Wij gingen ook vol goede moed naar auto Verstappen, omdat we een auto geheel naar onze smaak hadden gevonden via de gebruikelijke auto internetsites. Bleek de auto al een tijdje verkocht . Kan gebeuren , we hadden er slechts anderhalf uur voor gereden, dus dat mocht de pret niet drukken. Nog naar wat andere auto\'s gekeken waarvan er ook al enkele verkocht waren, kan gebeuren waarschijnlijk een goedlopend bedrijf. Zo goedlopend dat de voorraad niet bijgewerkt kan worden op de internet sites, denk je dan. Echter de nieuwe voorraad kwam er wel op te staan ,de oude vertrokken wat minder snel . Tot een maand later stond onze gewenste auto nog op de site ... Wees slim en bel even van tevoren of de auto nog wel beschikbaar is .Het zou kunnen dat je auto \" net \" verkocht is, maar je kunt ook altijd even naar een andere kijken hoor ;)
Goed, professioneel, klantvriendelijk en zeer aardig geholpen.
Hier onze gebruikte focus gekocht. Zeer prettig geholpen,en fijn zaken gedaan. Heel klant vriendelijk en de auto top afgeleverd.
Ik heb recent een ford s-max gekocht bij Verstappen. Ik ben zeer positief verrast door de klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Een open en transparante benadering. Een goede prijs gekregen voor mijn inruilauto. Over de s-max is door de eigenaar van dit bedrijf geen woord gelogen. En de zijspiegel, die niet werkte, is zonder enig probleem vervangen. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe aankoop en ik beveel dit bedrijf zeker aan. Wij wensen Autobedrijf Verstappen veel succes in de toekomst. Mvg, H. de Jong uit Houten.
Na een prettig ontvangst werd ik met veel rust en deskundigheid geadviseerd. Een open no-nonsense houding zodat je weet waar je aan toe bent. Aflevering van de auto was erg goed en ook toen werd er tijd genomen om alles uit te leggen. Hierdoor hebben we met een goed en gerust gevoel onze nieuwe auto gekocht! Een aanrader!
Zit al een aantal jaartjes bij dit autobedrijf. Auto daar aangeschaft en nu voor onderhoud. Leuk familiebedrijf, erg gastvrij en meedenkend. Heb al de nodige \"schadegevalletjes\" gehad, telkens kwamen ze met een goede snelle oplossing, mede te danken aan ringo de automonteur. Bedankt topservice.
Vanuit het hoge noorden (provincie Groningen), kwamen wij bij autobedrijf Verstappen. Hier werden wij met \"Brabantse\" gastvrijheid ontvangen. Er stond een (voor ons) prachtige Audi A-4. Gekocht en de week daarop konden wij hem keurig afgeleverd ophalen. Voor ons allemaal zeer prettig geregeld en wij rijden de volgende keer graag vanuit Groningen weer naar Brabant toe.
Mooie BMW 3-serie gekocht via Verstappen, ik kreeg er gratis een extra set velgen bij. Afspraken zijn allemaal netjes nagekomen en de auto is fantastisch. Goede service en hele prettige persoonlijke benadering. Ik raad dit bedrijf dus zeker aan, nogmaals hartelijk dank!
Heel fijn bedrijf en fijne mensen om zaken mee te doen. Kortom zoekt u een auto dan beveel ik u dit bedrijf aan.
Top bedrijf. Goede service. Mooie complete caddy gekocht. En ik wou hem zo meenemen. En toen Zonder afspraak toch twee nieuwe banden gekregen!!
Autobedrijf Verstappen is een betrouwbaar autobedrijf waar ik klantvriendelijk en eerlijk behandeld ben bij de aankoop van mijn occasion. Je krijgt werkelijk waar voor je geld en raad dit autobedrijf dan ook vol lof aan iedereen aan!
Vandaag bij autobedrijf Verstappen gaan kijken voor een Volvo V50. Een prima auto gevonden in de juiste prijsklasse. De inruil van mijn eigen auto was ook geen probleem. Uiteindelijk na prettig onderhandeld te hebben de Volvo gekocht voor een mooie prijs. We zijn op een prettige en fijne manier ontvangen. Het geeft een goed vertrouwen voor de toekomst. We kijken uit naar de levering binnenkort.
Betrouwbaar familie bedrijf, uitstekende after sales service!
Via de website van Autoscout24 kwamen wij terecht bij een Volkswagen up! occassion bij Autobedrijf Verstappen. De auto had een fantastische prijs/kwaliteit verhouding en bij ophalen kregen we zelfs een gratis volle tank erbij als ook een nieuwe APK. Zeer tevreden.
Een prachtige witte Audi A1 bij autobedrijf Verstappen gekocht! Enige tijd geleden gevraagd of zij voor mij op zoek wilde gaan naar een soortgelijke auto. Door de specifieke wensen qua uitvoering, kleur en kilometerstand was dit geen gemakkelijke opgave, maar het resultaat mag er zijn! Alle wensen (en zelfs meer) zijn vervuld, tegen een prima prijs! Net als met onze andere auto die we ook bij Verstappen hebben gekocht blijven we voor het onderhoud van de A1 natuurlijk ook bij Verstappen komen, dat is altijd prima en zonder onaangename verrassingen. Kortom, een super autobedrijf!
Kortgeleden heb ik een Citroën C5 gekocht bij autobedrijf Verstappen in Uden. We zijn daar zeer goed ontvangen door vriendelijke en vakbekwame mensen met passie voor het bedrijf. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen en de auto is helemaal prima. Kortom ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Autobedrijf Verstappen is een zeer vriendelijk familie bedrijf waar de koffie altijd klaar staat. We hebben daar rustig rond gekeken en na een eerlijk en goed gesprek hebben we daar een VW Polo gekocht . Ze hebben daar mooie en jonge auto`s tegen goede prijzen. Ik raad een ieder aan om er eens rond te kijken dan weten jullie wat ik bedoel.
Zeer vriendelijk familie bedrijf waar de koffie altijd klaar staat. Na rustig rond gekeken te hebben en een goed en eerlijk gesprek, heb ik een VW Polo van 2011 gekocht voor een eerlijke en goeie prijs. Gelijk heb ik daar ook ff een paar dikke wielen besteld en die worden er ook meteen onder gezet. Ik kan een ieder aanraden om er eens rustig rond te kijken bij dit vriendelijk familie bedrijf .
Vriendelijk en terzake kundig geholpen. Geen loze verkooppraatjes. Er wordt de tijd genomen om klant als klant (koning) te behandelen. Er wordt meegedacht.
Super bedrijf. Een golf 4 gekocht uit 2002 in july inmiddels 30.000 km verder en geen kosten aan gehad. De service was wederom geweldig . Afspraak=afspraak
Na een zoektocht naar een fijne mini hier super geslaagd. Mooie auto, goede inruil gehad, zeer vriendelijke mensen en goede service ook na aflevering (kleine dingen nog even verholpen). Je ziet dat hier een familie bedrijf zit met veel jaren ervaring en oog voor kwaliteit. Top! Ik zal hier zeker terug komen.
Ik heb onlangs een zeer nette bmw 1 serie gekocht 120i heel tevreden over de auto en de service ze zijn erg klantgericht
Heel fijn familie bedrijf,ik was op zoek naar een AUDI en ben bij verstappen geslaagd en zeer te vrede kom zeker terug .
Ik was opzoek naar een BMW 1 Serie en na een zoektocht bleek deze de mooiste en de prijs was ook goed. Hiervoor ook bij andere dealers geweest maar daar viel het tegen. Zeer vriendelijk geholpen, goede service en heel erg blij met mijn auto. Zeker een aanrader!
Molenheiderweg 1
5405 ND Uden