Klantbeleving zoals je hoopt en verwacht krijg je zeker bij Jan van Veen auto's!

Heel fijn geholpen bij Jan van Veen auto's. Er wordt de tijd voor je genomen bij het vinden van de juiste auto, laten verschillende opties zien en zijn niet opdringerig. Ik heb mij auto hier gekocht en is volgens afspraak netjes afgeleverd.

Fijne onderhandeling en aflevering

Zeker een aanrader om bij Jan van Veen een auto te kopen. Komen al de afspraken na. Top Garage.

Goede ontvangst auto netjes meegekregen! Rijd fantastisch

Fantastisch bedrijf

Heel goed geholpen, kundig en afspraak is afspraak, veel ervaring.

Mooie auto’s en goede service

Er blij met de Golf die ik hier pas heb gekocht, duidelijke uitleg gekregen. Vriendelijk personeel en goede service!

Een fijne ervaring, met ontzettend vriendelijk en rustig personeel. En met een top auto naar huis!

Wij zijn heel fijn geholpen door medewerker Hans van Schijndel tijdens de aankoop van onze auto. Wat een prettige en rustige sfeer hangt er in de showroom. We zijn heel vriendelijk en rustig geholpen zijn door Hans. Een hele goede ervaring gehad, en wat zijn we blij en tevreden met de aankoop van onze top auto!

Een gastvrij bedrijf

Een erg gastvrij bedrijf, waarbij de wensen van de klant erg serieus worden genomen. Niets hoeft gehaast en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd!

Wederom top service!

Voor de 3e keer een Audi aangeschaft bij Klaas. Dit keer een S3. Wat een geweldige service bij Jan van Veen auto’s. Klaas, je bent een topper! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gewoon PERFECT!

Onze derde auto gekocht, en net als de vorige keren een bijzonder prettige ervaring (bedankt Klaas). Alles keurig geregeld, niets dan lof.

Prettig contact, mooie auto's.

Mooie auto's en zowel voor- als na het aanschafmoment goede contacten per app/telefoon. Perfecte auto en even zo perfecte after sales!

Prettige ervaring gehad bij Jan van Veen.

prima contact, eerlijke manier van zaken doen!

We hadden ons oog op een speciale Up laten vallen, die bleek toch wel wat beschadigingen te hebben. Dat werd zeer professioneel, snel en adequaat afgehandeld. Na een week stond de Up met strik en helemaal volgens onze wensen te shinen op de oprit. Jan van Veen is echt de moeite van het omrijden waard.

Werd er heel netjes ontvangen door de verkoper

Alles ging netjes en ze waren heel behulpzaam en ben er heel goed ontvangen. Bij het ophalen van mijn nieuwe auto stond hij netjes klaar met een grote blauwe strik en werd er nog een foto genomen door de verkoper met mijn telefoon als herinnering.

Professioneel en aandacht voor de koper

Wij zijn goed geholpen en de wagen is netjes opgeleverd

Fijne en leuke aankoopervaring

Er is tijd genomen, geluisterd en vooral niet aangedrongen. De auto voldoet aan wat we hebben afgesproken.

Heel prettig en professioneel bedrijf

Heel prettig en gastvrij bedrijf wat zorgvuldig werkt en de klant goed helpt. Op een prettige manier mijn oude auto ingeruild en bijbehorende administratie werd goed uitgelegd.

Uitstekende garage, personeel zeer behulpzaam

Auto gekocht, zeer tevreden met de professionele hulp en begeleiding. Goed bereikbaar, snel reactie op vragen.

Top!

Heel relaxt en aardig personeel. Alles snel en zorgvuldig afgerond. Top service! Ik kom zeker terug.

Top bedrijf komen hun afspraken na.

Top bedrijf komen hun afspraken na

Goed.

Hele goeie ervaring. Kopen ging makkelijk en snel. Geen uitgebreide praatjes maar misschien omdat we precies wisten wat we wilde. Auto was nagekeken voor we hem haalde en daar zaten wat missers (vandaar de 9 en geen 10). Auto was schoon maar links en rechts nog een randje vuil. Opgehaald met nieuwe remmen (top) maar thuis bleek de airco niet goed. Terug ter reparatie en dat ging zonder morren en met leenauto. Hendel handrem moet ook nog vervangen. Let dus even goed op dat je zelf alles controleert en het laat maken voor je hem haalt. Werd ik later gebeld dat ik te veel had betaald. Eerlijk duurt het langst zal hun motto zijn. Tot slot; was wat wantrouwend over de vele positieve reviews maar voor mij klopt het.

Fijne ervaring.

Goed contact met vriendelijke mensen en een fijne afhandeling.

Als vanouds !

Reeds 5 auto’s gekocht bij Jan van Veen auto s . Prima service , fijn onthaal en eerlijke auto s ! Op naar de volgende ! Puntje van aandacht . Auto was bij aflevering Afgeraffeld met schoonmaken . Overal zeep resten zowel binnen als buiten . Verder waren afgesproken beschadigingen in de lak niet bijgewerkt . Niet van jullie gewend en als een vrij reguliere klant een minpunt .

Top bedrijf!!, super klantvriendelijk

Tweede auto die ik hier heb aangeschaft, en net als bij de eerste super vriendelijk geholpen! Klantvriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Echt een aanrader als je voor een goede tweede hand auto gaat kijken!

Snel en vakkundig geholpen

Eigenlijk bij toeval kwamen we bij Jan van Veen auto's terecht. Na diverse proefritten bij meerdere dealers was ons oog wel duidelijk op de Skoda Octavia gevallen, en bij Jan van Veen was ruime keus. Hans, 1 van de verkopers nam zijn tijd voor ons en schroomde niet om elke auto die wij wilde proefrijden klaar te zetten. De keuze was al snel gemaakt en een week later stond de auto voor ons klaar. Kleine defecten en zelfs deukjes waren zoals besproken voor ons opgelost. Ook het toevoegen van een mooie grote mat voor in de kofferbak was geen probleem. We hopen voorlopig in onze nieuwe auto te kunnen rijden, dus wellicht over een jaar of 10 zien ze ons weer terug bij Jan van Veen.

Zeer vriendelijk, goede service

Ik kwam om een volkswagen up te bekijken en misschien wel te kopen. Ik zat te twijfelen maar door de goede service van hans heb ik hem zonder twijfel gekocht. Bij het kopen kreeg de auto een onderhoudsbeurt en werd er van alles aan gedaan wat er nog moest gebeuren of dingen die opgeknapt moest worden. Of terwijl super service!

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om