Gewoon goed

Prettige niet opdringerige verkoper, 2 auto's ingeruild en 1 gekocht.

Gewoon duidelijk en eerlijk

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen tegen een eerlijke prijs. Attend en vriendelijkheid met een snelle service.

Nette garage en goede service.

Nette garage en goede service.

Vriendelijk bedrijf

Op zoek naar een auto die onze total loss moet vervangen hier terecht gekomen. Communicatie en ontvangst prima. Auto snel nodig en de aflevering lukte binnen een week zelfs in deze drukke en onderbezette periode (kerst). Afhalen van station Hengelo was geen probleem. Twee zaken vielen wel minder positief op. Personeel stel je even voor! en bij de aflevering gaat het voor de klant om veel geld . Flesje wijn of bloemetje zou gewaardeerd worden.

Top geholpen

Net bedrijf en erg vriendelijk En behulpzaam

Mooie combi van parate vakkennis en klantgerichtheid

Zie korte omschrijving

Netjes geholpen

Afspraak wordt nagekomen

Topbedrijf, super service

Prima bedrijf

Goed bedrijf ,goed geholpen zoals altijd. Klacht helaas nog niet gevonden

Vriendelijk

Vriendelijk ontvangst en goede service

goed en snel geholpen

ik mag het veel mensen aanraden er naar toe te gaan

Geen gedoe, gewoon doen wat gezegd is.

Klus is volgens afspraak gedaan.

Betrouwbaar bedrijf, vakkundige, aardige mensen en reparaties, beurtjes etc tegen goede

Uitstekende garage voor alle merken.

Goede informatie en prijs

Prima ervaring

Zo ver zo goed

Afgelopen week naar haaksbergen gereden van uit Zuid-Holland wat een stuk zeg maar alles wat van ver komt is goed ;) garage heeft alles dik voor mekaar! afspraak gemaakt om een seat tarraco te bekijken goed ontvangen bij de receptie en kreeg gelijk de sleutels me “ kijk maar even op uw gemak hoor “ daarna kwam Arjan naar buiten en hebben we wat details besproken aardige kerel niks is te veel moeite eerlijk en oprecht! Bakkie koffie er bij even onderhandelen en kwamen met een prima voorstel. Er waren wat puntjes aan de auto die ze heel goed oppakte. de auto wordt klaar gemaakt voor levering tot zo ver voor mij een dikke 10 zal iedereen aanraden!

Goed geholpen behulpzaam personeel.

Snel, betrouwbare en goede hulp

De deuren staan altijd open om langs te komen met een probleem. De service is goed en hebben het snel voor elkaar

Super snelle en zorgvuldige service verleend

Fijn geholpen met goede koopovereenkomst

Prettige sfeer waarbij vrij werd gelaten om de auto te bekijken om vervolgens een proefrit te maken. Open over inruilen van mijn oude auto om tot slot een goede koopovereenkomst te sluiten. Daarnaast een snelle levering, een week na de koop.

Goede service en erg vriendelijk

Wij hebben er net onze Mazda CX5 gekocht. Remschijven en remblokken hebben ze (gratis) vervangen, hoewel dit qua km nog niet helemaal nodig zou zijn. We hebben er een heel goed gevoel aan overgehouden en bovendien zijn de medewerkers en eigenaar(s) erg vriendelijk met ook een duidelijk en niet drammend verhaal. We zouden mensen uit onze regio (op ruim een uur afstand van Haaksbergen) zo naar jullie verwijzen.

Enorm klantvriendelijk en niet opdringerig

Enorm klantvriendelijk. Niet opdringerig. Eerlijke prijs voor vorige auto terug gekregen.

netjes en goed, zoals altijd

afspraak is afspraak, en goed overleg. zo zou elk autobedrijf moeten werken.

Super geholpen

Vriendelijk en prettig geholpen