Aanschaf Vw Tiguan.
Mooie Kia Niro PHEV gezien. Langs gegaan en de auto bekeken. Mooie auto, schadevrij volgens de verkoper. Inruil eigen auto aan de lage kant maar ok. De auto stond op winterbanden, wat moet ik daar mee? Er werd mij een set zomerbanden met velgen aangeboden voor 500€. Beetje hoog maar ok. We kwamen op een redelijk prijs. Komt er ook nog 595€ afleveringskosten bij. Ik vraag waarom? De auto wordt helemaal nagekeken en u krijgt een volle tank en batterij mee. Nou ok. Kom ik de auto halen. Zie ik een beschadiging achter op de bumper. Na wat overleg kwamen we er uit. Toen miste ik de rubbermat in de achterbak. Die er wel in zat met de proefrit. Handig voor een natte laad kabel in de winter. Ook dat hebben we kunnen regelen. Konden ze de tweede sleutel niet vinden. Naar lang zoeken gevonden. Rij ik weg met mijn nieuwe aanschaf. Kom ik erachter dat de benzinetank voor een kwart gevuld is en een kwart stroom in mijn batterij zit. Erg vervelend dat je dan gelijk je tank zelf moet vol gooien. Voor 595€ afleverkosten. Niet erg netjes! Alles bij elkaar is het rommelig en niet volgens afspraak verlopen.
Auto via autoscout gevonden en contact opgenomen voor een afspraak, gelijk gaan kijken en verkocht. Prachtige Tiguan R-line. Vriendelijk ontvangst door familie en verkoper Stefan, kundig geholpen. Zeker een aanrader voor weer een volgende auto. Chapeau.
Vanaf het eerste mailcontact tot de aflevering is de aanschaf van onze auto perfect verlopen. Prima showroom met een hartelijke ontvangst. Eerlijk prijs voor een fantastische auto. Uitstekende begeleiding en kennis rond de aanschaf. Bij aflevering een prima uitleg over alle toeters en bellen waarmee onze aanwinst vol zit. Nu 3weken en 1500km verder kan ik zeggen dat we een perfecte auto hebben gekocht. Heren super bedankt, graag tref ik jullie weer met de groot onderhoud beurt.
zeer vriendelijke en aangename mensen vandaag auto verkocht aan deze firma vlotte en goede samenwerking
In juli een Toyota Rav 4 2017 gekocht bij Esberg. Aangename ervaring (vooral met Stefan te maken gehad) met dit bedrijf tussen alle standaard verkooppraatjes van andere bedrijven. Je krijgt misschien niet de hoofdprijs voor je inruilauto (zeker niet als het een model is dat Esberg niet zelf wil verkopen), maar de prijzen voor de aangeboden auto's zijn dan ook weer duidelijk lager dan die van de concurrentie voor vergelijkbare auto's. Maar beter dan bij de verkoop kan je een bedrijf beoordelen op de nazorg en service. Er bleek een probleem met de sensoren van de winterbanden te zijn die tegelijk aangeschaft waren met de auto toen deze twee weken geleden onder de auto gingen en het waarschuwingslampje bleef branden (zowel KwikFit als een Toyota garage konden dit niet oplossen). Zonder moeilijk te doen werd aangeboden om de sensoren te vervangen en in te lezen op kosten van Esberg. Dat is inmiddels uitgevoerd en het probleem is opgelost. Het is jammer dat we net te ver weg wonen om de auto ook in regulier onderhoud te doen, maar anders zouden we hier niet over twijfelen. Op deze manier zorg je voor tevreden klanten en die vertellen dat door. Dus zij snappen hoe het hoort. Los hiervan zijn we ook helemaal tevreden met de auto, die we zowel als vakantieauto als als trekker van een paardentrailer gebruiken.
Begin September 2020, het bedrijf leren kennen bij mijn zoektocht naar een jong gebruikte auto. Het viel mij op dat ik antwoord van de “verkoper” kreeg zonder dat hij vroeg naar de bekende weg en budget vragen. Hij voelde blijkbaar goed aan dat ik op een eerste verkennende tocht was. De week erop kwam ik terug. Dit “verkoop gesprek” verliep zeer vlotjes en bovenal eerlijk. Ik wilde mijn auto ook inruilen. Samen gingen we op zoek naar gelijkende modellen op de diverse websites. Ik kreeg een meer dan redelijke inruilprijs. De auto die ik kocht is prima afgeleverd. Inmiddels één keer terug gekomen voor een vraag (iets met de banden) en super goed behandeld met een dito Service. Kan niet anders concluderen dan dat autobedrijf Esberg, service levert met een hele grote S!
Wij hebben onze stoomauto gevonden bij Garage Elsbeth. De eigenaar en zijn team hebben ons heel goed geholpen, met veel warmte en gezelligheid hebben wij een goede keuze kunnen maken. Buiten de gezelligheid is er veel kennis in huis! Een garage die ik zeker zou aanraden en wij komen er zeker weer terug!
Goed aanbod en familiebedrijf zonder poeha. Leuke en kundige mensen!
Mijn droomauto gevonden bij dit leuke familiebedrijf. Ik ben goed voorgelicht en ondersteund. Op een gezellige en ongedwongen manier geholpen. Ruim de tijd voor mij genomen. Na mijn proefrit was ik verkocht. En hebben we het contract ondertekend. Vandaag is het zover. Prachtig afgeleverd en alles netjes afgerond. Ik kan altijd bij Esberg terecht en dat geeft mij een goed gevoel. Ook service na de koop. Bedankt ik ga er van genieten. Sandra
Een auto kopen doe je niet elke dag en daarom is het belangrijk dat je bij een verkoopbedrijf een goed gevoel hebt. Bij binnenkomst merkte ik al meteen dat het wel goed zit. Een aardige medewerker van dit familie bedrijf komt meteen op mij af en vraagt naar mijn wensen. Ze nemen ruim de tijd voor je. Ze stralen vertrouwen uit en zijn eerlijk. Onderhandelen is wat lastig omdat zij, naar eigen zeggen, scherp zijn met prijzen. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken.
Twee weken geleden een geweldige mooie Nissan x trail gekocht Geweldig geholpen door het personeel
Op zoek naar een jonge Nissan X-trail terecht gekomen bij Vakgarage Esberg. Het pand / showroom maakt een goede indruk, je word prettig geholpen en het personeel is deskundig. Al met al een prima ervaring, we kregen een marktconforme inruilprijs voor onze “oude” auto. Vandaag stond onze nieuwe auto glimmend gepoetst op ons te wachten, wij hebben er vertrouwen nog lang plezier van onze aankoop te hebben.
Ik heb nu voor de tweede keer bij dit bedrijf een auto gekocht, de eerste op hun vorige locatie en ben speciaal weer bij deze garage teruggekomen op de nieuwe locatie. De gemoedelijkheid en vriendelijkheid vind ik prettig. En heb weer een zeer prachtige auto kunnen kopen en de oude ingeruild. En met zeker concurende prijzen.
Zeer tevreden met de aanschaf van mijn Hyundai Tucson uit 2016. De prijs was scherp en de service des te beter. Bovendien straalt Vakgarage Esberg vertrouwen uit. Kortom, zeer aanbevelenswaardig.
Zeer tevreden met mijn Seat Ateca. Vakgarage Rhoon zit ver onder de marktprijs met hun auto´s. De Seat is in nette staat geleverd met bomvol opties (best schaars). Wilde een aantal keer een auto kopen bij ze, maar was elke keer net te laat. Normaal zijn het verkooppraatjes dat de auto´s snel worden verkocht, maar dat is hier absoluut niet het geval. Ik heb 4 Seat Ateca´s zien voorbij gaan omdat ik niet gelijk handelde. De eerst volgende die ik tegenkwam heb ik gelijk gekocht!
Deze maand hebben we onze eerste hybride auto aangeschaft bij Autobedrijf Esberg. Het bedrijf heeft een hele mooie showroom in Rhoon met jonge occasions. Stuk voor stuk nette auto's. Wij zijn keurig voorgelicht en geholpen bij de aanschaf van onze Toyota RAV4. Prettige no-nonsense aanpak. De occasions zijn scherp geprijsd dus verwacht niet de hoofdprijs voor je inruil. Oplevering van onze auto, met bijbehorende uitleg, was helemaal goed. Vragen en service achteraf worden netjes en in korte tijd beantwoord. De werkplaats ziet keurig schoon, verzorgd en opgeruimd uit. Over een jaartje maar eens terug voor een beurt :-).
Bij binnenkomst werden we meteen gastvrij ontvangen met een bakje koffie erbij. Het is een opvallend nette zaak met klantvriendelijk en professioneel personeel. De auto's staan er schitterend bij, wat ons heeft doen besluiten om hier een auto te kopen. Onze Peugeot 3008 werd keurig afgeleverd met een Waxguard behandeling als extra optie. Wat ons betreft een aanrader!
Prima en vooral ook erg prettig geholpen met de aankoop van onze Mazda CX5. Eerlijke prijs goed de voor en tegens van dit type wagen aangegeven. Kleine schade bij aflevering (plaatje bleek geplakt met lock-tide), keurig opgelost door gehele achterklep opnieuwe vakkundig volledig op nieuwe te laten spuiten. Juiste kennis van zaken die we bij veel dealers niet aantroffen. Gaan voor onderhoud ook terug ook als is dat 90 km rijden.
Langs geweest voor een APK, lekker een kopje koffie gehad in de lounge-wachtruimte en zeer tevreden weggegaan.
Prachtige bedrijf met zeer scherp geprijsde auto’s Ben er zaterdag geweest en ondanks de drukte zeer goed geholpen. Uiteindelijk een jonge mazda gekocht met fabrieksgarantie , het bedrijf heeft ook een prachtig werkplaats waar ze mij zeker voor onderhoud terug zullen zien.
Mijn auto gebracht voor een grote beurt.
Op zich mooie showroom met voldoende aanbod. We kwamen binnen en werden na een paar minuten te woord gestaan door een vriendelijke jongeman met een prima “verkooppraatje.” Vervolgens werd deze jongen na een minuut of tien ergens anders aan het werk gezet door een andere, ik denk “echte”verkoper. Opnieuw het “verkooppraatje” en uiteindelijk werd er meerdere malen gevraagd naar mijn uiterste prijs, maar dat was nog niet eens echt heel vervelend totdat ik de sleutel van de door mij in te ruilen auto gaf om die door de“verkoper”te laten beoordelen. Ik zag dat de “verkoper”met andere mensen een kantoortje inging om (waarschijnlijk) met hun verder te gaan, want wij zaten een tijd te wachten terwijl de eerstgenoemde jongeman naar buiten liep om mijn auto te beoordelen. Tot mijn grote verbazing kwam er na een halfuur een derde jongeman naar ons toe die ons doodleuk een laatste aanbieding deed waar geen onderhandeling meer over mogelijk was??!! Kortom heb ik hierdoor het gevoel gekregen dat ik als klant niet serieus genomen wordt en dusdanig ook behandeld ben waardoor ik ook echt weerhouden ben om een hoger bod uit te brengen.
Laatste week van December 2019 een Nissan Quashqai aangeschaft bij de firma Esberg. Bij een eerste bezoek werd uitgebreid geadviseerd omtrent de auto en eventueel beschikbare alternatieven. Nadat een voorlopige keuze was gemaakt werd de achtergrond van de auto volledig belicht en uiterst correct weergegeven. Na een plezierige onderhandeling werd de auto aangeschaft en nog in de laatste week van December, ondanks de feestdagen, keurig afgeleverd. Inmiddels al een aantal malen met de auto onderweg geweest en hij rijdt voortreffelijk, ik ben uiterst tevreden over het gegeven advies en de support bij de verkoop.
In het najaar van 2019 besloot ik rond te gaan kijken voor een RAV4 van een jaar of twee oud. Nadat ik een hele ranglijst had gemaakt van officiele Toyota occassions, kwam ik op de site van Esberg terecht. De prijzen daar lagen enkele duizenden euro's lager dan bij de officiele Toyota-dealers. Bij een eerste bezoek ontdekte ik een RAV 4 executive AWD uit 2017 met alle opties. Behalve het uitgebreide Executive gamma had de auto ook nog een standkachel, wifi hotspot, elektrisch schuif-/ kanteldak, afneembare trekhaak, marterbeveiliging, verwarmd stuur en ga zo maar door. De prijs lag enkele duizenden euro's lager dan vergelijkbare aanbiedingen bij Toyota. De auto bleek ingevoerd uit Duitsland, maar schadevrij en met een traceerbare oude eigenaar die alle rekeningen had bewaard. Inruil van mijn Toyota Verso leverde duizend euro minder op dan bij Toyota zelf, maar uiteindelijk bleef het een voor mij voordelige transactie. Medewerkers van Esberg (de zonen van de eigenaar) zijn deskundig en weten waar ze het over hebben. Afspraken mbt terugbellen worden nauwgezet nagekomen. Inmiddels al 2500 km met de auto gereden en naar volle tevredenheid. Een klein probleempje met de bandenspanningsensor (het inlezen van de winterwielen) werd op kosten van Esberg bij de Toyota dealer geregeld. De auto heeft nog fabrieksgarantie en rijdt echt als een zonnetje. Zeer tevreden, hier kom ik terug! Ik zal deze review updaten als ik de auto drie maanden in gebruik heb en bij de dealer heb aangeboden voor de 30.000 beurt binnen de fabrieksgarantie.