Vriendelijk, aardig geholpen

Netjes en vriendelijke geholpen. Eenmaal thuis kwam ik erachter dat de auto slecht was schoongemaakt. Bekleding zat onder de vlekken. Ook kwam ik in het dag licht achter dat de vooruit ernstig beschadigd is, deze moet vervangen worden. nu het poets eraf is heeft de auto best wat krassen. Ik heb deze ook niet eerder gezien. De auto heb ik zelf door een specialist schoon laten maken.

Prettige en normale klant benadering. Alles wat afgesproken is word nagekomen . Kortom zeer tevreden

Jan van Veen Auto’s straalt enorm vertrouwen uit!

Bij Klaas van Jan van Veen Auto’s een Audi A4 gekocht. Al meteen bij binnenkomst straalde Klaas vertrouwen uit, hij wist precies te vertellen wat er goed was aan de auto maar ook wat niet goed was. Ik kreeg ruim de tijd om vragen te stellen, heb twee proefritten kunnen maken en we zijn uiteindelijk tot een mooie deal gekomen. De voornaamste verbeterpunten zijn kosteloos opgelost, in dit geval het repareren van parkeerschade op de voorbumper en de aluminium trim van het interieur. Het enige wat helaas vergeten is was het wegpoetsen van witte spikkels op het bijrijders portier, dit was wel toegezegd maar zijn ze helaas vergeten. Al met al is mijn ervaring uitstekend. Elk telefoontje wordt netjes beantwoord en ben ik altijd goed geholpen, het spreekt voor zich dat ik het onderhoud ook verder uit zal laten voeren bij Jan van Veen Auto’s.

Goed geholpen, veel voorraad

Had mijn voorkeur aangeven, deze werden ook voor mij gereserveerd voor een proefrit. Uiteindelijk de keuze kunnen maken en zonder op te dringen en dat is erg prettig.

Vriendelijk personeel

Fijne mensen goed geholpen met aankoop VW Polo.

geweldig mooi bedrijf zeer correct personeel

Auto in geruild bij Jan Veen auto s om dat ik vond dat de Golf variant die wij hadden te groot was voor twee en wij kleiner wilde dus op naar jan veen auto s daar aan gekomen stond er zoveel mooi s dus maak maar eens een keuze in het verleden hadden wij al eens een mooie golf variant gekocht bij hun waar wij heel veel plezier en veel kilometers mee hebben gereden dus wij onze huidige golf variant aan geboden als in ruil wat een goede inruil prijs kregen wij terug en ons oog viel op en mooie gewone golf met alles er op watje maar kan bedenken ze gaven onze nieuwe golf een grote beurt auto werd helemaal na gelopen proefrit gemaakt week later konden we hem ophalen en we hebben veel plezier met de nieuwe auto dus Jan Veen auto s is volgens mij en mijn vrouw een aanrader mooi bedrijf zeer vriendelijke mensen die de klanten prima helpen

een geweldig bedrijf

deskundig personeel ,goede service ,afspraken nakomen, als iemand een auto zoekt zal ik jan van veen aanbevelen

Goed service.

Ik heb een goede ervaring met Jan van Veen auto’s. Mensen zijn zeer behulpzaam en betrouwbaar. De communicatie was voor mij duidelijk, en de auto die ik geleasd hebt, bevalt uitstekend. Zeker een aanrader om een auto te kopen c.q te leasen bij Jan van Veen Auto’s. Gr, Ünsal

Zeer tevreden met onze 'nieuwe' Skoda!

Wij waren enigszins met spoed op zoek naar een 'nieuwe' tweedehands auto, voornamelijk vanwege gebrek aan kofferbakruimte. Binnen twee weken zijn wij geslaagd bij Jan van Veen, waar een super mooie Skoda Fabia combi te koop stond. De verkoper leek de auto door en door te kennen, en begreep onze wensen. Zo konden we eenvoudig onze oude auto inruilen, en kregen wij een set gemonteerde winterbanden bij het ophalen erbij. Dank voor de snelle, persoonlijke service! Het is een eindje rijden, maar wij komen graag terug bij Jan van Veen in Zuilichem.

Betrouwbaar en vriendelijk

Geen opdringerige verkoper, die je pusht om te kopen. Zeer vriendelijk en nemen alle tijd voor je.

Serieuze mensen!

Via Gaspedaal een Caddy (2016, 121k) gevonden en gaan kijken. Aangekomen een zeer vol terrein met knappe jonge auto's. Alles netjes en schoon. Kort gesprek en gelijk maar een proefrit gaan maken. Auto reedt prima, maar zoals te verwachten wat kleine zaken. Het is immers een gebruikte bedrijfsauto. Airbaglampje brandde, knopje radio afgebroken, zwaailampen en een flinke propeller voor afzuiging op het dak en weliswaar nog goed, maar wel 2 hele oude achterbandjes. Deal was snel gesloten en al onze punten werden netjes verholpen of verwijderd incl. het beurtje waar de auto aan toe was. Week later de auto opgehaald. Zaten 2 nieuwe bandjes onder en alleen de radio was nog niet retour van reparatie. Daar zijn we netjes op tijd over gebeld. Overeengekomen dat de radio nagezonden zou worden. Kwestie van 2 stekkers, 4 schroeven en een raampje. Radio kwam 2 dagen later binnen en die heb ik zelf gemonteerd. Prettig bedrijf waar je prima zaken mee kunt doen. Tip: weet je voor welke auto je komt? Zeker even bellen van tevoren, zodat ze deze klaar kunnen zetten. Vooral de auto's in de showroom staan niet zomaar buiten.

Klantvriendelijk, eerlijk en deskundig

Sinds een aantal jaar klant bij Jan van Veen auto`s, altijd geholpen door Klaas. Goede ervaring en koop daar met plezier een auto.

Betrouwbaar en een goede en snelle service!

-Ruim aanbod -Eerlijke prijzen -Klantvriendelijke verkoper -Kleine schade aan de auto wordt ter plaatse hersteld -Goede service

Een prettig verkoop gesprek, zonder aandringen. Eerlijk en vriendelijk.

Ik heb de koop van onze auto als prettig ervaren bij Jan van Veen Auto's. Een ontspannen sfeer, geen druk of aandringen.

Goede service en benadering

Oprecht en eerlijk met een goede service en glimlach

Uitstekend geholpen

Zeer vriendelijk en goede service. Zeer tevreden.

Ontzettend lieve mensen en mooie auto’s, van A tot Z super goed geholpen en zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar zijn/haar toekomstige auto!

Uitstekende service!

Niet alleen goede dienstverlening bij de verkoop, goede voorlichting, uitleg en meerdere uitgebreide proefritten om het zelf te ervaren, maar ook een meer dan uitstekende service na verkoop. Na 3 maanden bleek de achterruitverwarming het maar gedeeltelijk te doen. Geen gezeur, complete ruit kosteloos vervangen en gratis vervangend vervoer.

Top service!

Uitstekend geholpen door Klaas bij het vinden van een passende auto voor ons. Zeer meedenkend en alles behalve opdringerig. Communicatie over whatsapp met eventuele vragen achteraf is ook zeer prettig. Auto’s staan er allemaal netjes bij en de aflevering is prima en snel verzorgd.

Vriendelijk en meedenkend geholpen.

Er werd tijd genomen voor uitleg. Er werd goed geluisterd en adequaat ingegaan op vragen.

Fijne ervaring gehad. Een aantal weken geleden onze nieuwe Seat Leon opgehaald na de dag ervoor een proefrit gemaakt te hebben. Omdat mijn vriendin hoogzwanger was hebben ze hem binnen een dag weten af te leveren, inclusief nieuwe APK, goede poetsbeurt, nieuwe mattenset en zelfs hier en daar bijgestipt. Ook nog een scherpe prijs voor onze auto die we hebben ingeruild. Klaas, bedankt! Over de auto zelf, dit is mijn eerste Seat, wat een fijne auto! Ingeruild op een BMW maar persoonlijker vind ik de Seat comfortabeler, het feit dat het een automaat is draagt daar zeker aan bij!

Redelijk goed

Begeleiding van de verkoop is goed verlopen. Bij thuis komst helaas de veiligheid gordel niet meer open te krijgen van de achter zitting. Bij navraag van garage bedrijf in de buurt, hebben jullie mensen bij het keuren de gordel niet goed nagekeken. De gordel ging niet meer los uit sluiting. Later bleek dat er katte bak steentjes in het scharnier zat. Bij losdraaien uit de auto hebben ze de sluiting schoon moeten maken en daar kwam veel vuil uit. Vreemd dat jullie bij keuren dit niet hebben getest.

Vriendelijke en goede service met een zeer nette aflevering

Goed en zonder overdreven ophemelen van de auto die je op het oog hebt. Grote beurt bij aflevering en nieuwe reserve band werd bij aflevering zonder bijbetaling gedaan.

No nonsense bedrijf, eerlijke prijzen

Op basis van een auto die ik op internet gezien had een afspraak gemaakt voor een proefrit. Na een uurtje stond de auto al klaar. Niets aan te merken op de presentatie. Wysiwyg....... Er werd een alleszins redelijk prijs als inruil geboden, waarna de transactie snel rond was. Een week later werd de auto zoals afgesproken netjes afgeleverd. Als enig minpuntje kan ik noemen dat de LM velgen niet gepoetst waren. Verder een keurig nette auto en eerlijk verhaal van de verkoper

Goed! Leuk verkoop gesprek.

Wij hebben een prachtige Skoda gekocht, die tip top is afgeleverd. Zeer tevreden!

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om