ik heb ervaren dat de garage en Ron erg behulpzaam zijn zelfs in hele drukke tijden en er alles aan doen hun klanten te helpen zodat deze tevreden zijn. Echt een garage om aan te bevelen aan andere.
Goed en eerlijk advies, goede service
Snelle en goede service
Staan altijd voor je klaar
Een fijne garage waar je altijd goed geholpen word.
Denken met je mee en zijn er voor je ook op onverwachte momenten. Altijd met een glimlach!
Prettige mensen, vakkundig advies, altijd meedenkend.
Banden besteld bij Bandenleader online met aflevering bij montagepartner Autobedrijf De Bruin. Montage afspraak was snel gemaakt en montage werd zorgvuldig uitgevoerd.
Wordt altijd goed en vriendelijk te woord gestaan. Altijd goede uitleg als er bijzonderheden zijn.
Tijd genomen om even een extra probleem te bespreken (linkerspiegel)
Goed, plezierig en deskundig geholpen.
POSITIEF
Auto (Citroen C3) teruggekregen van dealer na 'terugroepactie' van Citroen (voor eigen rekening) met loeiende ventilator die soms ook na afzetten van de koude motor gewoon door bleef draaien. Probleem is getraceerd en dezelfde dag verholpen.
Zeer klantgericht.
Altijd goed en snel gerepareerd.
zie boven
Je wordt prettig geholpen en goed geïnformeerd over komende kosten.
Ze hebben je heel goed en heel vriendelijk
Had een aflopende band gebeld werd og geholpende zelfde dag n
Gied en heel netjes geholpen, denken mee met je, en je wordt goed op de hoogte gehouden over wat het ongeveer gaat kosten , super
Ik werd heel goed geholpen goede ervaring. Toppie
Valeton 9 D
5301 LW Zaltbommel