Topservice

-Snel geholpen -Meedenkend -Afspraak is afspraak -Vriendelijk

Is mij zeer goed bevallen.

Goede service .

Top.

Telefoon contact was goed, Vriendelijk te woord gestaan. Onderhoud van de auto goed uitgevoerd.

Op korte termijn nog een APK kunnen regelen, heel fijn. Geen bijzonderheden.

Deskundig en vriendelijk personeel. Nette zaak!

Vriendelijk, deskundig en no-nonsens. Goed geïnformeerd bij de aanschaf van een tweedehands auto.

De fijne persoonlijke service geeft een vertrouwd gevoel.

Er wordt aandacht besteed aan de klant en de tijd genomen om zaken als onderhoud en historie van de auto's te checken. Ze hebben nette auto's staan voor realistische prijzen. Erg fijne zaak. Onze auto gaat mede daardoor hier ook in onderhoud. Bedankt!

Goede ervaring met service en communicatie.

Prima service en netjes telefonisch ingelicht over de stand van zaken mbt tot de keuring van mijn auto. Ik kom niet voor niets ieder jaar terug.

Fijne garage, netjes, vriendelijk , nemen de tijd voor je. Aardige medewerkers. Een aanbeveling.

Zeer transparant, hart voor de klant

Zojuist hier een 'nieuwe' auto gekocht. Er waren meer kapers op de kust, maar het principe van wie eerst komt....werd keurig uitgevoerd.

Super bedrijf met leuk en goed personeel

Het personeel staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of om snel even wat kleins op te lossen. Het bedrijf komt zijn afspraken altijd na, het levert goed en vakkundig werk af. Mijn auto is daar al een aantal jaar tot zeer grote tevredenheid in volledig onderhoud.

Mooi bedrijf

Ben goed geholpen met een reparatie. Ze zijn wel druk, maar dat is goed.

Super service

Ik had de accu kapot van mijn auto. Belde ze op om te vragen of ze me konden helpen. Als ik gelijk kon komen kon ik dezelfde dag de auto weer ophalen. Als het niet lukte om te komen zouden ze me ophalen dezelfde dag. Gewoonweg TOP!

Hele goede service

Heb een bus daar gekocht Uitstekende service

Prima service en afspraken. Voor de Volgende auto zal ik hier graag terugkomen

H

Super correct bedrijf

Afgelopen Zaterdag super goed geholpen en daarom snel beslist om dexwagen in te ruilen, nogmaals bedankt

Prettige communicatie, duidelijk, snelle service

Er werd snel gehandeld. De auto stond klaar om te bekijken na een eerste telefoontje, ik kon direct een proefrit maken. Er werd meteen een fatsoenlijk bod gedaan op de inruilauto. Prettige communicatie van alle medewerkers. Er zat wat haast achter, binnen enkele dagen afgeleverd. Snelle service !

zeer goed

seat arona gekoch netjes afgeleverd

Spontaan en vrolijk

Met een glimlach welkom geheten ! Fijn gesprek en goede kennis van zaken !

Gewoon een juiste dealer

Prettig gesprek en realistisch

Goede ervaring

Goede en eerlijke Gargage, lekker gewoon

Erg tevreden over de zeer vriendelijke en correcte communicatie .

Correct geholpen met alle vragen en overal snel actie toe ondernomen. De auto moet ik nog ervaren maar het voortraject is plezierig verlopen.

Goede nette service

Vriendelijk kundig personeel. Kennis van zaken. Snel geholpen.

Heel goed.

Vriendelijk, alle tijd.

geholpen

Netjes Geholpen in een drukke tijd.

snel geholpen ondanks dat het tussen kerst en oud en nieuw was. en er maar 2 monteurs aanwezig waren . Groet uit Hengelo

De Greune 25

7483PH Haaksbergen