Wij hebben met een zeer goed en prettig gevoel een Mazda cx 5 bij autobedrijf Esberg gekocht.
Gemoedelijke, zakelijke sfeer. Weinig \" hanigheid\", maar wel daadkracht! Een bedrijf om nog eens terug te komen.
Wij zijn erg tevreden met de manier waarop wij zijn behandeld door dit bedrijf.
Wat een verademing ten opzichte van vorige week. Zie, https://mobiliteit.klantenvertellen.nl/beoordelingen/wittebrug/3787 Nette ontvangst, aandacht voor de koper, keurige aflevering. Esberg komt direct en eerlijk over.
Wij hebben vandaag onze Hyundai IX20 opgehaald. Fa Esberg is een fijn bedrijf om een andere auto aan te schaffen. Geen no nonsens verkooppraatjes en de prijs-kwaliteitverhouding is boven verwachting. Wij zijn zeer goed geholpen en de auto was zeker goed gepoetst toen wij hem ophaalden. Kortom dit bedrijf is een aanbeveling voor een ieder die een nieuwe of en gebruikte auto wil aanschaffen.
Heb 2 weken geleden een Mitsubishi ASX gekocht van nog geen jaar oud. Zeer scherpe prijs, netjes geholpen, geen poespas en keurig alles verder afgehandeld. Geen strakke pakken. Jammer van het bloemetje.
Heb hier vorig jaar een nieuwe Toyota Auris gekocht. Zeer scherp geprijst en ben er nog heel erg tevreden mee. Wat mij betreft zeker een aanrader.
Ik ben nu ongeveer 1 maand in het bezit van een Mazda CX 5 GT-M. AWD De tellerstand stond op 6500 km, ik ben zeer tevreden met de aankoop bij Esberg en het is prettig zaken doen. Onderhandelen is er niet bij, maar de prijs van de auto is scherp t.o.v. de dealer. Vader en zoon doen het goed, zijn druk, dus je moet niet gek op kijken als je in gesprek bent, er allerlei zaken tussen door worden geregeld. Al met al een zaak die ik zeker aan raad om een goede en jonge auto te kopen.
Zeer vriendelijk en gastvrij, geen sinds opdringerig. Wij zijn voortreffelijk geholpen bij onze zoektocht naar, en uiteindelijke keuze voor, een auto, die aansluit op onze wensen voor de komende 10-15 jaar. Van harte aanbevolen!
Super goed geholpen.
prima service, laagdrempelig met een duidelijk en eerlijk advies. Prijs/kwaliteit goed! komen gemaakte afspraken na. Zelfs toen onze aangeschafte auto na korte termijn bij dealer nog een beurt moest krijgen kregen we een tegemoetkoming in de kosten.
Behalve dat het prettig zaken doen is met deze vriendelijke mensen kun je ze pas echt beoordelen als er nazorg nodig is. Mijn koplampsproeier bleek kapot nadat ik de Mazda cx5 een week of 2 weken in bezit had. Voor mij en de hr. Esberg was dit een raadsel, ook nadat hij contact had opgenomen met de vorige eigenaar. Helaas bleek dit euvel niet onder de garantie te vallen, hierover mail ik nog met Mazda. De hr. Esberg heeft de kosten met mij gedeeld, terwijl hij dat niet had hoeven doen. Kortom warm aanbevolen.
Zeer prettige ervaring opgedaan bij de aankoop van een gebruikte Nissan Juke. Geen mooie praatjes verkopen maar doen. Dat is wat de klant wil en dhr. Esberg maakt dit waar met prima service. Na aankoop trad er een storing op in de auto maar met hulp van dhr. Esberg is dit keurig opgelost. Hij nam zelfs mijn eigen risico voor zijn rekening zonder dat ik daar om gevraagd had. Top!
Ben zeer tevreden over het persoonlijk contact. Auto, Mazda CX5, keurig netjes afgeleverd.
Prima service, nette personeel, scherpe prijs! Mijn ervaring is hier zeer positive. Kortom aanrader!
Heel plezierig om met dit bedrijf in contact te komen. Het grote aanbod auto\'s netjes opgesteld in de showroom zijn een lust voor het oog. Hier is het niet alleen kijken maar ook kopen. Klantvriendelijke bediening en goede service. Dit bedrijf is echt aan te raden.
Zeer vriendelijk en niet opdringerig. Je krijgt alle gelegenheid om rustig te kijken en je vragen te stellen.
Sluit me volledig aan bij het commentaar van R uit Groet.
Klant vriendelijk bedrijf geen dure pakken mensen maar gewoon, nemen de tijd voor je luisteren naar je wensen. Proefrit maken geen probleem al moet je soms even geduld hebben om de auto van je keuze buiten te zetten. Voor ons waren ze heel begripvol en eerlijk en wij hebben er een mooie Nissan gekocht, met fabrieksgarantie er bij en een verwijzing naar de Nissan dealer. Zeer tevreden over de service.
Prijzen zijn scherp. Helaas bleek dat de auto geen trekhaak had toen die binnen kwam, in tegenstelling tot hoe ie te koop stond. Daar werd niets mee gedaan qua prijs. Maar prijs was nog steeds goed genoeg om toch door te zetten. En heel blij met de auto!
Vandaag mijn nieuwe Mazda CX5 opgehaald. Erg prettig en gezellig geregeld. een mooi bedrijf als je een goede auto voor een faire prijs zoekt.