Klant vriendelijk
Plezierig bedrijf om mijn camper in onderhoud te hebben. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee.
Mijn auto gebracht voor een APK keuring. Het was niet zeker of er voldoende tijd zou zijn om de auto ook een onderhoudsbeurt te geven, maar ook dat was gelukt. en dat alles binnen 1 dag. De avond te voren mocht ik de auto al brengen en kreeg ik een leen fiets mee. Goed geregeld allemaal.
Erg prettig in de omgang en service. Goede kwaliteit, blij met zo’n adres in de buurt.
Heel erg tevreden. Prima service
Sinds enige tijd ben ik hier klant en dit bevalt, tot op heden, super. Zeer vriendelijke mensen en goede expertise.
Fijn contact en goedexservice
Goede communicatie met klant, zowel email als telefonisch. Bijkomende kosten worden netjes gemeld, en indien nodig netjes uitgelegd. Mijn eerste ervaring met vakgarage de Bruyn is helemaal Top! Zo hoor je met je klanten om te gaan!
We kwamen onaangekondigd en er werd meteen vriendelijk, serieus en zorgvuldig gehandeld! Fijn bedrijf!
Je wordt goed op de hoogte gehouden, over de auto, en eerst gebeld voor overleg van de kosten van de reparatie en onderhoud.
Snel en vakkundig
Altijd de beste service!
APK plus grote beurt Haag ik aangegeven. De garage vind een kleine beurt beter en dat is vind ik service. Niet aan je eigen zakken denken maar aan de klant. Top
APK prima geregeld goede communicatie. Alleen heb ik het vermoeden dat er met mijn auto op de dag van de APK zo'n 40 km is gereden. De km-stand op APK formulier klopte niet met de werkelijke stand op moment van ophalen. Hoe kan dit?
Goede service, vriendelijk en niet te duur.
GOED!
Beetje jammer dat de APK in rekening word gebracht bij een rekening van € 1689,75 Bij een grote beurt is deze gratis en deze beurt is vele malen lager zonder extra kosten.
Kom 2x per jaar banden wisselen . Gaat altijd prettig
Ik kom al zeker 20 jaar bij Ron en dat is niet voor niets!
Goede service en prettige communicatie. Snel beschikbaar wanneer nodig. Net werk geleverd.
Was veel wat er gedaan moest doen maar mocht in termijnen betalen dat is super
prettige garage, aardige en kundige monteur
Zou ik aanraden! Prima bedrijf.
Ik maakte zaterdagochtend telefonisch een afspraak voor dezelfde middag om een lamp in groot licht rechts voor te vervangen. Ik werd ontvangen met koffie en voor dat ik het wist, was zowel die lamp als ook een stadsverlichting lampje links vervangen. Rekende alleen de lampen af, wat een service!
Valeton 9 D
5301 LW Zaltbommel