos retour genomen terwijl ik betere banden bij een concurrent mocht kopen. Natuurlijk was het helemaal mooi geweest als het in 1x goed gegaan was (waarin ik zelf ook een rol had) maar dit soort service ben ik nog nooit eerder tegengekomen bij motor- noch autogarage. Iedere keer werd me verzekerd dat ik me niet ongemakkelijk hoefde te voelen; een tevreden klant staat voorop - binnen het redelijke natuurlijk. Zo heb ik het dan ook helemaal ervaren. Dat verdient voor mij een dikke 9,5.

Goed!

Een vriendelijke service met een goede professionaliteit en kennis van zaken.

Heel goed geholpen, professioneel

+ veel aanbod aan auto's + eerlijk verhaal van verkoper + verkoper neemt uitgebreid de tijd voor je

Super goed

Mijn ervaring met Jan van Veen auto’s was super goed. Ik ben klantvriendelijk en goed geholpen. De service is top en ze hebben goed geluisterd naar mijn wens. Wat mij verbaasde was dat ik bij de occasion auto die ik kocht, mocht aan geven wat me wel en niet beviel ook kwa deukjes en krasjes. Ze hebben dit aangepast zonder extra kosten. Ook kreeg ik 3 maanden garantie en een service kortingpas. Echt top service!!! Ik zou zeker nog eens een auto kopen als ik weer een andere nodig heb

Prettig en duidelijk verkoopproces

Gekochte auto netjes afgeleverd en aandachtspunten waren volgens afspraak nagekeken. Hans en Klaas (verkopers) bedankt voor de fijne en vriendelijke service.

Jammer dat ik geen 11 punten kan geven!

Er werd absoluut niet gepusht om de auto te kopen. We werden zelfs naar huis gestuurd om er eerst nog eens goed over na te denken omdat we twijfelden of dit wel de juiste auto voor ons was. Uiteindelijk zijn we erg blij met onze aankoop en we kunnen dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Mooi bedrijf met ruime keuze.

Blij met mijn aankoop (vw scirocco) er waren een paar dingentjes maar die zijn prima opgelost , vriendelijk geholpen en goede service.

Ik ben hier met mijn zus een auto komen kijken voor mijn vader. Hans was super betrokken en erg vriendelijk. Het bedrijf, over het algemeen, was erg professioneel en al het ander personeel was ook erg vriendelijk. Heel erg bedankt nogmaals!!

Op basis van vertrouwen de auto opgehaald.

Jan van Veen is een autodealer die wij zeker zullen aanbevelen bij anderen. Onze ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend.

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om