Ik voel me geholpen

Elk contact heeft me achtergelaten met een glimlach. Er is altijd met me meegedacht en zelfs toen mijn auto niet meer te redden was werd ik vriendelijk en goed geholpen. Mijn volgende auto ga ik dan ook zeker hier weer onderbrengen.

• Showroom N.v.t.

Snelle en goede service

Winterbanden wisselen, goed geregeld.

Snelle service

Snelle service na maken afspraak APK.

• Faciliteiten wachtruimte

Jammer genoeg geen reparatie maar wel eerlijke beoordeling

Mij werd eerlijk verteld dat de reparatiekosten voor mijn 20 jr oude audi a2 wel erg hoog konden worden..zonder de zekerheid dat de problemen daarmee definitief opgelost zouden zijn. Ik vroeg en kreeg een duidelijke uitleg over de rekening van de onderzoekskosten.

snel, kwaliteit, openheid

snel geholpen, goeie gasten, kwaliteit dat ze leveren

Goed en snel geholpen

Na een telefonische vraag kon ik snel terecht voor een reparatie en die is naar tevredenheid gedaan

Prima onderhoudsbeurt

• Showroom N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte

Heel goede service en zeer klantvriendelijk

Auto (RAV4) hier gekocht en toen al heel goede ervaringen. Geen zinloze verkooppraatjes maar eerlijke voorlichting. Nu auto ook hier in onderhoud en eerlijke voorlichting over noodzakelijke reparaties.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Snel, eenvoudig en een goede service.

Vriendelijk ontvangst en een goede service.

Transparant en vriendelijk

Remco heeft mij keurig geholpen!

• Faciliteiten wachtruimte

Netjes geholpen. Wordt goed geïnformeerd tijdens de werkzaamheden.

• Faciliteiten wachtruimte

Komt na wat er beloofd werd

Na een communicatie verwarring is mijn vraag met zeer veel deskundigheid opgepakt. Tot volle tevredenheid. Dank hiervoor

• Faciliteiten wachtruimte

Duidelijkheid geven aan de klant met offertes en afspraken.

• Faciliteiten wachtruimte

Perfect, vriendelijk, behulpzaam en betaalbaar

Snel afspraak kunnen maken. Vriendelijk ontvangst en afhandeling. Werd goed op de hoogte gehouden van de kosten. Had grote beurt ingepland. Bleek niet nodig dus werd omgezet naar kleine beurt. Dus de kosten vielen uiteindelijk mee.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Top, goed, snel en vooral vakkundig geholpen

Goed, snel en vooral vakkundig geholpen

• Faciliteiten wachtruimte

Had meer van deze garage verwacht

Onze auto wordt gebracht voor een reparatie maar werd teruggestuurd naar de garage waar we het roetfilter hebben laten plaatsen dit vinden wij niet correct wij komen daar als nieuwe klant lijkt mij toch dat je zorgt om een nieuwe klant te behouden en de reparatie uitvoert wij vinden dit heel erg raar als je niet tevreden bent bij een garage en je gaat op zoek naar een andere garage dat je dan niet geholpen wordt omdat je daar het roetfilter niet heb laten plaatsen heel apart maar goed zal zo moeten wezen

Geweldig aanbod, goede service

We waren ons aan het oriënteren op een jonge gebruikte Kia Niro. Het aanbod bij Esberg was groot, mooie jonge auto's. De ontvangst was prima, eigenlijk direct benaderd op een prettige manier. Nooit het idee gehad dat we onder druk gezet werden. Helaas hebben we bij concurrenten wel andere, lees negatieve, ervaringen! De auto die we kochten was geïmporteerd en daardoor wilde de Kia dealer in onze woonplaats niet de handelingen doen, die nodig waren om de garantie te garanderen. Esberg heeft dat prima geregeld. Kortom, als we ooit weer aan een nieuwe auto toe zijn, zullen we zeker aan deze positieve ervaring terugdenken.

Duidelijk aanbod, goede prijs

Mooi bedrijf, mooie wagens, allemaal jong met weinig kilometers. Wij zijn zeer goed geholpen. Duidelijk verhaal, over de prijs, maar ook over de inruil. Afspraken werden goed nagekomen, het was een prima ervaring.

Super service

Vriendelijk en behulpzaam!

• Faciliteiten wachtruimte

Eerlijke garage die met de klant meedenkt

Nadat ik de auto had gekocht kreeg de auto een storing, die werd direct door de garage met spoed verholpen. Na de auto mee te hebben genomen wederom een storing. Weer werd de auto direct onderzocht. Ik had niet meer het goede gevoel bij de auto. Verkoper heeft de auto teruggenomen en mijn geld teruggegeven. Eerlijke garage dit, met eerlijke mensen. Ze konden mij niet meer het goede gevoel voor de auto geven. Aanbeveling voor een ieder. Klant tevredenheid staat op nr 1 en dus niet het verdienen aan een auto,ook al is de koop gesloten, zo heb ik ervaren. Ik hoop dat er snel weer een auto is waar ik weer interesse in hebt.

• Faciliteiten wachtruimte

klantvriendelijk bedrijf, naar tevredenheid geholpen

Vakgarage Esberg is een duidelijk en doelgericht bedrijf. de auto's die er staan zijn jonge en nette occassions, je wordt netjes te woord gestaan en komen hun afspraken na. wij zijn tevreden.

super toppers

Het is lang geleden dat ik een (Vak)garage ben tegen gekomen waar ik zo behandeld ben. Misschien klinkt dit een beetje negatief maar dat is het niet. Ik heb heel wat auto's in mijn leven gekocht maar ben nog nooit zo eerlijk behandeld als bij Vakgarage Esberg in Rhoon. Eerst was ik hier een beetje bang voor want ik dacht oké dit is miskoop 4 op rij maar helaas lieten ze dat niet toe. Ben naar Vakgarage Schouten in Alblasserdam gestuurd om mijn probleem op te laten lossen. En dit is dus op een keurig nette manier gebeurd. Dus het onderhoud van mijn auto laat ik ook alleen nog maar door Esberg doen een ander bedrijf mag alleen maar kijken naar mijn auto. Als ik nog een keer een andere auto ga kopen ga ik eerst bij Esberg kijken. Heren van Vakgarage Esberg hou dit zo vol en jullie hebben een lang en mooi bestaan. Ik zal jullie overal aanprijzen.

• Faciliteiten wachtruimte

Eerlijk en transparant bedrijf.

Vriendelijk personeel, bedrijf is eerlijk en betrouwbaar vind ik. Afspraken die je maakt voeren ze ook uit. Goede uitleg bij aflevering. ik raad deze garage zeker aan.

• Faciliteiten wachtruimte

Mooi familiebedrijf met goede service

Snel zaken doen geen gedoe. Eerlijke (en zeer concurrerende prijzen) en geweldige auto’s. Ook de aflevering van de auto (een prachtige zwarte Seat tarraco) was tot in de puntjes verzorgt.

Nijverheidsweg 11

3161GJ Rhoon