Vriendelijke en open benadering.
Prima bedrijf,deskundig en vriendelijk personeel,zeer goede service.
Ik heb alleen maar SUPER ervaringen met dit bedrijf.
Prima service en afspraken worden correct nagekomen.Maar ik ben van mening dat een bedrijf in de huidige tijd ook de mogelijkheid moet hebben om te betalen met een creditcard.Is bij hen niet mogelijk.
Veel gedoe met bij Baaf gekochte occassion maar wel top geholpen.
Fijn, denken mee, goede prijs, goede service
In tweede instantie goed geholpen. Het was niet de airco maar een verstopping onder de ruitenwissermotoren zodat het water niet werd afgevoerd maar in de auto terecht kwam.
Superfijn geholpen en een mooie occasion aangeschaft. Goede inruil prijs gekregen voor mijn vorige auto.
2x auto aangeschaft !
Snelle hulp en gunstige prijzen.
Top bedrijf! Leuke auto\'s voor een leuke prijs! Een auto gekocht waaraan we een paar kleine dingetjes vonden die niet goed werkten. Na dit aangegeven te hebben werd alles snel gemaakt. Dus, een top service! Zeer leuke mensen die er werken en je staat niet zomaar voor onverwachte kosten.
Topbedrijf
Goede en snelle service! Al jaren heel tevreden mee.
Ik werd vriendelijk behandeld, duidelijke communicatie, goed product en geen onverwachte kosten. Ik zou Baaf Automotive aan iedereen aanbevelen.
Vriendelijke en snelle service voor de apk van mijn auto.
Goed, bereikbaarheid, overleg over reparaties, snel en persoonlijk
prima geholpen bij de aanschaf van onze fiat punto
Gewoon goed en vooral hele goede service en klant gericht .alomvattend gewoon uitstekend
Snel , vakkundig en Flexibel !