als gebruikelijk prima service

winter-/zomerwielen wisselen, als gebruikelijk prima service en lekkere koffie

Hoewel ik mijn apk nog voor de vakantie moest doen, werd ik heel netjes geholpen. Kon de volgende dag mijn auto brengen en alles is netjes geregeld. Fijne mensen die je te woord staan.

Goed geholpen

De service was goed

Een topbedrijf met mensen die echt kennis van zaken hebben.

Al een tijdje brengen wij onze auto's bij AVS. En dat gaat altijd naar volle tevredenheid. De mensen werken hier netjes en secuur. Daarnaast hebben ze hier echt kennis van zaken en komen ze hun afspraken na, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Wat ons betreft echt een aanrader!

Werkzaamheden correct en snel uitgevoerd.

Staan direct klaar als er een probleem is en zoeken naar een passend direct gerichte oplossing. Top klant is koning zowel bij directie en personeel.

Fijne service en goed geholpen!

Mijn auto voor een kleine beurt weggebracht en de mannen denken met je mee om eventuele problemen op te lossen

Zeer goed, fijn bedrijf

Ik was hier voor het eerst om mijn Golf 7 de DSG bak en olie verversen te laten doen. Bij de 1e stap binnen voelde ik met direct op mijn gemak en welkom. Zeer vriendelijk, je krijgt netjes overal antwoordt op.Ik zei gelijk zet er maar een nummerbord houder met jullie naam erop ik heb mijn garage gevonden.

Altijd goede service en klantvriendelijk

Altijd goede service en klantvriendelijk

Zoals altijd zijn we zeer tevreden.

Beide auto's zijn bij AVS in onderhoud en dat bevalt prima. Vriendelijk, deskundig, klantgericht.

Positieve ervaring

Als je (net als ik) totaal geen verstand van auto's heb zoek je een bedrijf waar service geen woord is maar een daad, vakbekwame mensen in dienst heeft, betrouwbaar is, en niet onbelangrijk normale werkplaats tarieven. Dat bedrijf heb ik gevonden voor mijn auto: AVS auto's in oud beijerland!!

Goede service en uitvoer.

Goede service gericht en klantvriendelijkheid.

Topbedrijf!

Zeer vriendelijk en vakbekwaam geholpen.

Helemaal geweldig

Het was gewoon helemaal goed. En geweldig dat Aart ook even de tijd nam om een praatje te maken en de oude onderdelen mee te geven toen ik de auto kwam ophalen. De verrichte werkzaamheden zijn professioneel gedaan. Werkzaamheden exact volgens opgaaf van de offerte. Prijs kwam exact overeen zoals afgesproken. Foto's via Whatsapp heb ik uitgebreid bekeken heel leuk dat die gemaakt zijn. De motor van mijn auto loopt super weer.

Goede service en hoge mate van deskundigheid

Een vage klacht met de motor is grondig en snel onderzocht.

Professioneel, goede communicatie en een eerlijke prijs

Professioneel, goede communicatie en een eerlijke prijs

Prima vakgarage

Ik ben afgelopen vrijdag voor de 2e keer hier geweest met mijn camper. De 1e keer hebben ze alles (gratis) nagelopen of technisch alles in orde was. Vrijdag moest hij gekeurd worden. Fijn geregeld.

Altijd overleg als er iets aan de auto gebeuren moet buiten de normale beurt om!

Vakkundig en adequaat

Het probleem met je auto, of dit nu technisch is of niet, wordt door AVS vakkundig onderzocht, aangepakt en verholpen. Het personeel is vriendelijk en denkt altijd met de klant mee, Toppers!

Tot nu toe prima, goede service. Auto werd gehaald en gebracht

Staan klaar voor de klanten

Mijn auto werd binnen 3 dagen gerepareerd

Een 10+ zou ook nog kunnen.

Zelfs een onverwachte pech / storing perfect verholpen.

Deskundig en betrouwbaar

Aart is al 15 jaar mijn vaste monteur. Heb zelf weinig verstand van auto's, dus heb betrouwbaar advies nodig. AVS auto's is deskundig, service gericht en transparant. Daarnaast werken ze tegen een scherpe prijs. Aart, bedankt.

Prima service! Topbedrijf!

Snel geholpen!

Altijd top service

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.