Goed geholpen, volgens afspraak.

Snelle reactie via mail voor het maken van een afspraak. Vooraf indicatie van de kosten. Netjes geholpen aan de balie. Gewoon zoals het hoort!

De heren van AVS helpen me iedere keer opnieuw super goed !!!

Sinds enige jaren woon ik in het buitenland maar heb nog steeds mijn bedrijf in Nederland en dus ook een bedrijfsauto. Sinds jaar en dag gaat deze naar AVS. Ook nu op afstand voelt het zeer vertrouwd om mijn bus ben hen in onderhoud te hebben, ze zijn nooit te beroerd om even een stapje extra te zetten. Op deze manier weet ik zeker dat wij mobie zijn en blijven, DANK JULLIE WEL !!!

Snel geholpen met een lekke band

Vrijdag helemaal aan het eind van de dag gebeld, zaterdag ochtend meteen geholpen. En voor een prijs waar je niet over hoeft te tobben! Altijd vriendelijk en goeie service.

Zeer klantvriendelijk en efficiënt geholpen

Had problemen met mijn Audi A3 Temperatuur meter sloeg telkens uit naar over verhitting Deze storing was snel en vakkundig verholpen

Prima en correct

Ze hebben prima werk geleverd voor normale prijs

Top service

Zeker een aanrader, het zijn echte vakmensen! Ze zijn altijd opzoek naar de beste oplossing en denken met je mee. Wij komen nergens anders meer dan bij Avs Auto’s!!

Bij onduidelijk probleem, #lekkage uitlaat#, goed meedenken. Wel verbaasd over de hoge olieprijs.

Snel geholpen , tot services

Diagnose en oplossing werkt uitstrkend

Een storing in een deel van de turbo en nieuwe software op de afgesproken dag later repareren. Fijn en netjes geholpen. Top. Bedankt

Goed werk

Doen wat er gevraagd is en zelfs meer zonder dat de kosten oplopen

flexibele service

ok

Ga zo door

Goed werk

erg goed en positief

Mijn (oude) auto vertoonde aardig wat mankementen. Repareren was te duur. Kreeg nog een erg eerlijke inruilprijs met een goed en integere uitleg daarbij. Mijn andere auto ook nu gekocht bij AVS Al 10 jaar klant, hoop dat ook de komende 10 jaar te blijven

Weten precies wat ze doen

Gewoon heel goed

Topservice!

Vakmensen met veel ervaring, goede service.

Vakkundig geholpen.

Helemaal prima

Snel, helder en deskundig geholpen en met een glimlach.

Perfecte service

Vakmensen met inzicht, oog voor kwaliteit en altijd opzoek naar de beste oplossing. Slaan niks over, zien kleine details en nemen dit mee in hun service. Zeer goede garage als je een sportieve youngtimer voorzien wil van vakwerk.

Topbedrijf

Snelle afwikkeling. Verstand van zaken. Technisch zeer goed onderlegd.

Topbedrijf. Duidelijke afspraken, scherpe prijzen.

Geen fratsen, heldere afspraken en zeerv klantgericht en -vriendelijk. Echt een aanrader!

Prettig, vakkundig, betrouwbaar.

Mooi bedrijf met veel verstand van VAG auto's

Ik heb door AVS auto's mijn koppeling + DMV laten vervangen. Bak & dif olie zijn ook gelijk ververst. Mijn auto rijdt weer heerlijk nu, bedankt!

Helemaal top weer

Helemaal weer tevreden

Buitengewoon klantvriendelijk

Op het laatste moment op vrijdagmiddag belde ik AVS met de vraag of ze mijn auto 's maandagochtend als eerste zouden kunnen keuren en of ik er op kon wachten omdat ik 'm door familieomstandigheden die dag snel weer nodig had. Dat gebeurde, en om tien over half negen was het al achter de rug waarvoor nogmaals mijn dank.

zoals altijd zeer klantgericht, dus prima!!!

zie boven

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.