Goede adviezen eerlijke diagnose bij reperaties en kloppende offertes
Wordt altijd goed geholpen en als ik geen vervoer heb wordt ik netjes thuis gebracht
Goede club, ben je tenminste nog een klant
Wordt altijd netjes geholpen op de hoogte gehouden van de kosten. Tot volgend jaar
Deze garage verdient echt 5 sterren. Ze proberen je altijd te helpen ook zonder afspraak. Altijd vriendelijk en een duidelijke prijsopgave. Top garage .
Je wordt prettig deskundig geholpen . Goede communicatie.
Wij brengen onze auto’s hier al jaren. Personeel is vriendelijk en kundig.
Het personeel is vriendelijk en denkt mee. De reparatie/onderhoud wordt helder en begrijpelijk uitgelegd.
Top ervaring
Wij zijn super tevreden over de service van Vakgarage Esberg. Onze bedrijfsbus had een adblue foutmelding en we werden snel en goed geholpen. Ze hebben ons duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en welke werkzaamheden nodig waren. De reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd en de bus rijdt weer als vanouds. De communicatie was uitstekend!
Gewoon wat je mag verwachten van een garagebedrijf.
Eerlijke en nette service voor onze onderhoud en volgende aankomen komen we zeker terug Allebei is een aanrader
Nette ontvangst en duidelijk gesprek omtrent de onderhoudsbeurt. Tijdig contact over het verloop van de beurt, de kosten en het moment dat auto weer gereed was.
Goede oplossing bandenprobleem.
Op 30 december startte mijn auto lastig en ik maakte me zorgen om de accu. Ik kon gelijk langskomen. Voor alle zekerheid hebben ze de accu een nacht op spanning laten staan. Gelukkig niets aan de hand. En alles was service!
Hebben beide auto’s in onderhoud. Wordt altijd keurig te woord gestaan, zowel telefonisch als aan de balie. Bij onderhoud altijd keurig overleg en advies voor korte en langere termijn. Bij de afgelopen APK, was aangeven dat waarschijnlijk de remblokken aan vervanging toe zouden zijn. Kreeg netje een berichtje dat de auto gekeurd was en de remblokken nog zeker 7000 km mee kunnen, dus dat het vroeg genoeg is om dit bij de volgende beurt te doen.
Vriendelijk en deskundig geholpen Storing snel opgelost
Ben al heel lang klant heb mijn Mazda cx5 gekocht. Pa heeft het goed gedaan met zulke goede opvolgers. Aanrader als je een auto wil kopen.
Wat problemen gehad en werd zonder moeite uitgelezen en gekeken naar de beste oplossing! Alles werd netjes door gebeld en kom hier sowieso vaker terug. Heb het aamgeraden bij familie.
Ik werd op de dag voor Kerst tussen alle werkzaamheden door geholpen aan een nieuwe ruitenwisser. Heel fijn met al die regen!
Zeer goede service. Personeel is deskundig en zeer vriendelijk (van werkplaats tot verkoop). Altijd tijd voor een praatje met goed advies en de koffie staat altijd voor je klaar.
Alles als zeer positief ervaren.
De jongens zijn erg vriendelijk, niet te beroerd om iets uit te zoeken en leveren goede service Zeker een aanrader.