Een buitengewoon geslaagde ervaring.

Zeer positieve ervaring bij Jan van Veen Auto's. Ik ben uitstekend geholpen en erg tevreden met mijn aankoop van de Audi A3. Alle punten die ik aangaf tijdens de laatste inspectie zijn zeer professioneel behandeld, inclusief de krasjes en kleine reparaties. Mijn volgende aankoop zal zeker weer bij Jan van Veen zijn. Een zeer goede ervaring.

Vriendelijke, bedachtzaam, behulpzaam

Een heel fijne auto bedrijf ,alles ziet er netjes uit ,alles goed onderhoudt, en heel erg behulpzaam en vriendelijke, hebt zelf een auto bij hun gekocht, bent er heel erg blij mee !!!,ze staat voor alles open , en ze staat alltijd klaar voor jouw , als er iets zou zijn ,kan it iedereen aan raden!! Bedankt Jan !!! Gr

Wij zijn wezen kijken bij jan van veen voor een nieuwe auto, proefrit gemaakt in twee autos en snel een keuze gemaakt. De autos zien er allemaal netjes uit, met volledige historie aanwezig. Wij moesten tijdens het verkoopgesprek plots weg ivm nood in ons prive. Netjes de auto toch meteen van de site gehaald en bewaard zodat wij op een later moment toch de koop rond konden maken. Heel fijne medewerkers en bedrijf Wij kopen onze volgende auto zeker hier!

Goeie zaak. Vriendelijk personeel.

Supergoed geholpen. Een proefrit maken zonder iets achter te laten. Waar vind je dat nog?

Geweldig!

Wij moesten heel snel een andere auto, omdat onze auto het had begeven. Wij kwamen bij Jan van Veen terecht door op internet te zoeken. Wij zijn toen naar de showroom gegaan waarnaar we een auto hebben gevonden die wij heel mooi vonden. Ik heb een medewerker om informatie gevraagd en die heeft ons alles tot in detail uitgelegd. Dit was echt super fijn. Wij zijn naar huis gegaan om toch nog even te overleggen. De eerst volgende dag dat zij weer open waren heb ik gebeld voor een proefrit. De medewerkers stonden ons weer heel klantvriendelijk te woord. Wij kwamen aan en daar werden wij heel fijn ontvangen. Wij hebben een proefrit gemaakt en waren verkocht. Wij hebben nog wat desbetreffende informatie gevraagd die weer heel uitgebreid aan ons verteld werd. Daarna hebben wij de auto gekocht. Kort samengevat top service hele fijne mensen en heel klantvriendelijk. Geen vraag is teveel en ze zijn heel behulpzaam. Wij weten waar we onze volgende auto weer gaan kopen. Dat is bij Jan van Veen auto's. Super bedrijf echt een aanrader als je een auto wilt kopen!

Vriendelijk goed geholpen en een fijne auto

We hadden een kleinigheidje aan de auto we belde en konden dezelfde dag langs komen netjes gemaakt. Dus goede garantie top.

Hele nare ervaring gehad bij een ander autobedrijf. Hierdoor kwamen wij zonder auto te zitten en waren wij met spoed op zoek. Wij kwamen terecht bij Jan van Veen. Super goed geholpen en een hele tegenovergestelde ervaring. Netjes, professioneel, alles zoals afgesproken. Alles netjes op papier en bij ophalen van de auto stond hij daar als nieuw met strik en al erop. Vriendelijk personeel, goed advies en goede kwaliteit. Wij zijn erg tevreden!!

Ik raad iedereen aan om hier een auto te kopen!

Niet een typische autodealer. Heel relaxed en prettige sfeer. Super vriendelijk en hele goede service!

De service is erg goed staan direct voor je klaar ,zeer klantvriendelijk en aardige verkopers

Zo wil je elke dag wel een auto kopen.

Onlangs een auto gekocht bij Jan van Veen in Zuilichem. Daar krijg je service zoals je dat graag wilt. Van proefrit tot aanschaf; ondanks drukte toch tijd en aandacht voor de klant door goede logistiek. We zijn heel blij met de auto!!

Top service!

Je krijgt wat er beloofd wordt, alle documenten perfect geregeld voor export naar belgië. Snelle en zeer vriendelijke service!

Fijn geholpen, goede auto.

We zijn zeer prettig geholpen. De verkopers staan achter hun producten en het bedrijf komt betrouwbaar over. Voor een volgende auto gaan wij hier zeker weer langs.

Geweldige service en goed geholpen!

Vandaag enorm goed geholpen door Klaas. Super vriendelijk en eerlijk.

Fijn geholpen en een goede auto.

Moest er wel wat verder voor rijden, maar ben tot nu toe heel tevreden. Ben fijn geholpen. een feestje om de auto op te halen.

Heb heel fijne Skoda Fabia aut. gekocht. Heerlijk autootje. Helaas bleken na een week de ruitenwissers versleten. Was wel een minpuntje. Kreeg ook geen korting wegens ‘geen inruil’ en dat viel een beetje tegen. Maar goed, ben op zich wel erg tevreden over de Fabia. Van Veen heeft trouwens een enorme voorraad mooie auto’s voor heel schappelijke prijzen. Ik denk alleen dat deze ingekocht worden, beetje schoongemaakt en weer verkocht. Beloofde beurt is niet controleerbaar. Maar bedrijf komt wel betrouwbaar over.

Eerlijk en professioneel service

Zeer professioneel geholpen en denken altijd in oplossingen en niet in problemen top wagen gekocht Zeer tevreden mee Zeker aanrader en voor het vervolg Een aanrader

Fijn, informatief verkoopgesprek én prettige nazorg.

Wij hebben onze auto aangeschaft bij Hans. Een hele fijne ervaring; meneer heeft kennis, kan inschatten hoe wij er instonden en kon de auto ook nog eerder afleveren. Top!

Helemaal top!

Enorm goed ontvangen. Ik kon netjes een proefrit maken. De auto die ik gekocht heb is ook super! Hij doet het goed en zo mooi gepoetst dat hij bijna nieuw lijkt! Overigens staan er in deze zaak alleen maar mooie auto’s. Ontzettend leuke mensen en er hangt echt een hele fijne en gezellige sfeer in deze zaak. Heel ongedwongen. Bedankt voor de fijne verkoop! :) Als ik ooit nog een auto nodig heb kom ik hier zeker terug.

Netjes en snel geholpen

Ik was bij Jan van Veen op zoek naar een occasion. Ik ben tijdens de aanschaf goed en snel geholpen. Scherp geprijsd en goede service.

Zeer tevreden met mijn aankoop en uitstekende service!

Zeer tevreden met mijn aankoop, de volkswagen Passat rijdt heerlijk. Vanuit Jan van Veen ook een service pas bijgekregen met bijkomende voordelen. Erg blij mee!

Top bedrijf!!

We kwamen voor een volkswagen T-Cross, na een proefrit waren we meteen verkocht aan deze wagen. We zijn enorm goed geholpen en alles heel vlot gegaan. De auto hebben ze netjes afgeleverd aan ons!! Top bedrijf met vriendelijk personeel!!

Volkswagen golf

Ben goed geholpen door klaas advies gegeven en gekregen is me derde keer bij janveen top bedrijf zou aanraden

Uitgebreid aanbod. Super geholpen door Wesley. Jongeman dat aardig op de hoogte is van de markt. Het loont wel om de auto bij de bezichtiging goed te bekijken. Niet alle details worden namelijk in de advertentie beschreven.

Prima geholpen, prettig contact, erg direct en duidelijk!

Prima ervaring met positief resultaat, een auto gekocht!

Mooi bedrijf met vriendelijke mensen

Mooi bedrijf met een stuk meer aanbod dan ik had gedacht. Vriendelijke mensen en professionele hulp. Zeer blij met onze nieuwe skoda karoq.

Zijlstraat 3

5305 EE Zuilichem

0418 - 673026

Over Jan van Veen Auto's B.V.

Een auto kopen behoort tot de top vijf van gebeurtenissen die het meeste impact maken op mensen. Wij snappen dat als geen ander. Een auto is geen pakje boter. Daarom hebben we bij Jan van Veen Auto's altijd minstens 250 occasions op voorraad. Zodat je ontzettend veel keuze hebt. Wel zo fijn! Vanuit het hele land weten klanten ons te vinden. Dat is omdat ze weten: een bezoek aan Jan van Veen Auto's valt nooit tegen. Wij zoeken niet een koper bij een auto. Maar wij zoeken een auto voor jóu! Belangrijk is wat past bij jou! Het gaat om wat past bij jóuw leven. Bij een fase van je leven. Daarin denken we graag mee. Met een eerlijk advies. Niet er omheen draaien. Daarom nemen we uitgebreid de tijd voor je. Luisteren we naar jouw verhaal. Naar jouw situatie. En gaan we samen op zoek naar de auto die daar het beste bij past. Dat zijn allemaal zaken die je misschien niet overal zult ervaren, maar onze klanten weten als sinds 1994 niet beter. Daarom: Een auto kopen? Jan van Veen Auto's. Echt, je rijdt er graag voor om. Jan van Veen Auto's Je rijdt er graag voor om