Goede service en vriendelijk personeel.
Ik ben zeer tevreden, ondanks ik me vergist had in de datum werd ik die dag toch geholpen en met een lach op mijn gezicht kreeg ik in de loop van de dag een zeer net berichtje op mijn telefoon dat ik mijn auto weer mocht komen ophalen. Geen druk en zeer vriendelijk personeel! Resultaat naar wens!
Vakgarage de Bruyn is een zeer prettig garagebedrijf waar wij al jaren komen. Er wordt meegedacht, goed advies gegeven en het onderhoud wordt deskundig uitgevoerd.
Accu kapot. Direct een nieuwe getegeld en geplaatst.
Als er iets mis is met je auto dan word je meestal snel geholpen zodat je niet lang hoeft te wachten dat het opgelost is.
Er wordt goed naar je wensen geluisterd en naar je wensen gehandeld. Er is altijd overleg als zij tijdens een controle iets tegen komen waar je niet op gerekend had. Fijn contact fijne service.
Goede service en updates
Goede service en adviezen tijdens onderhoud.
Auto wordt gehaald en gebracht, immer goed overleg mbt afspraak, onderhoud en kosten.
snelle service
Vlot geholpen bij reparatie aan caravan! Top service!
Duidelijk vooraf wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten.
Klant staat centraal en dat geeft vertrouwen.
Doen wat ze zeggen, keurig en op tijd
Ron en zijn team zorgen voor een persoonlijke sfeer. Mee denken en snelle oplossingen. Ik ben heel erg tevreden.
Behulpzaam en luisterend naar de klant, hebben ze onze auto vakkundig gemaakt en hij de apk-keuring goed is doorgekomen. en we weer veilige km. kunnen maken.
Via mond op mond reclame bij deze garage terecht gekomen. Correct en vlot geholpen dus tevreden
Vlotte vriendelijke hulp
Duidelijkheid en vakkundigheid, dat zijn de twee woorden! Geven duidelijk advies!
Mijn auto moest gekeurd worden maar er werd eerst nog naar mij gebeld welke aandachtspunten er waren voordat ze de auto keurden Dat heb ik bij andere garage,s nog niet meegemaakt,perfect Jaap Santing Zaltbommel
Goede garage en prettig contact
Correct geholpen door vakkundige mensen!
Valeton 9 D
5301 LW Zaltbommel