Ook nu ook weer zeer tevreden!

Het is voor mij een stukje om of overvaren met de pont maar na een perfecte tune en afregeling van alweer enige jaren geleden alleen maar goede ervaringen. Er zal best iets ook wel eens niet helemaal goed gaan, maar voor zover ik weet wordt dat altijd netjes opgelost. Ik blijf nog wel even klant vermoed ik.

Top Garage, aardige mensen, kennis van zaken

Mijn auto rijd weer als nieuw.

Je word altijd snel en goed geholpen, ook als het onmogelijk lijkt.

Je word altijd snel en goed geholpen, ook als het onmogelijk lijkt.

Ondanks drukte en weinig tijd toch geholpen.

Zonder afspraak binnen gelopen en kreeg te horen dat het ontzettend druk was, maar dat ik auto kon laten staan. Zouden proberen probleem van ABS dezelfde dag op te lossen. Is toch formidabel, want enkele uren later kreeg ik al telefonisch bericht van Aart dat auto klaar stond gerepareerd en wel. Is toch goud in deze drukke tijd dat ik bengeholpen.

Uitstekende service

Heel klantvriendelijk, service is prima!

Altijd professioneel en vriendelijk

Al jaren klant, en altijd vriendelijk en netjes geholpen.

Snelle en goed ondehoud

Goed onderhoud

Fantastische service en kennis

Ik heb mijn auto laten chiptunen en dat is zeer goed verlopen. Ze nemen de tijd voor je en beantwoorden alle vragen die je op dat moment hebt. Al met al een fantastische service en kennis. Ik ga hier zeker terugkomen.

Service van wiel tot wiel

Prima, al jaren een tevreden klant

Een garagebedrijf dat persoonlijk en betrokken is

Bij een grondige revisie van de motor werd ik goed op de hoogte gehouden. Ook werd er hard gewerkt, terwijl het razend druk was met andere service-en reparatie afspraken, om de auto op tijd af te krijgen.

Goede service en kwaliteit

Goede service alleen jammer dat er ongevraagd een andere kentekenplaathouder wordt geplaatst met reclame er op van AVS. Eigenlijk is dit ronduit schandalig. Maar ik ben niet zo moeilijk.

Ik denk een goede garage.

Mensen met verstand van zaken.

Top! Top! Top! Meer kan ik niet zeggen

Geweldige service

Zonder afspraak achterlicht vervangen en reservesleutel uitgelezen.

Perfecte oplossing wederom

Kwam met een lastig euvel bij AVS Auto, die vervolgens het fiks probleem hebben weten op te lossen binnen enkele dagen. Daarbij ook gelijk een upgrade aan de auto met. Een nauwkeurige inspectie. Zo ga je met vertrouwen weer de weg op. Fantastisch, wederom. De garage voor iedere auto en zeker performance autos.

Top altijd

Avs auto's kan ik iedereen aanraden geweldig bedrijf vriendelijke mensen en een super goede service ze weten wat ze doen en hebben goede monteurs

Sevice en onderhoud zoals het overal zou moeten.

Goed en betrouwbaar.

Goed en betrouwbaar. Communicatie verloopt fijn, goede uitleg en advies. Kostenplaatje wat mogelijk hoger uitvalt wordt vooraf besproken .

prima bedrijf voor werk en handel

uitstekend

Deskundig en eerlijk advies

Auto voor apk gehad. Daarnaast deskundig en eerlijk advies ontvangen mbt een komende reparatie. Fijn!

geod gedaan

goed geholpen

geweldig wat een geweldige garage en vaklui werken daar

ik ben er onderste boven van hoe snel en vriendelijk je daar ontvangen word en het personeel is zeer snel met de uit voering van de daden en reparaties die moeten gedaan top garage petje af hoor

Top garage

Word goed geholpen door Aart .

perfect

staan altijd voor je klaar

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.