perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele leuke tijd gehad bij de verkeersschool Peter Brugge. Je voelt je hier erg op je gemak en je word goed gecoacht. Top rijschool zeker aan te raden!!

goede service, goed behandeld

Deze rijschool coacht je goed door het hele proces heen. Vanaf het begin tot het einde wordt alles heel netjes en goed uitgelegd. Hij is altijd op tijd en je hoeft nooit iemand thuis te brengen. Ook tanken en eten gebeurt niet tijdens de les. Ik heb al met al een super goede ervaring gehad met deze rijschool. Zeker aan te raden!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb heel goede ervaringen met dit bedrijf. Ik beveel deze verkeersschool aan iedereen aan!

perfect, zeker aan te bevelen

Heb het super leuk ervaren, gezellig en duidelijke uitleg. Raad iedereen deze rijschool aan , het is een rijschool die alles waar maakt!

perfect, zeker aan te bevelen

peter gaat verder dan allen rijinstructeur. hij wil je echt leren kennen. hierdoor kan hij je beter les geven. hij is altijd een kwartier van te voren bij je thuis. zodat je altijd op tijd kan beginnen.

goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met de rijschool van Peter. Komt voorafgaand een intakegesprek houden wat zeer uitzonderlijk is, is altijd keurig op tijd, legt alles goed uit ( desnoods 3x ), je gaat je op je gemak voelen bij Peter in de auto, camerasysteem in de auto ook heel uitzonderlijk maar heel nuttig. Kan niet meer zeggen dan dat ik heel tevreden ben over de manier van werken van Peter!

goede service, goed behandeld

Super goede rijschool en leuke instructeur altyd op tyd

perfect, zeker aan te bevelen

Ben super goed begeleid en de lessen waren heel leuk! Heb er veel aan gehad en na 38 lessen mijn examen gehaald! Peter is een super instructeur!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb altijd met veel plezier deelgenomen aan de rijlessen. Ik heb alles stap voor stap geleerd op mijn eigen tempo. Ik ben in dit proces goed begeleid. Ik ben zeker geworden in de auto en van mijn eigen kwaliteiten, dit heb ik zeker te danken aan Verkeersschool Peter Brugge. Met de begeleiding die aangepast is aan mij als persoon kan ik met trots zeggen dat ik in een keer ben geslaagd voor mijn autorijbewijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Na eerst bij een andere rijschool gelest te hebben bij verkeersschool Peter Brugge terecht gekomen, wat een verademing vergeleken bij de eerste rijschool. Peter weet je op je gemak te stellen, kundig en geduldig, veel geleerd en heb echt het gevoel gekregen dat Peter me alles geleerd heeft om veilig te kunnen rijden. En wat niet het belangrijkste is maar een prettige bijeenkomst het was gezellig, wat ook maakt dat je je op je gemak voelt. TOP rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

Super geweldig ik vond het lessen met de camera heel handig ik kon thuis alles op me gemak terug kijken en de instructeur is super vriendelijk en behandeld je met respect SUPER

perfect, zeker aan te bevelen

hallo. heb een herhaal cursus gedaan met een prima ervaring was nerveus en had angst voor de snelweg na wat jaren weinig gereden te hebben,gaat nu prima en voel me weer zeker peter geeft prima les en is heel accuraat!

goede service, goed behandeld

Goeie gezellige instructeur.Neemt de tijd voor je.ik heb een gezellige tijd gehad.

Hulstwede 5

2993GL Barendrecht

06-48767641 / 01

Over Verkeersschool Peter Brugge

Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid! Auto en Motor rijles , Privé-les 60min , Faalangst begeleiding , Bovag , Rijtesten , Opfriscursus , Kwaliteit , Deskundig , Gedreven instructeurs , Altijd dezelfde instructeur , Altijd dezelfde lesauto , Gebruik van leskaarten , Duidelijke afspraken.