Aardige verkoopmedewerkers die druk bezig zijn. Neem dus de tijd voor je bezoek. Aflevering rommelig, maar gezien de mooie prijzen voor mooie auto\'s neem je dat voor lief.
Bij toeval terecht gekomen en zeker geen spijt van. Op zoek naar een andere auto kwamen we dit bedrijf terecht. We werden er vriendelijk en op een leuke manier ontvangen en te woord gestaan. Geen strak driedelig pak maar gewoon hard werkende mensen die je niks proberen aan te smeren maar je helpen bij het maken van de keuze. Als de keuze is gemaakt wordt de auto netjes naar buiten gereden voor een proefrit. Ondanks ik nog op de auto zit te wachten stemt me het nu tot vreugde hoe het allemaal verloopt. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen aan andere mensen en zal dat ook zeker doen.
vorige week mijn nieuwe auris hybrid opgehaald. alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. zeer tevreden over de manier van handelen.
Moie auto\'s tegen scherpe prijzen
1 Week geleden een Nissan qashqai gekocht, Dhr Esberg is nagekomen wat hij beloofd had te doen. Bedankt.
Vriendelijk en netjes geholpen door vader en zoon. Helaas duurde het bij de RDW langer dan verteld waardoor we de auto pas een week later konden halen. Maar uiteindelijk zijn we zeer tevreden met onze z.g.a.n. Nissan Qashqai connect! (Behalve met de Belgische stem van de navigatie ;))
Prima autobedrijf, je wordt keurig geholpen en komen de gemaakte afspraken na.
Ik heb hier mijn jongensdroom waargemaakt door een schitterende Porsche 991/911 cabrio te kopen. Mooi familie bedrijf met schitterende jonge auto\'s . Zeer tevreden de manier waarop de klant hier centraal staat.
Hier een nieuwe Toyota Yaris gekocht ben zeer tevreden over de afwikkeling en de auto, helemaal top!
Ik heb bij autobedrijf Esberg een 2e hands auto gekocht, tijdens de korte proefrit leek alles goed. Op de terugweg (120km) viel de audio uit en begon een storingslampje van het motormanagement te knipperen. Dit direct doorgegeven aan autobedrijf Esberg met de vraag of ze me uit coulance garantie konden verlenen. In de mail die ik terugkreeg stond dat ze absoluut geen garantie gaven. Dat viel me erg tegen. Ik koop hier nooit meer een auto.
Geachte Arno, Omdat u een ingeruilde auto van meer dan 15 jaar oud bij ons heeft gekocht voor een bedrag van €1.500 is u duidelijk vermeld dat u geen garantie heeft. Uw beoordeling suggereert dat wij beloofd hebben om garantie te geven, de vermelding dat u geen garantie heeft is echter met instemming van beide partijen contractueel vastgelegd. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Hoogachtend, Autobedrijf Esberg
Leuk familiebedrijf waarvan de zoon een duidelijke leerling van zijn vader is. Het loont de moeite als je van plan bent een andere auto te kopen eerst hier een kijkje te nemen. Wij hebben er in ieder geval geen spijt van.
Verwacht hier geen heren in dure pakken in een blinkende showroom. Het is een bedrijfspand, gevuld met prachtige occasions, met heel weinig kilometers .Hier moet je van te voren al een keuze hebben gemaakt op internet en dan doelbewust naar je vooraf gemaakte keuze komen kijken. Er wordt dan kort en bondig iets verteld over de auto en eventuele inruilprijs voor je eigen auto. Hier geldt de regel \"take it or leave it\". Dus geen onderhandelingen over de prijs. Het zijn stuk voor stuk mooie jonge geïmporteerde auto´s welke hier een nieuw kenteken krijgen bij aankoop. Prima concept. Zo te zien verkoopt hij meerdere auto\\\'s op een dag en is met meerdere klanten tegelijk bezig. Het oogt wat rommelig, maar ja daar is de prijs ook naar. Bij de dealer betaal je voor een dure showroom en voor een dure aankleding. Verder op een uiterst vriendelijke manier zaken gedaan. Een week later kon ik de auto ophalen. Vooralsnog prima Mazda CX 5 gekocht voor een leuke prijs met weinig kilometers. Geen spijt van gehad.
Wij waren al heel lang op zoek naar een ruime gezinsauto en bij Esberg hebben wij onze droomauto gekocht; een witte Nissan Qashqai!! Ze hebben hele mooie, jonge auto\'s, voor een mooie prijs! Bedankt voor de goede en snelle service!
Prima auto gekocht,Dhr Esberg heeft gedaan wat hij beloofd heeft,zo hoort het ook te gaan . Bedankt.
Bij Esberg onze Nissan Juke gekocht. Alles volgens afspraak netjes geregeld. Groet van een tevreden klant, Tot de volgende keer!
Wij waren op zoek naar een Mazda CX5 in verband met onze caravan. Bij ons in Zeeland was het aanbod zeer beperkt en de prijzen hoog. Nadat ik een aantal advertenties had vergeleken besloot ik om de oversteek te maken naar Rotterdam en daar kwam ik bij Autobedrijf Esberg. Ik heb vanaf het eerste telefoontje om een afspraak te maken tot de laatste uitleg van de navigatie van mijn nieuwe CX-5 een goed gevoel gehad. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Wat mij betreft hebben jullie er weer een tevreden klant bij!!
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. ben na 4 maanden nog erg blij met mijn Mazda cx5.
Wij hebben eind maart een Mitsubishi ASX gekocht. Duitse import auto. Alles was perfect geregeld en ook de after sales activiteiten waren prima in orde toen bleek dat de reservesleutel niet goed werkte. Dhr Esberg heeft meteen toegezegd de kosten hiervan op zich te nemen. Zowel telefonisch als per mail direct keurig op tijd antwoord en zeer viendelijke behandeling. Top mijnheer Esberg wij zijn tevreden.
Snelle en duidelijke reactie op vragen via e-mail. Prachtige jonge occasions. Vooral Japans en Duitse auto\'s. Wij kochten een prachtige Mazda CX-5. We reden binnen een week in deze auto. Alles correct volgens afspraak.
Na een lange zoektocht onze jonge gebruikte Nissan Qasqhai bij Auto Esberg gekocht. Goede service en een prima ervaring. Aanrader!