Gedaan wat de vraag was betreft keuring en verder werkzaamheden. Zeker is AVS Auto's een aanrader.

Geweldig geholpen.

Op afgesproken datum auto gebracht. Onderdelen voor reparatie waren er en reparatie heeft plaats gevonden zoals afgesproken .

Perfecte garage en correcte afhandeling APK

Deze garage overtreft de dealer van het merk VW in deskundigheid en biedt een faire prijs voor zijn diensten.

Nieuwe sachs koppeling laten plaatsen. Kreeg goede advies hoe of wat met een aangename prijs. Zeer vriendelijke personeel. Top bedrijf

prima geholpen

Zomerbeurtje, ik kon er op wachten, kreeg koffie, ze zijn er meteen aan begonnen en voor ik het wist stond ik al weer buiten met mijn autootje.

Klantgericht en betrouwbaar.

Voordat er gesleuteld ging worden eerst goed overleg gehad, zodat de klant weet wat hem te wachten staat en er in mee kan beslissen.

Goed en vriendelijk als een klant behanded

Ben tevreden met dit bedrijf! De mensen doen precies wat je met ze afspreekt. Ben niet 1 keer terug hoeven te komen met een klacht. Er word je ook verteld wat er eventueel te wachten staat als er over een tijdje dat er aan te komen is. Dit bedrijf zeker aan de melden als je een vakgericht bedrijf voor je auto zoekt.

oke

alles perfect geregeld

Zeer professionele zaak

Duidelijke offerte verkregen, een een eerlijke reactie betreft informatie aanvraag. Werk netjes uitgevoerd en hierbij ook een stapje verder willen gaan om een probleem te herleiden en een oplossing hiervoor te bieden. Al met al heb ik mijn vaste garage gevonden.

Opgelicht

Beste mensen, Dit bedrijf vermijden..telefonisch contact gehad omdat ik opzoek was naar een bedrijf die mijn automaatbak van mijn Mercedes te laten spoelen (flushen) prijsopgaaf gevraagd en na een paar uur een offerte gekregen van €446..terug gebeld en gevraagd of de olie, filter, pakkingen en schroeven origineel van Mercedes gebruikt zal worden en bevestiging gekregen dat alle benodigdheden bij Mercedes dealer zou besteld worden..1 juli 2022 langsgeweest mijn auto op de brug en ben van dichtbij wezen kijken en Jahoor wat gaat erin: alle benodigdheden aftermarket !!! Hierop de mede eigenaar Aart erop aangesproken dat het niet ons gemaakte afspraak is die ik toegezegd heb gekregen waarop hij ging schreeuwen dat het wel zo is..mij toch proberen te overtuigen dat het wel origineel is terwijl ik foto’s heb kunnen maken van de onderdelen die eruit gingen met Mercedes embleem en wat erin ging zonder embleem..ik heb al in mijn leven 10duizenden euro’s uitgegeven bij de dealer dus weet dat zonder Mercedes onderdeel nummer gewoon aftermarket is..mijn auto was op de brug en carterpan van de automaatbak was er af..daar hangt je wagen in de lucht waar de olie al deels eruit is gelopen..op mijn aandringen kon ik de auto achterlaten zodat het bedrijf toch alles van de dealer zou bestellen..vertrouwen kwijt dus had geen ander keus om de klus maar met aftermarket onderdelen af te ronden,€446 betaald en ik spoedig weg kon gaan bij dit bedrijf die klanten oplichten..dus weet waar je aan begint..jammer dat de Mercedes dealer niet automaatbak spoelt anders was ik nooit bij deze oplichters langsgeweest..notabene alle benodigdheden kosten bij de dealer €230

fantastie `s

behulpzaam altijd welkom met problemen

Ondanks drukte , snel geholpen.

Mijn ervaring was goed. Ben tevreden . Foto’s wat gedaan is en vervangen is. Nette factuur met alles goed omschreven inclusief artikel nummers. Spuitwerk netjes gedaan. Inlaat reiniging gedaan en nieuwe ketting set. Auto rijd weer prima. Blij mee, bedankt.

Goede vakmanschap, juiste behandeling van klanten helemaal in orde.

betrouwbaar en deskundig

vertrouwd adres, kundig en betrouwbaar, goede service

Goede service, vriendelijk, gewoon een goede garage.

Snelle service en doet niet moeilijk

Top geregeld!

Na een klein misverstand toch nog heel vriendelijk geholpen! Algehele indruk is ook zeer professioneel.

Top!

Zeer professioneel personeel, zal u te allen tijde helpen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen

Vakbekwaam en goede klantenservice

Blij dat mijn youngtimer hier in goede handen is. AVS heeft veel vakkennis en ze communiceren heel netjes naar hun klanten.

Top, goed advies en een directe aanpak.

AVS heeft direct contact als er iets mankeert en belt gelijk als die klaar staat. Duidelijke en sterke adviezen vanuit expertise. Kwaliteiten die ik bij andere bedrijven minder heb gezien. AVS denkt graag met je mee en zal daarom ook een fijn bedrijf zijn om jouw auto te laten checken.

Betrouwbare service!

Personeel 10/10 Klantenservice 10/10 Werk uitvoering 10/10 Werkplaats 10/10

Onderhoud en service zoals het hoort, weer super.

Kan weer een jaar vooruit.

Professioneel en klantvriendelijk

Ik ben zeer tevreden over de garage. Fijn geholpen . Ik beveel deze garage iedereen aan.

Onderhoud bmw

Top garage waar service hoog in het vaandel staat

Servicegericht en denken mee met de klant.

Servicegericht en denken mee met de klant.

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.