perfect, zeker aan te bevelen

ik was op zoek naar een volkswagen golf variant, en kwam via internet bij de familie Verstappen terecht. Nadat de betreffende auto net was verkocht; was er heel snel een andere gevonden! Zo werd er toch een schitterende Golf Variant TDI gekocht bij de familie Verstappen! Service en verder afwikkeling allemaal super geregeld!! Echt een heel fijn familiebedrijf om zaken mee te doen! Nogmaals bedankt!!

perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week voor de vierde keer een auto bij Verstappen gekocht. Ik ga er vanuit dat ik met deze auto net zoveel plezierige kilometers ga rijden als met de vorige. Ook ga ik al jaren voor het onderhoud van onze auto\'s naar deze garage. Daar ben ik ook zeer tevreden over. Altijd word ik hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie en prima geholpen door de familie en de deskundige monteur. Kortom, dit bedrijf is een echte aanrader als je een goede auto voor een prima prijs zoekt. Voor de aanschaf van onze volgende auto gaan we zeker weer bij Verstappen langs!

perfect, zeker aan te bevelen

Kwamen zelf vanuit Rotterdam om Vandaag een mooie ford focus te kopen uit 2012. Heel netjes geholpen en zeer gastvrij en vriendelijk. Ook dringt de verkoper niet aan en laat je je eigen keuze maken.

goede service, goed behandeld

Autobedrijf Verstappen op het internet gevonden. Zij hadden een erg mooie en jonge V50 staan. Ben langs geweest voor een proefrit daarnaast kon ik mijn auto inruilen en was de prijs scherp. Verder werd door familie Verstappen vriendelijk en gastvrije ontvangen en namen uitgebreid de tijd voor me. Het is toch spannend een grote aankoop bij een voor mij onbekend bedrijf te doen. Heb er uiteindelijk een hele mooie gebruikte V50 gekocht. Na aankoop was er een klein probleempje, dit is zonder enig gedoe snel hersteld. Ik kreeg een leen auto mee omdat ik niet naast de deur woon ook geen probleem. Ben zeer tevreden over de service zij geven mij een goed vertrouwen!

goede service, goed behandeld

Na jaren was mijn vertrouwen in garagisten naar een dieptepunt gedaald. Maar nu zie ik vol vertrouwen het contact met Verstappen tegemoet en heb met plezier een jonge occasion bij hun gekocht. Hoewel ik ruim 70 km verder woon geef ik graag mijn auto hier in onderhoud. Zeer vriendelijke mensen en een mooi opgeruimd bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal top! Kleine probleempjes werden na aankoop direct opgelost. Ze regelde het zelfs zo dat na aankoop van onze cabrio de volgende dag de zon ging schijnen zodat de kap meteen open kon!

goede service, goed behandeld

In maart 2015 een Skoda Octavia 1.6 Tdi Greenline gekocht. We zijn erg vriendelijk ontvangen en te woord gestaan, met al onze vragen konden we terecht. De auto is afgeleverd volgens alle afspraken (met grote beurt, APK en 6mnd Bovag). De auto kwam nog door de APK keuring met de banden die erop lagen, maar als verrassing hebben we er bij aflevering toch nieuwe banden op gekregen, dus dit was erg goede service. We hebben een goed gevoel overgehouden aan onze aankoop.

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd een spannende gebeurtenis, een auto aanschaffen! In de aankoop werden we heel prettig en deskundig begeleid. Ondanks de drukte nam de familie Verstappen de tijd en de aandacht voor ons. Fijn bedrijf, waar we ook zeker terug zullen komen voor het onderhoud van onze prachtige nieuwe (gebruikte) auto!

goede service, goed behandeld

echt fam.bedrijf goede service .

perfect, zeker aan te bevelen

We hebben vandaag onze Renault Megane gekregen en zijn helemaal happy. Vorige week bij toeval bij dit bedrijf uitgekomen en het is een echt familiebedrijf. Gezellige Brabantse gezelligheid , met deskundige advies en goede uitleg. Dit was onze 1e aankoop bij dit bedrijf maar voor ons volgen er zeker meer!! Bedankt Fam. Verstappen

goede service, goed behandeld

Al enige tijd naar een Passat diesel gezocht op internet en eindelijk de juiste gevonden die bij me paste zowel fiancieel als technisch. Heel erg goed en fijn geholpen door familie Verstappen, een echt familiebedrijf waar service en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. Mijn volgende auto wordt hoogstwaarschijnlijk weer een auto van familie Verstappen, maar dat gaat nog wel even duren want ben nu super tevreden met m\'n Passat station.

goede service, goed behandeld

Na een zoektocht op internet naar een zuinige kleine diesel met weinig op de teller kwam ik uit bij de familie Verstappen. Na een goede deal met mijn oude auto was de koop snel rond. En rij ik nu met een big smile en goed gevoel in mijn prachtige nieuwe Alfa Mito.

goede service, goed behandeld

Net voor de zomervakantie een megane estate gekocht. Zonder garantie, maar wel met een grote beurt. De familie Verstappen zegt wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Echte Brabantse goedheid. Ik woon te ver om de auto hier in onderhoud te houden, maar de volgende nieuwe word zeker weer een Verstappen auto. Was de goedkoopste gt-line van internet, met veruit de beste service. Groet uit het westen

perfect, zeker aan te bevelen

Net een mooie Audi A4 gekocht bij de familie verstappen,prima service en heel goed geholpen door deze familie ,het gaat er gemoedelijk aan toe niets is hun te veel . nogmaals bedankt

goede service, goed behandeld

Hele mooie Ford Focus station gekocht voorzien van alle opties, i.v.m. gezinsuitbreiding. Erg vriendelijk en goed geholpen. Bij ophalen werd er uitgebreid de tijd genomen om het e.e.a. uit te leggen. We hebben deze auto zonder garantie en afleverbeurt meegenomen. Wel volgens afspraak nieuwe olie en hebben ze hem nog nagekeken en toen ook nog voorzien van nieuwe remblokken voor. Van deze auto zullen we nog lang plezier hebben! Een familie bedrijf met betrouwbare eerlijke auto\'s.

goede service, goed behandeld

Hele mooie vw Touran gekocht. Auto waarvan we nog lang plezier zullen hebben. Het gaat om een 1.4 tsi 170pk highline. Ideaal voor het trekken van onze caravan. Heb deze auto zonder garantie en afleverbeurt meegenomen maar toch hebben ze hem voordat ik hem dezelfde dag nog meenam even nagekeken. Conclusie is betrouwbaar familie bedrijf met betrouwbare eerlijke auto\'s Mvg Willem

goede service, goed behandeld

Peugeot 207 uit 2010 gekocht. Erg vriendelijk en goed geholpen. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en ze zijn niet opdringerig. We hebben een erg goed gevoel over gehouden aan onze aankoop.

goede service, goed behandeld

erg prettig ervaren vriendelijke mensen je kon met vragen bij hun terecht ze waren ook eerlijk dus bij onze nieuwe auto moest er nog wat aan gebeuren echt hele prettige en fijne ervaring mee! dus absoluut aan te bevelen! groetjes fam rijcks

goede service, goed behandeld

Sinds 2006 doe ik zaken met Verstappen. Ik heb inmiddels 3 auto\'s daar gekocht ( VW Bora / Volvo V50 / Ford S-max) welke ook in onderhoud zijn geweest bij Verstappen. Ze helpen je altijd, denken echt met je mee, zijn fair in wat ze je ervoor berekenen, het is een super mooi bedrijf waar ik nog jaren lang mijn auto(\'s) wil blijven kopen in laten onderhouden.

goede service, goed behandeld

Vandaag voor de 2e keer hier een auto gekocht eerste auto 7 jaar kunnen rijden zonder enige problemen. Prettig bedrijf met de juiste kennis. Vriendelijk geholpen en alles snel en keurig volgens afspraak afgehandeld. Ik kom hier zeker terug

goede service, goed behandeld

De service is helemaal oke, ik heb de volste vertrouwen in dit bedrijf. Deze mensen laten je niet in de kou staan,ze staan direct voor je klaar. Ik ga zeker terug!

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden. Goede service, vriendelijk, gemoedelijk, eerlijk, voelde zeer vertrouwensvol. We hebben een mooie (gebruikte) auto gekocht voor een goede prijs, waar we heel blij mee zijn en die heerlijk rijdt. De service die geboden is wordt nagekomen en volledig keurig gedaan. Kortom: wij zijn tevreden!

goede service, goed behandeld

bedrijf waar service klantvriendelijkheid en tevredenheid zeer hoog in t vaandel staan. Zeer goed bedrijf. Ze zijn eerlijk en geven goede instructies en advies.Kinderen worden heel vorstelijk behandeld. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling. Ze geven de aangeschafte wagen in perfecte staat mee. Toppie!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed bedrijf. Ze zijn eerlijk en geven goede instructies en advies. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling. Ze geven de aangeschafte wagen in perfecte staat mee. Top.

Molenheiderweg 1

5405 ND Uden