Zeer goede service en advies!

Geven objectief advies. Erg klantvriendelijk.

Goede service!

Zeer goede service en ze smeren niks aan! Ontzettend mooie auto gekocht.

Hier wil je kopen!

Vooraf al even contact gehad, aangezien ik een eindje moest rijden en als ik tevreden was, wilde ik de auto het liefst meteen mee nemen. Tijdens de proefrit liep ik tegen een paar snufjes aan. Dit werd me in alle rust uitgelegd. Ik was verkocht en wilde de auto meenemen. Echter bleek deze nog geen onderhoudsbeurt gehad te hebben. Dit hebben ze ter plekke opgelost! Zodat ik alsnog meteen de auto mee kon nemen. Wat een service!

Zo als altijd erg goed

Zijn al jaren bij hun vanaf ze begonnen zijn. Altijd goed behandeld

Goede service!

Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken. Auto gekocht, alles was netjes geregeld en goede service!

Goede en snelle afhandeling van het probleem

Snel en correct geholpen

Snelle en correcte service

Keurige behandeling en nette klant beleving

Goed en adequaat geholpen, storingen betaalbaar opgelost

Tijdens het maken van de afspraak goed geholpen. Bij het brengen van de auto alles nog een keer doorgenomen en vervangend vervoer stond al klaar. Prima geholpen en voorgelicht. Was m’n eerste maar zeker niet laatste keer.

Vriendelijk en vlot

Ik ben voor de eerste keer hier geweest en het bevalt.

Komt afspraken na, heldere communicatie

Auto heeft weer een check een beurt gehad. Duidelijke afspraken en werd tussendoor even gebeld met wat het zou kosten. Heel fijn in de communicatie en komt de afspraken na. Auto rijdt weer goed.

fijne mensen

goede afspraken. goed werk,

Top bedrijf

Goede en aardige verkopers die graag een stapje extra zetten voor een tevreden klant.

Heel fijn geholpen!

Goed geadviseerd, fijne service en snel geholpen!

Echte vakmensen

Snelle service, vakmensen, denken met je mee. Al jaren ons vertrouwde adres voor reparatie, APK keuring van beide auto’s.

Hebben in een mooie jonge opel grandland gereden was meteen raak. Even geonderhandeld ,2 autos ingeruild inruil prijs tevreden mee. Hier en daar nog wat korting op, verkoper leek heel eerlijk toen gekocht 2 weken later ophalen. Als over 2 weken alles klopt als we hem ophalen . Dan super bedrijf.

Ik werd goed en klantvriendelijk geholpen.

Al jaren altijd goed

Al jaren klant. Altijd goede kwaliteit, service en prijs.

Vriendelijk

Zijn altijd vriendelijk en helpen je graag Hebben altijd een oplossing voor je

Nog even afwachten. Mijn auto moet ik nog ophalen. Tot nu toe ben ik tevreden. Snel en goed tot een tevreden deal kunnen kopen. Hierbij leg ikmijn vertrouwen in de verkoper Arjan

Altijd goed

Mijn ervaring is altijd goed

Tot nu toe vriendelijk

Vriendelijk personeel netjes geholpen

Uitstekende service

Je wordt er prima als klant geholpen

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Super bedrijf.

Mooie auto gekocht. Goed geholpen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel kom zeker terug.

De Greune 25

7483PH Haaksbergen