goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede deskundigheid. Prettige omgang met eventuele kopers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke man met heldere uitleg\r\ngoed geholpen met kleine reparatie onder de garantievoorwaarden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn en direct open contact. Heb het gevoel een eerlijk verhaal te horen en er wordt geen druk gelegd met mooie praatjes als er zijn er nog meer met interesse in deze auto.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk\r\nProfessioneel\r\nDeskundig\r\nToegankelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de verkoper een vriendelijke man, die duidelijk was in wat ik wel en niet kon verwachten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben een maand geleden een occassion gekocht en tot nu toe hebben we een prettige ervaring met dit bedrijf. Showroom ziet er keurig uit. Op een gegeven moment hadden we wat vragen over het verleden van de auto en maar daar kon de verkoper niet direct antwoord op geven. Later kon hij dat wel en reageerde snel. Al met al een prima ervaring.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies, heldere uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eind vorig jaar met tevredenheid een auto aangeschaft, door de goede service en prijs / kwaliteit in augustus teruggegaan omdat mijn huidige auto de aangeschafte boot niet kon trekken. Wederom zeer kundig geholpen, vervolgens een andere auto aangeschaft die mijn boot kan trekken, kortom mijn twee ervaringen met (Henk) Van Doorn zijn zeer positief.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig om zaken mee te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, met uitstekende service. Tweedehands auto gekocht, net voor de vakantie. Netjes grote beurt voor de aflevering en garantie. Eerlijk en heldere communicatie voor n na de verkoop. Ik raad het bedrijf aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne ervaring bij aanschaf van de Fiat. Eerlijke prijs teruggekregen voor de ingeruilde auto en goed ingelicht over historie van de aangekochte auto. Zou hier zo weer een auto kopen!

slechter dan verwacht

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na proefrit zaterdag hebben Van Doorn en ik bedenktijd tot begin komende week afgesproken. Dinsdagochtend had Van Doorn de auto al verkocht aan iemand anders zonder hierover contact met mij op te nemen. Onbetrouwbaar dus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk geholpen en super service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al meerdere auto\'s gekocht en met alle tevredenheid. Ga zo door! En op naar de volgende auto ;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via Autoscout vond ik de Mazda 6 Sportbreak bij Van Doorn. Ik was op zoek naar een auto waar drie kinderen op de achterbank kunnen. Ik ben prima te woord gestaan door Henk van Doorn, hij heeft veel verstand van auto\'s. Na een week heb ik nog een testrit gemaakt en de knoop doorgehakt. Tot dusver geen spijt van de auto, rijdt als een zonnetje. Al met al een prima ervaring wat betreft het aankopen van deze auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper. Neemt de tijd bij verkoop als bij aflevering van de auto ondanks dat er andere klanten binnenkwamen. Doet wat hij belooft geen zoetsappige verkoop verhalen. Een bedrijf waar je de volgende keer weer zo naar toe zou gaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, heel blij met mijn witte ford focus 1.0 Ecoboost

• Reden bezoek Andere reden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend