Altijd goed geholpen en snel klaar.

Fijn autobedrijf. Uitstekend geholpen door Arjsn.

Uitstekend.

Top service, zeer klant vriendelijk en uitstekende eerlijke adviezen

Mijn beste garage ooit. Zeer vriendelijk personeel. Ze geven eerlijke adviezen. In geval van een hoge nood reparatie, wat ons was overkomen ontstaan 1 dag voor vertrek naar vakantie bestemming werden we onmiddellijk geholpen. De dag erna gewoon op vakantie. Top gewoon

Prima service, goede prijs- kwaliteit verhouding. Aanrader!!!

Is super goed bedrijf, overleggen altijd eerst na diagnose. Komen altijd de afspraken na. Gewoonweg TOP

Super professioneel en correct

Vandaag onze BMW X2 opgehaald alles correct en professioneel afgeleverd ook op de inruil van onze auto kregen we een zeer nette inruil waarde oja en ze hebben extreem lekkere koffie (ook belangrijk) hahaha.

Prima geregeld!!

Goed meegedacht, alle punten opgelost

Prettig ontvangst, vakkundige mensen

Mijn ervaring betrouwbaar, goede service netjes te woord gestaan.

Klamt vriendelijk.

Altijd klant vriendelijk. En behulp zaam.

Goede en vriendelijke service.

Via Marktplaats het eerste contact gehad en daarna telefonisch uitstekend geholpen. Prima en realistisch inruilvoorstel ontvangen en bij de overdracht van de auto ook snel en vriendelijk geholpen.

Service gericht

Snelle en vakkundige afhandeling. Eerlijke communicatie

Probleem netjes opgelost

Goede en fijne garage, klantgericht, Aanrader!

Ik heb bij deze garage een Qashqai gekocht. Mijn ervaringen zijn louter positief. Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Deskundig en gericht op de klant. Prima ervaring.

Netjes zeer correct vriendelijk geholpen

Netjes zeer correct vriendelijk geholpen bij testrit en aankoop auto

Vriendelijke en duidelijk

Eerste keer dat we hier een auto hebben gekocht. Mooi bedrijf. We werden vriendelijk geholpen. Eerlijk en no nonsens. Kortom voor herhaling vatbaar!

Goed en behulpzaam!

De dienstverlening bij Autoservice Haaksbergen is kwalitatief goed, men denkt goed mee en is zeer behulpzaam. Prima ervaring en we zijn erg blij met de aankoop van onze auto bij dit bedrijf!

Perfect zaken doen!

Auto gekocht bij Joey. Bedankt voor het leuke contact en uitstekende service. Super geholpen!

Zeer tevreden over snelle service

Ben acuut en professioneel geholpen. Goede uitleg van storing en oplossingen.

Zeer vriendelijk, zeer vakkundig

Deze garage is een voorbeeld voor de rest. Wij brengen al jaren onze auto’s hier voor het onderhoud. Zeer vriendelijk personeel en zeer vakkundige mensen die echt weten waar ze over praten. Wij zijn klant en blijven klant. Succes

Ondanks dat het erg druk was afgelopen zaterdag nam de verkoper alle tijd voor ons en dacht met ons mee. Onze ervaring oprecht, eerlijke hard werkende mensen. We hebben zaterdag een “nieuwe” auto gekocht, nu afwachten of we er veel geluk mee mogen hebben. Tot nu toe erg tevreden over de vriendelijke gang van zaken daar.

Goede service. Zeer vlug geholpen.

Top service

No nonsense klantencontact, je wordt goed en eerlijk geholpen. Onlangs auto laten repareren voor de DSG koppeling, en in het verleden ook occasions aangekocht zonder problemen, als die er waren werden ze netjes opgelost.

Blij met de afneembare trekhaak, ideaal ding.

Goede ervaring

Prima geholpen en een goede service

Super goed

Jongens helpen snel, lossen goed problemen op. Goede service

De Greune 25

7483PH Haaksbergen