Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Ik heb de Toyota Auris die ik op het oog had uiteindelijk niet gekocht, maar ben wel erg over Van Doorn Auto\'s te spreken! Het begon al bij het eerste telefoontje. Geen glad verkoopverhaal, maar een no-nonsens en eerlijk gesprek. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Hij verkoopt geen import, maar koopt rechtstreeks bij grote Nederlandse leasemaatschappijen. Dat is een veel beter verhaal dan ik kreeg bij veel Toyota garages. Daar kwam ik zelf Aurissen tegen die waren geïmporteerd uit Italië. Persoonlijk heb ik daar geen goed gevoel bij, past in mijn ogen ook niet bij de kwaliteitsbeleving van een Toyota-garage. Inmiddels weet ik dat Toyota-garages hier onderling ook zeer verschillend over denken. Ook in de showroom had ik uitgebreid de mogelijkehid om vragen te stellen en de auto te bekijken. Daarnaast proefrit gemaakt. Van Doorn ging ermee akkoord dat ik de auto - op mijn verzoek - zou kopen via mijn eigen Toyota-garage en dat ik mijn eigen auto ook daar zou inruilen. Dat leverde mij 5 maanden extra garantie op tegen een geringe meerprijs, omdat er nog een beurt nodig was (die dan zou vallen binnen de 600 euro afleverkosten + garantie van Toyota). Uiteindelijk was deze auto helemaal perfect, maar... net een slag te luxe voor mij. Dat kwam ook door de afneembare trekhaak die ik erop wilde laten zetten voor mijn fietsenrek. Daardoor kwam er ook weer 950 euro bij (inclusief nieuwe stekker). Al met al werd dat iets te veel van het goede. Voor mij bij een volgende bezichtiging een iets minder luxe uitvoering de volgende keer, waar al een trekhaak onder zit. Maar het zou zo maar kunnen dat ik die auto alsnog bij Van Doorn koop!