We zijn wederom erg goed en vriendelijk geholpen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto!

Hier neemt men de tijd voor je!

Veel plezier van mijn autootje.. Afspraken zijn goed nagekomen. Jammer bij wegrijden dat gelijk benzinelampje ging branden ..dus gelijk een pomp opgezocht. Dat was wel beetje jammer. Maar ach..we hebben wel lekkere koffie gehad!

Fijne en eerlijke behandeling

Fijne en eerlijke behandeling

Vriendelijke ontvangst en tijd voor de klant.

Op zoek naar een Toyota Auris bij van Doorn terecht gekomen. Na telefonische afspraak gaan kijken. Auto's stonden netjes naast elkaar klaar (ik had keuze!). Hr van Doorn nam ruim de tijd om een toelichting te geven. Na een proefrit de knoop doorgehakt. 3 werkdagen later kon ik de auto ophalen, voorzien van onderhoudsbeurt en APK gekeurd. Alleen de inruilwaarde van mijn 16 jaar oude maar nog prima rijdende diesel viel wat tegen... maar ja, van den Haag mogen we daar niet meer in rijden. :-(

Een eerlijk en klantvriendelijk bedrijf.

Bij van Doorn auto's zagen we een mooie BMW 218 Gran Tourer. Nadat we een afspraak hadden gemaakt met Henk van Doorn kregen we eerst een uitgebreide uitleg over de auto. De heer H. van Doorn wist alles van de BMW. Hij gaf ons een goed beeld van de auto en dat gaf veel vertrouwen. Op een fijne en betrouwbare wijze werd er door Henk van Doorn onderhandeld. Aflevering en betaling verliep prima. Een prima autobedrijf!

Prettig

Het was een prettige samenwerking, er werd de tijd genomen

Onverwacht goed !

Op zoek naar een betrouwbare occasion word je geconfronteerd met de nodige teleurstellingen. Bij Van Doorn vond ik een pareltje. Een wagen met volledige onderhoud history, Die er in werkelijkheid ook goed uit zag, want aanbieders zijn vaak experts in het maken van mooie plaatjes... En praatjes, want vaak blijkt de prijs veel hoger door aflever kosten of garantie pakketten die ze jou verplichten af te nemen. Bij Van Doorn geen verplichtingen, duidelijke taal Recent moest de wagen APK gekeurd worden. Foutloos ! iets wat ik zelden mee heb gemaakt.

Een no nonses bedrijf

Open een eerlijk bedrijf. Geen addertjes onder het gras. Prima geholpen

Goede communicatie en aandacht/uitleg

Wij hebben een goede communicatie gehad. De uitleg bij de oplevering van de auto was duidelijk. Wij zijn er erg blij mee.

betrouwbaar no-nonsense bedrijf

Dit is een autobedrijf zoals ze allemaal zouden moeten zijn. Heldere taal, duidelijke afspraken. Geen gedoe en geen verrassingen.

Een top bedrijf fijne man om mee te praten

Mijn ervaring bij Van Doorn Auto’s is zeer goed Henk is een fijne man om zaken mee te doen Heeft alleen maar mooie auto’s staan en staat daar ook voor de 100 % achter Ik zou er de volgende auto zo weer kopen

Heel duidelijk verhaal en een goede auto aan overgehouden.

Via het internet in contact gekomen met Van Doorn auto's. Op de site stond een Toyota Yaris Hybride uit 2019. Na telefonische contact om een afspraak te plannen om een proefrit te maken. Alvorens hier wij gebruik van konden maken gaf meneer van Doorn aan dat de auto grondig gereinigd zou worden om eventuele besmetting van het Corona virus te voorkomen. Ik had bij andere garage bedrijven nog niet meegemaakt, top!. De keuze is op de Toyota gevallen ( nu 3 weken in ons bezit) bevalt die uitstekend. Het was ook prima zaken doen met de meneer Van Doorn en gaf voor de inruilauto een goede prijs. Geen onzin verhalen ophangen en recht door zee. Wij willen dan ook dit bedrijf van harte aanbevelen. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden met de auto en met autobedrijf Van Doorn in Woerden.

Goede afspraken.

Bij het maken van een afspraak hadden we al een goed gevoel. De auto naar onze keus stond al klaar voor de proefrit. Mooi gepoetst. Er was tijd voor vagen. Het is een goed adres.

Heel goed, top bedrijv!

Aardig personeel, netjes

Prettig zakendoen en zeer tevreden met de koop van een Fiat Panda

De service was vriendelijk, rustig, kundig en helder. Van de proefrit tot de aankoop was alles goed verzorgd. Prettig is dat er drie maanden garantie wordt gegeven op de motor. Ik rij de Fiat Panda nu sinds enkele weken en ben er zeer tevreden over.

Prettige communicatie, transparant en eerlijke dienstverlening

Goede ervaring gehad bij de koop van een Mini en inruil van eigen auto. Snelle reactie en transparante communicatie. Prettige manier van zaken doen!

Veilig, vertrouwd en super behulpzaam

Heel erg netjes en vlot geholpen. Van A tot Z werd het uitgelegd en werd er meegedacht. Ook de aflevering aan de deur werd uiterst kundig gedaan! Uitstekende service, bedankt!

SUPER!!!

Met éen woord geweldig! Via Autotrack ben ik bij Van Doorn Auto's terecht gekomen. Ben telefonisch erg vriendelijk te woord gestaan door zoon Mick. Bezichtiging van de auto (BMW 520i) i.v.m. corona op een andere locatie dan de showroom. Alle tijd genomen en deskundige uitleg. Aflevering heeft door de eigenaar Henk met uitgebreide uitleg plaatsgevonden. Autopasregistratie van de km.standen en zelfs een kopie van de laatste onderhoudsbeurt van de vorige eigenaar ontvangen. Deze had de auto ook bij Van Doorn gekocht. Kortom, erg aan te bevelen.

Geweldig geholpen.

Vrijdag 12 maart BMW 316 i gekocht. Na ontvangst met koffie proefrit gemaakt. Auto was heel netjes bij aflevering. Inruil werd netjes besproken ,en na het papierwerk RDW stond auto afgetankt klaar. Compliment aan de heer van Doorn en zijn zoon voor de prettige en vertrouwde wijze zoals zij met klanten omgaan.

Goed en Betrouwbaar

Het is bijna een jaar geleden dat ik mijn tweede auto bij van Doorn Auto's B.V. gekocht altijd goed en nooit problemen gehad met de auto's . Het zijn goede onderhouden auto's .Als je een goede tweedehandse auto wil kopen ga dan naar van Doorn Auto's echt een aanrader. Groet Willem

prettig zakendoen

Goed geholpen door Dhr. van Doorn en zijn zoon. Mijn oude auto ingeruild en een nieuwere 2e hands auto gekocht. Meneer van Doorn is eerlijk over de prijs, geen verborgen kosten. Een garage waar je vertrouwen in kunt hebben.

Top Service!

Snel en professionell geregelt, ben heel tevreden!

Prima bedrijf

de positieve indruk, wordt waargemaakt. auto stond klaar en kon gelijk mee.

Eerlijk zaken doen zonder verborgen agenda's.

Fijn bedrijf. Goed geholpen. Oude auto opgehaald voor de deur, nieuwe gebracht tegen kleine vergoeding. Goed geïnformeerd bij aankoop van de nieuwe auto. Ik wilde nog de koppeling laten vervangen. Maand de tijd gehad om dit te overwegen. Goede prijs afgesproken binnen vier dagen retour en rijd weer als nieuw. Al met al uitermate tevreden.

Rietdekkersweg 2

3449JC Woerden