Grandioos war een service en snelheid van hulp

ik kreeg toen ik weg wilde rijden van huis Mijn stuur wiel niet rond direct naar de AVS garage gereden met de nodige stuur problemen en bij aankomst kwam er gelijk een monteur naar buiten en er werd zonder meer een reparatie uit gevoerd RESULTAAD binnen de no time kon ik weer vrolijk weg rijden en sturen als nieuw Wat een snelheid en Service bedankt Meneer van de AVS KLASSE !!!

Topservice!

Prima service, spoedhulp toen we met pech zaten een dag voor onze vakantie.

Snel geholpen bij een motorstoring, duidelijke diagnose, uitleg en afspraken voor de reparatie.

Merk onafhankelijke garage waar je goed geholpen wordt, veel kennis aanwezig is, er goed wordt uitgelegd wat er aan de hand is en welke reparatie geadviseerd wordt en gemaakte afspraken worden nagekomen.

gewoon goed en zo hoort het

deze heb ik als heel plezier en klant vriendelijk beleefd.

Super goede service

Super goede en snelle service. En super aardige mensen binnen het bedrijf!

Gewoon zoals het hoort!!

Als één van de vaste klanten kan ik AVS alleen maar aanbevelen en dat heb ik dus al bij vele mensen gedaan die op hun beurt ook goede ervaringen hebben

Goed geholpen

Keurige diagnose

Heel slechte ervaring.

Mijn eerste tevens mijn laatste ervaring met dit bedrijf is een nachtmerrie. Ruin €1600 schade aan een auto die net nog geen halfjaar had gekocht. Tijdens het aanschaf veel toezegging maar eenmaal betaald,geven ze zich niet thuis. Men verwacht dat ik telkens 300 km VV naar hun bedrijf zal rijden voor wat lollige, on professionele praatjes. Men praat maar zonder enige intentie om je helpen. Ook wanneer we niet in de gaten hadden, hebben ons €500 meer laten pinnen dan aanschaf prijs. Deze €500 hebben ze inmiddels terug gestort. Ik zal dit bedrijf NOoit aanbevelen.

Lekker duidelijk

Loop er makelijk binnen en zijn duidelijk met wat ze doen

Zoals altijd prima tevreden.

Prima tevreden met werkzaamheden en communicatie.

correct en snel bediend.

Vakkundig en correcte prijs , beslist niet duur.

Goede snelle service

Bij het starten van mijn auto bleek de accu kapot. Na bellen met AVS stond binnen 5 min een monteur voor mijn neus die de auto heeft gestart en voorstelde de accu direct te vervangen gezien de leeftijd van de accu. In de werkplaats gingen ze er gelijk mee aan de slag en binnen 15 min stond ik weer buiten en was ik nog op tijd op mijn werk. Top!

eerlijk en no nonsense

Al klant sinds 2014. Altijd goed geholpen. Eerlijk en snel. Afspraak is afspraak. Altijd eerlijk en open communicatie, met ook eerlijk advies om iets niet te doen of voor een andere/goedkopere oplossing te kiezen

Snel geholpen

Prijs kwaliteit/service dikke 10!

Altijd fijn als ik mijn auto voor een beurt breng. Altijd duidelijk maar nog veel belangrijkere EERLIJK!. Ik werd door André gebeld met de opmerking dat mijn voorste 2 banden vernieuwd moesten worden. Op mijn vraag hoe het met de achterste 2 gesteld was, gaf hij aan: “ik zou dit doen bij de volgende beurt volgend jaar”. Dan zou je zeggen dat is normaal toch? Vind ik ook maar dat heb ik in het verleden bij andere garages anders meegemaakt! Dus mijn vertrouwen in AVS is zeer groot!

Met verstand van zaken, service gericht.

Mijn auto was stil gevallen, AVS heeft tijdens de vakantie periode binnen 24 uur de auto opgehaald en met een paar dagen weer gerepareerd en konden wij hem weer ophalen, hulde!

Weer super goed geholpen

Weer super goede service aan mijn 18-jarige autootje verleend door de mannen van AVS. Met een reparatie, beurtje en APK kan hij waarschijnlijk weer zonder problemen een jaartje mee en hopelijk nog veel langer . Blij met mijn auto en blij met AVS!

Weer top

Snelle en deskundig advies en hulp

fantastisch

harstikke goed

mijn ervaring is zeer goed

ik word altijd vlot en goed geholpen met goede afspraken en goed materiaal

altijd goed

Helderheid en duidelijkheid. Met de fiets naar het centrum gereden, bij terugkomst de auto weer rijklaar

Gouden zaak !

Erg vakkundig en niet onbelangrijk, gewoon eerlijk !

Positief met een heldere uitleg omtrent gedane activiteiten

Ze geven kort en bondig aan wat er gedaan is/wordt aan de auto. Altijd helder naar de klant toe zodat deze niet voor verrassingen komt te staan.

Vriendelijk, betrokken en professioneel

Mijn eerste ervaring met een autobedrijf is altijd even afwachten. Op basis van reviews AVS gekozen. De vriendelijke receptioniste gaf mij al een prettig gevoel. Afspraak gemaakt, auto gebracht, netjes gebeld om mijn mening te vragen voor een te vervangen onderdeel en aan het eind van de dag een prima onderhouden auto. Nog een fijn gesprek gehad over de vakantie, alsof ik er al jaren kom. Kortom, een prima ervaring gehad.

Donkervoortlaan 10

3261NE Oud-beijerland

Over AVS Auto's Oud-Beijerland

Autorijden is genieten! Wij zijn autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland Welkom bij autobedrijf AVS Auto's Oud Beijerland! Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van en reparaties aan merken als VAG Groep; VW, Audi, Skoda, Seat. BMW, Mercedes, Ford en de PSA-groep; Peugeot, Citroën & Renault. Uiteraard kunt u ook met andere automerken terecht bij AVS Auto's Oud Beijerland. Zowel voor kwalitatief groot- en klein onderhoud, jaarlijkse apk als voor diverse (gecompliceerde) reparaties. Onze werkplaats is voorzien van uitgebreide kennis en kunde. Naast onze kennis en kunde in de werkplaats hebben wij een mooie showroom met een groot aanbod occasions. Dit aanbod occasions is zeer gevarieerd en wordt regelmatig ververst door inkoop van nieuwe occasions. Bent u op zoek naar een occasion, maar vindt u deze niet terug in ons huidig aanbod occasions? Dan kunt u gebruik maken van onze 'occasion zoekopracht', zodat wij uw gewenste occasion helpen vinden. AVS Auto's Oud Beijerland is een allround autobedrijf en úw specialist in autotechniek. Heeft u een camper of caravan en bent u graag verzekerd van goed onderhoud? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.