Wij zijn blij met de klantvriendelijke service en vinden Jan van Veen een betrouwbaar adres!

Na een fijne ontvangt kregen we een mooi onderhouden Skoda SuperB te zien en hebben we een goede proefrit kunnen maken. We kregen een heel goed gevoel bij de mensen vanuit Jan van Veen en wisten al snel dat we hier verder mee wilden. We zijn nu al een aantal weken de trotse eigenaren van onze Skoda en zeer tevreden over de service die geleverd is.

Top garage

Na 32 jaar klant bij van mossel overgestapt naar van Veen auto’s. Hier ben je nog echt klant en geen nummer. Zeer vriendelijke verkoper en komen hun woord na. Hier kunnen veel autobedrijven nog wat van leren.

Goede service, aardige kerels

Aantal maanden geleden mijn Audi gekocht bij Jan van Veen op aanbevelen van een vriend. Ik werd snel en aardig te woord gestaan en de auto is snel afleverklaar gemaakt. Over de auto niks te klagen, rijdt goed en tot nu toe geen gebreken.

Hele goede service

Hele goede service en vriendelijk personeel. Was fijn om zaken te doen.

Alles goed afgewerkt

Een was en poets beurt mag ook wel bij de aflevering. Auto rijd erg goed.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Afgelopen maand mijn Volkswagen polo gekocht bij Jan van Veen auto’s. Erg leuke verkoper waarmee we gezellig gepraat hebben en uiteindelijk ook een goede deal mee gesloten hebben. Ook mijn eigen auto tegen een gunstige prijs in kunnen ruilen. Ik kon de auto enkele dagen later al ophalen en alles is keurig afgehandeld.

Eg een goede service van de mensen die daar werken auto rijd top

Goede kwaliteit

Alles keurig geregeld

Uitstekend bedrijf met een mooi aanbod!

Mijn ervaring bij Jan van Veen is vooral goed door verkoper Klaas van Brakel. Ik kocht in 2017 een mooie Audi en alles was goed tot aan aflevering en service voor onderhoud toe! Onlangs heb ik een mooie VW Up! gekocht, het was dan voor mij ook niet moeilijk de beslissing te nemen en in de auto in te stappen om te kijken of Jan van Veen iets voor me had staan! En uiteraard, ik rijd weer met veel plezier rond!

Prettige sfeer, goed geholpen

Goed ontvangen, er werd goed geluisterd naar wat we voor ogen hadden aan te schaffen en voor welke prijs. Uiteindelijk met een mooie Skoda daar een paar dagen later vertrokken. Heel netjes afgeleverd volgens afspraak en meer :-)

Mijn ervaring met jan van veen auto's is goed.

Ik ben goed geholpen door Hans. Ik kreeg een goeie prijs voor mijn auto terug. En de nieuwe golf die ik heb gekocht bevalt goed. Hoop daar weer jaren plezier mee te hebben. Vriendelijke groet, Ramalinga Reddy

Wel prima

Ervaring is wel prima, alleen de airco zou nog gecheckt worden bij aflevering, maar zover ik merk is dat niet gedaan. De ventilatoren werken bijna niet en er komt amper lucht uit. Dit vind ik wel erg jammer, vooral met dit warme weer heb je wel een goede airco nodig

Prettige ervaring!

Voor het eerst begin mei langs geweest om een auto te bezichtigen die ik eerder op de website had gezien. Daar aangekomen zeer prettig en open ontvangen. Het personeel geeft je een prettig gevoel.. Bedankt Bert (en collega's). Al snel diezelfde dag de proefrit gemaakt en besloten om de Golf 7 GTE aan te schaffen. De Golf kon ik 5 dagen later ophalen nadat deze een kleine beurt heeft gehad met een nieuwe apk en nog wat puntjes in overleg. Bij het ophalen van de auto alles netjes volgens afspraak uitgevoerd. 5 weken later helaas een storing gehad, maar netjes is opgelost. Jan van Veen auto's heeft naast goede verkopers ook een zeer ervaren autotechnicus en een prettig werkplaatsteam. Zou ik Jan van Veen auto's aanraden? Jazeker! Zou ik er mijn volgende auto nog eens kopen? Jazeker!

Betrouwbare auto garage

Onlangs nieuwe VW Tiguan gekocht bij Jan van Veen auto’s. Betrouwbare mensen, komen afspraken perfect na, en geven uitstekende service.

Uitmuntend

Goede klantenservice, eerlijk over de staat van auto’s en alles gaat in goed overleg. Mocht er iets mis zijn is dit bedrijf zeer klantvriendelijk en lost het netjes op zonder extra kosten. Kortom een aanrader om hier je auto te kopen!

Vriendelijk, niet opdringerig en komen hun afspraken goed na..

Prettige ervaring gehad met twee verkopers die allebei op dezelfde lijn zaten. Hebben netjes gezorgd dat kleine beschadigingen hersteld waren bij oplevering. Uiteindelijk een faire prijs betaald en nu zeer tevreden met onze Skoda Fabia

Goed en vriendelijk behulpzaam

goede service klant vriendelijk

Vriendelijk, kennis van zaken

Goede uitleg over de auto. Vriendelijke en het belangrijkste niet dwingend!

Zeer goede ervaring

Vriendelijk geholpen en goede service

perfect

Trotse eigenaar van een golf gte. Erg blij met mijn aankoop. Heb een fijne ervaring met Jan van Veen, Hans aardig en fijn persoon om de deal mee te sluiten.

Het was tijd om mijn diesel de deur uit te doen. Na veel leeswerk de keuze gemaakt om voor een hybride auto te gaan mede omdat ik een eigen parkeerplek en zonnepanelen heb. Plus door functie wijziging woon-werkverkeer korter werd. Uiteindelijk opzoek gegaan en kwam al snel uit bij Jan van Veen. Jan van Veen heeft een uitgebreide voorraad en daarom keuze zat. Geholpen door Hans! Met Hans alles doorgenomen en kreeg overal een eerlijk antwoord op wat mij de doorslag heb gegeven om een auto te kopen bij Jan van Veen. Auto is keurig afgeleverd en voorzien van de onderhoud die hij nodig had. Geen verrassingen achteraf dus! Zelfs toen er een mankement voordeed na de aankoop is dit netjes onder garantie verholpen. Ik ben zeer tevreden en bedankt voor de goede service!

Prettig ervaring, groot aanbod aan auto’s

Op de website een mooie VW Polo gezien, ruim aanbod aan auto’s. Een afspraak gemaakt voor een proefrit. Heel prettig ontvangen. Na proefrit samen de auto nagekeken en enkele deukjes die in de auto zaten zouden nog eruit gehaald worden voor aflevering. Open communicatie dat een enkel plekje mogelijk niet helemaal weg te werken was. Na aflevering zag de auto er ook netjes uit. De banden waren bij proefrit wat uitgedroogd en minder profiel erop er zijn dus voor aflevering 4 nieuwe banden op gekomen. Tevens was er wat schade aan 1 van de achterlichten en werd ook voor aflevering een nieuw licht in gezet. Super service vanuit Jan van Veen!

Vriendelijke mensen en goede service. Fijn bedrijf om je auto te kopen

Super zaak

Mooie zaak veel aanbod klantvriendelijk

Wij zijn zeer tevreden

Staan snel voor je klaar als er wat is en Klantvriendelijk .

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om