Belde om mijn bandenspanning te laten controleren, bij de controle werd een schroef in de band gevonden. De band werd gelijk gerepareerd. Top service!!
Garage Esberg denkt mee en belt om de werkzaamheden/reparaties die nodig zijn door te nemen. Onderhoud dat wordt uitgevoerd is zoals verwacht mag worden: Uitstekend.
Zeer behulpzaam en meedenkend! Wordt netjes overlegd en steeds even gebeld over de stand van zaken. Ondanks de drukte toch tijd kunnen maken om ons te helpen!
Perfect geholpen
Fijn en prettig geholpen, auto rijdt weer lekker.
Hele goede service heel blij dat mijn auto snel gemaakt is
Goede service en betrouwbaar
Fijn gevoel bij u
Heel goede service en gelijk geholpen, probleem met verwijderbare trekhaak.
Hele fijne vakgarage en heel vriendelijk personeel die je graag te woord staat en de tijd voor je neemt. Nu voor de 2de keer een auto aangeschaft bij hun! Kortom geweldig!
Zeer fijn geholpen , netjes te woord gestaan en duidelijke uitleg
Goed geholpen vriendelijk personeel.
Zoals je van een vakgarage mag verwachten.!
Goede ervaring. Zijn goed geholpen. Op een paar kleine eerder aangegeven dingen die niet geregeld waren op de dag van levering alles zeer netjes gedaan. De kleine dingen werden op de dag van de levering alsnog goed geregeld.
Na lang speuren en vergelijken toch uitgekomen op een autobedrijf in 010. Met 'no-nonsens' bedoel ik dat Esberg staat voor de producten en services die ze verkopen. Je hebt hier te maken met een goedlopend, geolied, team van autogekken. Dat is prettig en geeft vertrouwen. De gedetailleerde kennis van het assortiment en het zorgvuldig begeleiden en afwikkelen van het aankoopproces wist ik te waarderen. Met vriendelijke groet, Paul
Voor het eerst klant geworden. Heel prettig geholpen.
Deskundig personeel
Zeer vriendelijk en deskundig.
Plezierig en deskundig geholpen
Ik ging voor een defect dimlicht. Al snel kwam de vraag of mijn distributieriem wellicht moest worden vervangen, een sticker ontbrak. Uitstellen zou een veel en veel duurdere reparatie kunnen worden. Heel attent mij hier op te wijzen. Het onderhoudsboekje bracht uitkomst. De distributieriem werd tijdig vervangen en bleek geen probleem.
Originele beoordeling
Ik ging voor een defect dimlicht. Al snel kwam de vraag of mijn distributieriem moest worden vervangen. Uitstellen zou een veel en veel duurdere reparatie kunnen worden. Met dat vooruitzicht ingestemd met reparatie. Terug in mijn auto waar het onderhouds boekje lag bleek de riem tijdig wel en tijdig was vernieuwd. Slordig. Reparatie afgezegd, besparing $478.
Super klantvriendelijk, no nonsens verhaal een duidelijke uitleg van de gang van zaken. En van de eventuele reparatie, worden de kosten een plusminus berekening gemaakt, klopt meest al wel. Dus nogmaals helemaal toppie! Met vriendelijke groet van wilbert. Rossou. Hoogvliet 23- 1 - 2023.
Leggen alles goed uit. Laten weten wat er gedaan moet worden en hoeveel dat gaat kosten. Wil je iets weten nemen ze de tijd voor je. Komt op mij als een goede en betrouwbare garage over.
Op zaterdag kon ik toch even terecht om olie en koelvloeistof bij te vullen.