Wij hebben er een prima auto gekocht en deze is volgens de afspraken netjes afgeleverd. Service achteraf door nasturen van vergeten zaken uit de oude auto top !
Net onze nieuwe Hyundai Tucson opgehaald. Prima geregeld.
No-nonsense familiebedrijf met schitterende auto\'s
Prima bedrijf met een zeer persoonlijk contact. We hebben een Nissan qashqai +2 gekocht. We zijn er erg blij mee. Esberg heeft veel jonge SUV\'s met weinig kilometers, ruime keuze van mooie auto\'s.
Geweldige mensen, super eerlijk en prettig in de omgang. Ongedwongen sfeer en zeer behulpzaam. Leuke en vriendelijke mensen. Gewoon top!
vorige maand n nissan q. gekocht bij garage Esberg. Bij aflevering brandde n dashboard-lampje, maar via n extra servicebeurt werd auto perfect afgeleverd. Garage Esberg is een prima garage en qua service krijgen zij van mij \"de warme douche\". Vader en zoon, ga zo door: Uitstekend !
Afgelopen zaterdag onze Nissan Qashqai opgehaald bij Esberg. Een zeer leuk familie bedrijf welke door vader en zoon worden gerund. Leuke onderhandeling met de inruil van onze VW-Up. Zeer vriendelijk en beleefd geholpen door vader en zoon. No nonches, gewoon een eerlijk verhaal bij deze import auto. Auto werd keurig gepoetst afgeleverd. Prima ervaring en alle twijfels om een import auto te kopen zijn bij dit bedrijf weggenomen.
Na aanschaf een gratis reparatie uitgevoerd van de koplamp die niet binnen de mazda garantie viel. Fantastische service.
Zeer goed!
Op 5 februari een Renault Captur gekocht bij dit bedrijf. Op 12 februari afgeleverd en alle afspraken waren perfect nagekomen. Vader en zoon Esberg zijn heel pretige no nonsens mensen die niet opdringerig zijn en op een fijne manier zaken met je doen. Ik ben tot nu toe tevreden en heb een mooie gebruikte auto.
Vol goede moed 90 km richting Rotterdam, in de hoop met een nieuwe aankoop weer naar huis te kunnen gaan. Auto,s daar zijn mooi en netjes geprijsd. Mr. Esberg gaf echter zonder maar een seconde naar mijn inruilauto te kijken een onbehoorlijk lage prijs terug. Daarna draaide hij zich om, en zonder enige vorm van afscheid liep hij terug naar zijn kantoor (?). Teleurgesteld Thuis aangekomen via hun website nog een inruil voorstel laten doen. Dit voorstel kwam redelijk in de buurt van wat ikzelf in gedachte had. Inruilvoorstel was twee weken geldig, en ze zouden hierover zo spoedig mogelijk contact opnemen. Helaas, het bleef stil. Heb inmiddels elders een auto gekocht met een veel hogere inruilprijs. Nu ben ik blij dat ik daar niets gekocht heb. Voor bedragen van €25000+ , mag je toch verwachten dat je normaal te woord wordt gestaan.
Onze ervaringen met dit autobedrijf zijn in 1 woord goed. Vader en zoon zijn zeer bedreven in de verkoop van hun auto\'s en leveren achteraf ook een geweldige service zodat je met een goed gevoel in je nieuwe auto rijdt. Toppie hoor
15-10-2015 auto aangeschaft bij Esberg , voortreffelijk geholpen door de zoon en later door vader en zoon.
Heel erg fijn geholpen door de zoon,en elke vader zou daar trots op zijn.Toen wij de auto gingen halen was ook de vader weer aanwezig en daar zijn wij ook goed door geholpen.Fijn en eerlijk bedrijf waar wij zeker nog eens terug komen.
De after sales en Bovag garantie ook prima geregeld .
Heel goed bedrijf met hele jonge mooie auto\'s. De eigenaar en zijn zoon zijn deskundig, vriendelijk en je word er goed ontvangen. Kortom alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf!
Verleden week onze 1 jaar oude Mazda CX-5 opgehaald en met een tevreden gevoel naar huis. Goed geholpen door Hr Esberg en zoon, duidelijke afspraken met een vleugje humor. De heer Esberg maakt zich tevens zeer verdienstelijk met het raden van de beroepen van zijn clientele.
Erg tevreden met de aanschaf van mijn gebruikte Nissan Qashqai. Prijzen zijn goed. Beveel dit bedrijf zeker aan aan mijn vrienden en kennissen. Enige minpuntje vind ik de lege tank bij aflevering.
Mooi bedrijf met groot aanbod aan jonge gebruikte auto\'s . Zeer netjes geholpen door beide heren. Ik kom daar zeker nog eens terug!
Zeer net bedrijf. Goede service en meedenken met de klant. Wij gingen met een goed gevoel weg met onze nieuwe Mazda CX5.