3 weken geleden onze Hyundai IX 35 gekocht bij autobedrijf Esberg. Wij moesten er bijna 1,5 uur voor rijden, maar zeer de moeite waard, zeer klantvriendelijk en behulpzaam, en er werd alle tijd genomen zodat wij met een heel goed gevoel weer naar huis gingen. Ruim een week later konden wij onze auto ophalen. En wederom stond ook toen de koffie weer klaar en werd er weer alle tijd genomen..... Top autobedrijf voor als je opzoek bent naar een jonge auto!!!!!!!
Na lang zoeken en meerdere bedrijven bezocht te hebben ben ik uiteindelijk toch geslaagd bij Autobedrijf Esberg. Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. Zeker een aanrader.
Gisteren m\'n Nissan Qashqai opgehaald. Alles netjes voor elkaar bij Autobedrijf Esberg. We zijn goed en vriendelijk geholpen en alles volgens afspraak. Helaas werkte het RDW niet altijd mee aan de snelheid van dit autobedrijf.
Teleurstellende ervaring, vol goede moed een uur in de auto om daar een Mazda CX5 te kopen, Helaas had de verkoper 5 dingen aan zijn hoofd (Geen andere klanten in de zaak), dus tot 3 keer liep de goede man weg zonder iets te zeggen. heb ook tegen hem gezegd dat dat niet echt een manier is om een auto te verkopen. maar uit zijn verhaal bleek al snel dat meneer 2 auto\'s per dag verkoopt dus zn best daar niet meer voor hoeft te doen.Uiteindelijk zijn we met lege handen naar huis gegaan omdat hij over 300 euro viel, dit op een bedrag van 25000 euro!
Jonge auto\'s tegen een scherpe prijs zijn al niet te weerstaan. Maar de manier waarop je als klant behandeld wordt maakt Autoberdijf Esberg echt tot een topper. Attent, open, afspraak = afspraak, aandacht: allemaal keywords die het bedrijf kenmerken. Zelf daar een geweldige CX5 aangeschaft en zeer tevreden over auto, aflevering, bedrijf en personeel.
Bij een zoektocht naar een mooie auto kwamen wij al snel uit bij een mooi exemplaar welke te koop werd aangeboden door Autobedrijf Esberg. Na kort contact te hebben gehad hebben wij direct een proefrit gemaakt. Zeer vriendelijke mensen met veel flexibiliteit. Top!
Vandaag me auto opgehaald een zwarte Nissan qashqai uit 2011 Bij binnenkomst stond de koffie al klaar en werd ik vriendelijk geholpen door de heer Esberg. Alles werd goed uitgelegd en namen de tijd voor me. Kortom als je een jong gebruikte auto zoekt is dit het adres waar je zeker zal slagen.
zeer flexible, eerlijk advies en komt alle afspraken na.
In gemoedlijke sfeer een auto gekocht. Showroom vol met jonge auto\'s, maar onze auto gezien via internet. Veel auto voor relatief lage prijs. Wat telefonisch was afgesproken is waargemaakt. Wonen zelf aan andere kant van het land maar de rit was het waard.
Nieuwe Auris hybride gekocht, Super geholpen . Bedankt mannen .
Een hele mooie auto kunnen kopen bij Dhr. Esberg ..... tegen een scherpe prijs !!
Via internet bij auto esberg terecht gekomen. Een toyota verso-s gekocht.De prijs was super. 2000 euro goedkoper dan bij de toyota dealer.Deze auto heeft alle denkbare optie\'s.cruise control laten inbouwen voor 500 euro, bij de dealer 780 euro.Vader en zoon weten wat klantvriendelijk is en weten waar ze over praten.Ik heb een zeer positief en prettig gevoel overgehouden aan dit bederijf.Ik zie ook wel eens negatieve punten op deze beoordelingen maar ik kan me hier niets bij voorstellen. Super bedrijf met mooie en aantrekkelijk geprijsde auto,s. als je een auto zoekt, neem dan atijd een kijkje op de site van auto esberg. Toppie
Gisteren een proefritje gemaakt na telefonisch contact. De prijs bleek opeens 1000 euro meer te zijn dan op auto scout24 aangegeven. Ook kon de meneer zich niet meer herinneren dat er een trekhaak op gezet zou worden voor de afgesproken prijs. Bovendien stond niet aangegeven op auto scout24 dat er 395 euro afleveringskosten berekend zouden worden. Is ons ook niet meegedeeld. Andere dealers zetten dat er wel op. Geen deal dus wegens onbetrouwbare indruk.
Mooie auto gekocht voor een redelijke prijs. Was bij aflevering niet schoon gemaakt maar er werden dan ook geen afleveringskosten berekend. Auto had een vervolgbeurt moeten hebben maar was nog niet eens ingereden (15000 km). Werd door de verkoper wel geadviseerd dit jaar nog een beurt te geven. Ieder geval in 2013 m.b.t. de garantie. Service was uitstekend. Kapotte inruilauto werd netjes met een autoambulance bij de woning opgehaald. Aangekochte auto was in zeer goede staat en rijdt heerlijk.
Goede prijs/kwaliteit verhouding, zeker een aanrader.
Supermooie auto gekocht !!!
Heb bij Esberg een nieuwe auto aangeschaft. Dit bedrijf is boven alle lof verheven. Zowaar een 100% betrouwbaar en positief autobedrijf. Ook in de onderhandeling voortdurend zoeken naar win-win situaties.
Je wordt er leuk geholpen de prijs verhouding is prima
Na het zien van een occasion op de website, heb ik telefonisch contact opgenomen. Vanaf het eerste gesprek ontstond er al vertrouwen. Sinds de aanschaf van mijn Mitsubitshi ASX ben ik erg tevreden over de manier waarop de afhandeling tot stand is gekomen, zowel het zakelijke gedeelte als de pesoonlijke benadering. R. Boonstede
Ik heb hier mijn Nissan Qashqai uit 2011 aangeschaft. De showroom staat vol met prachtige auto\'s en de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ik heb eigenlijk altijd mijn auto\'s gekocht bij een merkdealer, maar bij op de site van Esberg vond ik precies dezelfde auto tegen een betere prijs. Service was ook goed, geen mooie verkooppraatjes maar straight to the point en eerlijk. Zeker een aanrader voor ieder die op zoek is naar een jonge auto met weinig km\'s en een mooie prijs.