Betrouwbaar, deskundig, toegankelijk

Lastig probleem met verwarming van mijn wagen. Eerste reparatie lostte probleem niet op. AVS bleef daarna zoeken totdat probleem werd gevonden en opgelost.

Kennis

Betrouwbaar

Prettig en vakkundig personeel.

Je wordt er als persoon behandeld ,niet als nummer. Er wordt mee gedacht met de klant.

Snelle reparatie inclusief gratis wasbeurt.

Alles o.k.

perfect

Goede ervaring gehad er vriendelijk en vakkundig. Ik ben zeer tervreden

Net, eerlijk en betrouwbaar autobedrijf

Net, eerlijk en betrouwbaar autobedrijf

Gewoon goed!

Heel tevreden.

Snel, accuraat en vetrouwbaar

Naast verstand van zaken ook nog inlevingsvermogen en klantvriendelijkheid.

Goede en snelle service Duidelijkheid over werkzaamheden Nette en duidelijke eind prijs van de gedaane werkzaamheden

Kon direct terecht voor één sevice en APK beurt

Topservice

Echt wederom supergoed geholpen. Koffie staat klaar. Bij alles prima uitleg. Vriendelijk en oprecht.

Goed geholpen, volgens afspraak

Goede service en eerlijk advies

Fijne garage met goed contact, zeer veel vw expertise en meedenkend in oplossingen voor een goede kwaliteit-prijs verhouding

Eerlijk en oprecht

Bij AVS geweest om de olie voor de DSG en mechatronic te verversen. De mannen daar hebben echt verstand van zaken. Heb ook goed advies gekregen van hen betreft onderhoud. Ik kom hier zeker terug!

Snelle service.

De auto had een nieuwe accu nodig. 's Morgens gebeld, de accu was op voorraad en ik kon dezelfde dag nog langs komen om het er in te laten zetten. Klaar terwijl ik wachtte.

Perfect. Niets te klagen

Goede informatie vooraf.

Vriendelijk, snel en vakkundig

Zoals altijd snel en vakkundig geholpen. Prima garage en zeer klantvriendelijk

Weer top geholpen!

Prima zoals altijd.

Deze garage krijgt van ons een dikke 10.

Wij hebben kort geleden gekozen voor deze garage, na jarenlang klant te zijn geweest bij een officiële merkdealer, omdat naar onze mening deze garage gerund word door zeer vakkundige en technisch hoog gekwalificeerde medewerkers. Wij hebben inmiddels de eerste ervaring opgedaan en ze krijgen van ons dan ook een dikke 10.

Top service

Snel en goed geholpen

Prima geholpen

Prima service en snel geholpen

top

De merk dealer kon mijn storing niet vinden en zij vonden hem snel en loste het diesel probleem op

Top service en vriendelijke personeel

Ik word altijd super snel geholpen met mijn auto. Top auto en super klantvriendelijk! Jullie hebben er een vaste klant bij, toppers!

goede service

goede service

Uitstekende service!

Goede service, probleem aan mijn auto snel verholpen en er wordt meegedacht. Keurig dat ik tussendoor geholpen werd, waar je bij ander een wachtlijst hebt van 2 weken.

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.