Top team

Goede service, geweldig personeel vriendelijk, behulpzaam, meedenken en altijd tijd voor een bakje koffie en een geintje.

geweldig

Heel vriendelijk, correct, zorgvuldig

Topperssss

We zijn vaste klant bij ACB. Roel is echt fantastisch. Vriendelijk, kundig en is eerlijk over de reparaties en bijkomende kosten. Hij belt altijd als er iets meer is dan gedacht en we kunnen goeie afspraken maken! Heel transparant in alles! (Overigens dit geld ook voor Ferry en de andere toppers) Fijne garage en wij raden hem iedereen aan!

professioneel/meedenkende meedewerkers/veel is mogelijk.

zie boven.

Meedenkend en goede service!

Ferry dacht goed mee met de aankoop van de nieuwe 'gebruikte' auto. Er waren wat kleine reparaties nodig, die zijn allemaal zonder problemen gedaan. We zijn altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

Prettig en goed

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam ze denken mee en zorgen er voor dat de koop soepel verloopt we kregen een mooie inruil prijs voor onze auto al met al een heel mooi en eerlijk bedrijf.

Hele vriendelijke service

Mijn zoon en ikzelf hebben een zeer positieve ervaring gehad met de aankoop van onze nieuwe occasion VW Golf. Het was een rit vanuit Amsterdam maar zeker de moeite waard. Goede service, eerlijke onderhandelingen, betrokken verkoper. Kortom kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen.

Top service

Nadat de auto een service- en onderhoudsbeurt had gehad maakte ik een proefrit. Na een rondje rijden, wist ik het, dit is de auto. Ferry nam de tijd om de overdracht goed te regelen. Ben nu in het bezit van een mooie Huyundai i10 die er Tip Top uitziet.

Deskundig en prijstechnisch goed

Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald bij ACB. Vriendelijke en vooral deskundige verkoper. No nonsens en eerlijk verhaal. Prettige sfeer is de garage met vriendelijke medewerkers.

Denken altijd met de klant mee

No-nonsense en doen wat ze beloven. Word hier al heel wat jaren perfect geholpen. Houden je op de hoogte van een onderhoudsbeurt en/of reparatie. Stemmen de kosten met je af en denken mee in alternatieven als die er zijn.

Goed vakkundig geholpem

Fijne communicatie, Communiceren snel en duidelijk Denken mee.

Een auto bij acb kopen voelt echt heel goed!!

Auto aangekocht. Heel fijn en warm ontvangen. Auto stond keurig klaar. Heerlijke koffie. Proefrit gemaakt en de auto klopte van A tot Z. Een prima deal kunnen sluiten. Al met al alles perfect geregeld. Heel blij met mijn nieuwe Mercedes. Aanrader!!

Super vriendelijk en meedenkend.

De service is prima en altijd een luisterend oor. enigste probleem op dit moment is de prijs.......

altijd zorgen voor oplossing

diensverlening correct vriendelijk

Wordt netjes behandeld

Ik heb er nu mijn 2e auto gekocht en de eerste rij ik ook nog steeds in dus bevalt goed

Goede service en to the point

Goede kennis van zaken en goede service, altijd weer snel de weg op

Netjes geholpen

Prettige mensen

Fijne zaken gedaan met een prettige verkoper.

Goede service, vriendelijk personeel en het was in één keer raak !

Ik kwam kijken voor een gebruikt voertuig. Er werd goed de tijd genomen voor de proefrit. Vervolgens is de auto gelijk vrijgemaakt en kon ik gelijk naar huis rijden. Zeer behulpzame medewerkers en ook erg gezellig kletsen gedurende het proces. Aanrader !

Snel, vriendelijk en eerlijk

Snel, hulpzaam en eerlijk

Ok

Een zeer goed georganiseerd bedrijf biedt u een bijzonder en serieus comfort

Fijn bedrijf. Alles wordt netjes bevestigd en gecommuniceerd en gerepareerd.

Alweer uitstekende service

De APK voor mijn auto is in de planning gepast op de dag at deze verliep. Dit ondanks de drukte en de vakanties. Ik heb een keurige elektrische huurauto meegekregen. Prima geregeld en einde van de dag alles klaar

Flexibel en klantvriendelijk

Fijne service en vakmanschap.

Klasse service

Goede service, altijd vriendelijk personeel en geholpen. En er kan ook veel, ze denken met je mee, en kijken ook verder bij een beurt, ook belangrijk of er verder niets aan de hand is. Ze hebben het druk maar altijd tijd voor je, echt goed, ga zo door.

Veilingweg 8

5301 km Zaltbommel