goede service, goed behandeld

Super rijschool! Zeker aan te raden voor iedereen!

goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de manier van lesgeven van Peter. Hij is rustig en neemt alle tijd voor je. Hij houd erg rekening met de leerling, tempo, gedrag, etc. Hele fijne instructeur !

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en leerzame lessen gehad, zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

Super rijlessen gehad. Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede en leuke lessen gehad

goede service, goed behandeld

Positief en heel klantgericht. Echt persoonlijke andacht voor je en duidelijke instructies.

perfect, zeker aan te bevelen

Zorgt ervoor dat je veilig en gemotiveerd de weg op kan, communicatie tussen leerling en rijinstructeur zijn perfect en je krijgt de volledige aandacht. Voor faalangst is dit echt de beste rijschool.

perfect, zeker aan te bevelen

Een hele goeie ervaring met de rijschool. Zeker om aan te raden.

perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en leerzame lessen! Peter is erg geduldig en past de lessen goed aan op de leerling. Communicatie met de rijschool verliep altijd goed en Peter was ook altijd ruim op tijd aanwezig voor de rijlessen. Alleen maar pluspunten!

goede service, goed behandeld

Peter is een zeer goede rij instructeur! Hij legt alles heel goed en duidelijk uit, is ruim van tevoren al aanwezig, neemt echt de tijd voor je om iets onder de knie te krijgen. Hij voelt goed aan wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Hij herhaalt dingen meerdere malen en leert je handige tips voor het examen. Ik ben in 1 keer GESLAAGD en deze rijschool kan ik je zeker aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Peter weet hoe hij met ieder individu om moet gaan, om het gewenste resultaat te behalen. Peter neemt de tijd voor je en bereidt je goed voor op het praktijkexamen. Samengevat: Een fijne rijschool die aandacht heeft voor elke leerling.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Deze rijschool beveel ik zeker aan. Ze weten precies hoe ze met de persoon om moeten gaan en gegeven top begeleiding !

goede service, goed behandeld

super rijschool met geweldige begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb super leerzame lessen gehad bij Peter Brugge. Na slechte ervaring bij een eerdere rijschool, heeft Peter me in hele korte tijd alles bij weten te leren en weten te laten slagen voor mijn praktijkexamen. Altijd netjes op tijd, gunt je ook extra tijd als het net niet binnen de tijd lukt. Je rijdt niet met andere leerlingen, dus dit geeft rust. Peter heeft echt de intentie om je te laten slagen, heel fijn!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de rijopleiding met plezier ervaren en vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Super bedankt Peter !

perfect, zeker aan te bevelen

Erg fijne rijlessen gehad. Peter is altijd ruim op tijd aanwezig en hij voelt goed aan wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen en zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb eerst gereden bij de dochter van Peter, maar die raakte betrokken bij een ongeluk, gelukkig heeft Peter de lessen met mij opgepakt. Ze nemen echt de tijd voor je om alles uit te leggen en het is allemaal heel persoonlijk! Top dus!

goede service, goed behandeld

Hele fijne rijschool. Zowel Kim als Peter. Mijn examen was op het laatste moment gecanceld door het CBR, en dat werd heel flexibel opgelost door Peter. Hij heeft lessen omgezet, zodat ik 3 dagen later toch mijn examen kon doen. Deze rijschool krijgt van mij een dikke 10!!!

goede service, goed behandeld

Super ervaring, heel betrokken en hebben altijd de tijd voor je

voldoende, een redelijke ervaring

Heb een hele lange tijd bij rijschool peter bruggen gelest en het was het waard! Eindelijk geslaagd! :)

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Hulstwede 5

2993GL Barendrecht

06-48767641 / 01

Over Verkeersschool Peter Brugge

Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid! Auto en Motor rijles , Privé-les 60min , Faalangst begeleiding , Bovag , Rijtesten , Opfriscursus , Kwaliteit , Deskundig , Gedreven instructeurs , Altijd dezelfde instructeur , Altijd dezelfde lesauto , Gebruik van leskaarten , Duidelijke afspraken.