Ik ben geslaagd!

Gezellige lessen gehad van Nicole, bedankt!

Er word goed geluisterd en ze namen ook de tijd ervoor zodat je goed voorbereid was voor het examen

Peter heeft mij heel goed begeleid naar mijn rijbewijs!

Peter was een hele fijne rij-instructeur, die alles duidelijk uitlegt en goede begeleiding geeft. Dit gaf mij voldoende vertrouwen in het autorijden en ben daarom goed geslaagd. Nu kan ik zelfstandig de weg op met het vertrouwen dat ik heb gekregen door de lessen.

Leerzaam

Ben lessen gaan volgen voor mijn herexamen nadat ik bij een andere rijschool al had gelest. De kwaliteit van de lessen waren beter en ben hierna ook in 1 keer geslaagd. Kortom heb ik een zeer goede ervaring gehad!

Heel fijn en prettig

Altijd vriendelijk, veel zelfvertrouwen gekregen achter het stuur. Dingen worden duidelijk en goed uitgelegd.

Erg fijne rijschool!

Erg prettige rijlessen gekregen bij deze rijschool!

Super rijschool!

Hele leuke en goede lessen gehad! Door de goede opbouw in de lessen wordt je niet zomaar in het diepe gegooid. Je wordt goed voorbereid op het examen en het hele uur is er volle aandacht voor je. Zeker aan te bevelen!!

Een hele fijne rijschool met aandacht voor jou.

Ik heb zelf regelmatig last gehad van angst voor rijden en afrijden. De ondersteuning die ik van Peter heb ontvangen heb ik als zeer prettig ervaren. Hij probeert een gevoel van vertrouwen te creeeren wat ervoor zorgt dat het rijden een stuk makkelijker wordt.

Hele fijne & duidelijke lessen!

Fijne lessen, alles wordt goed uitgelegd!

Hele fijne rijschool!

Mijn ervaringen bij Verkeersschool Peter Brugge zijn erg positief. Ik heb les gehad van Peter, een vriendelijke, rustige en betrouwbare instructeur die echt de tijd voor je neemt. Peter is altijd op tijd en geeft goede uitleg en feedback dat aansluit op wat je nodig hebt. Ik was in het begin best onzeker tijdens het rijden maar door de goede begeleiding die ik heb gekregen is dit helemaal goed gekomen. Ik heb hier een hoop geleerd en ben hierdoor in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs.

Super fijn!

Ik ben heel tevreden met deze rijschool. Elke rijles met Nichole was leerzaam en gezellig! Als persoon met faalangst heb ik de lessen als zeer fijn ervaren, alles ging op een tempo wat voor mij prettig was en ik heb mijn examen ook in één keer gehaald!

Gezellig en professioneel

Mijn ervaring met de rijschool is super positief. Ik heb les gehad bij Peter zelf. Tijdens de lessen was Peter altijd erg kundig en geduldig, alle aandacht ging naar mij. Raad de rijschool zeker aan voor iedereen

In 1 keer mijn motor rijbewijs!

In 1 keer geslaagd dankzij verkeersschool Peter Brugge. Leuke en leerzame lessen gehad!

Ik heb onwijs veel geleerd bij deze rijschool. Zeker een aanrader!

Super fijne leerzame lessen gehad!

Instructeur is altijd op tijd en neemt alle tijd voor je. Geeft goede uitleg tijdens de lessen en is flexibel in het plannen van de lessen!

Geweldige rijschool

De plezierige rijlessen en het geduld van Nicole hebben mij echt geholpen. De rijschool heeft een hele fijne manier van werken. Ik raad het iedereen aan!

Super rijschool !!

Peter is een goede instructeur die je in alle rust alles goed uitlegt . De lessen ervaren als zeer prettig ,heel flexibel en het hebben van prive les was top . Ook een groot voordeel van de lessen was dat Peter zelf met de motor met je mee rijdt.

Zeer goede Rijinstructeur, goede uitleg

Lessen worden goed uitgelegd. Goeie Feedback over je goede punten en je minder goede punten.

Super!

Verkeersschool Peter Brugge is zeker een aanrader! Vriendelijk en vakkundig!

Uitstekende rijschool!

Neemt echt de tijd om persoonlijk met je aan de slag te gaan. Voelt snel aan wat al wel en niet kan, en dit geeft een fijn gevoel aan de leerling.

Een hele fijne rijschool met een fijne instructrice!

Vanaf heb begin voelde ik me erg fijn bij de rijschool en instructrice. Ik heb hele leerzame en fijne lessen gehad! Er wordt goed naar de behoeften van de leerling gekeken. De rijschool is een echte aanrader!

Veel geleerd met een gezellige instructrice.

Super fijn om eerst een kennismaking te hebben! Tijdens de lessen kan je aangeven wat je nog een keer zou willen oefenen, om goed voorbereidt te zijn op je examen. Ik heb het naar mijn zin gehad bij deze rijschool!

Mijn dochter met Autisme is in 1 keer geslaagd!

We hebben verkeersschool Peter Brugge speciaal uitgekozen voor mijn dochter, omdat zij Autisme heeft en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ze is bij haar eerste rijexamen meteen geslaagd. Bedankt Peter voor de goede begeleiding, Kaya heeft de rijlessen altijd als prettig ervaren en voelde zich op haar gemak bij je in de auto.

Geweldige rijschool!

Fijne betrouwbare rijschool, fantastische instructrice! Voor mij enorm fijne werkwijze.

Geweldige lessen en goede hulp

De lessen waren altijd leuk en de instructies werden goed uitgelegd, fijne en betrouwbare instructeur

Hulstwede 5

2993GL Barendrecht

06-48767641 / 01

Over Verkeersschool Peter Brugge

Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid! Auto en Motor rijles , Privé-les 60min , Faalangst begeleiding , Bovag , Rijtesten , Opfriscursus , Kwaliteit , Deskundig , Gedreven instructeurs , Altijd dezelfde instructeur , Altijd dezelfde lesauto , Gebruik van leskaarten , Duidelijke afspraken.