Super garage, jammer dat ze zo ver weg zitten (voor mij dan)

Auto gebracht voor nieuw dubbel massa vliegwiel. Zeer professioneel te woord gestaan, super duidelijke uitleg. Direct motor software en DSG software laten herprogrammeren, wat een verschil. Elke cent meer dan waard.

Vriendelijk en fantastisch geholpen

Dankzij de goede expertise weer snel op weg geholpen.

zeer goed

electrisch probleem. kwam onaangemeld binnen. kon auto laten staan. kreeg leenauto mee. probleem 's-middags opgelost. helemaal top, bedankt!

Zoals vorige jaren altijd goede service en een eerlijke prijs! Valt mij op dat zij altijd een stapje extra voor je doen (in mijn geval op het laatste moment mij een gratis batterij geven voor mijn Ford Sleutel omdat ik tijdens het afrekenen van de beurt aangaf dat ik een issue had mijn met sleutel)

Gewoon. Niks op aan te merken

Perfecte service

Reparatie na goed advies prima uitgevoerd.

Ik heb al een evaluatie opgestuurd. Met dank. Jaap

x

goed en verzorgt

Gezellig openstaand bedrijf, geen kikeboe spel.

Helemaal goed

Helemaal goed

Zeer klantgericht!

Behulpzaam in oplossen van probleem zonder noemenswaardige wachttijd.

Gewoon heel goed en snel geregeld

Vlak voor de vakantie gingen er natuurlijk lichtjes branden Ik kon de volgende dag gelijk komen Binnen een dag geregeld super

Uitstekende service en vriendelijk personeel

Het plaatsen van de trekhaak is keurig uitgevoerd. Vriendelijk personeel, uitleg voor gebruik was geen probleem en alle vragen beantwoord gekregen.

Helemaal top vriendelijke mensen goeie service

Helemaal top vriendelijke mensen goeie service

Erg tevreden

Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk. De auto had een APK beurt nodig, alles is prima verlopen.

Duidelijk, vlot en vriendelijk

Heel vakkundig en zeer netjes in de prijs

Zeer net en transparant werk. Mooi in de Prijs. Snel en efficiënt. Bedankt voor de service!

Geen andere garage voor mij

APK met een kleine reparatie waar ik op kon wachten en zelfs getrakteerd werd op appeltaart (die de mannen van een andere tevreden klant kregen ;-)). Reparatie goed uitgevoerd en tevens voorzien van advies. Voor mij geen andere garage meer dan AVS. Bedankt weer!

Buitengewoon

Alles volgens afspraak en telefonisch contact voor extra handelingen die nodig waren.

goed geholpen probleem opgelost

goed geholpen probleem opgelost

ALTIJD WEER POSITIEF

IK KOM NU AL EEN PAAR JAAR BIJ AVS AUTO'S EN IK VIND DAT JE ALTIJD WELKOME EBNT. HUN WERK IS GEWOON KEIGOED

Snel hulp

Ik moest over een week op vakantie naar Spanje toen ik een lekkage in mijn koelvloeistof ontdekte. Geen goede combinatie. AVS gebeld en situatie uitgelegd. Kon auto gelijk brengen en kreeg vervangende auto mee. Terwijl ik weet dat ze het erg druk hebben. Volgende dag werd ik gebeld, auto was gerepareerd en kon ik ophalen. Tijdens onverwachte problemen met je auto kun je altijd rekenen op AVS auto's.

Superservice

Klantvriendelijk, vakkundig en service is prima!

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.